Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
:KK52:süper hepimize kolay gelsin:) ben de bu akşamdan itibaren başlıyorum. normalde spora gidiyorum ama artık zaman problemim olduğu için haftada 2 kere gidiyorum. o da yeterli gelmiyor bana kendimi dinç hissetmiyorum.
bu akşamdan itibaren sguats hareketine başlıyorum gelişmeleri buradan paylaşırım:) işe yarıyor ben sık spor yaptığımda bunu başarmıştım ama işte bırakmamk gerekiyor. spor da böle nankör işte :))) bir de köprü popo kaldırmayı aynı anda yapacam.
benimde hiç sevmediğim görüntü kaslı bacak yani baldırlar diri görüncek ama kaslı görünmemesi lazım o yüzden ağır yapmamak lazım. yoksa kaslı bacak hiç seksi gözükmüyor bana göre tabi:)

ben de çok hoşlanmıyorum öyle kaslı bacaktann :KK17::KK17:
umarım öyle olmazz:KK1::KK1:
bide 1 aylık programı yaptık diyelim bıraktıktan sonraa napıyoruzz salmasın geri kendinii totomuzz :KK9::KK9::KK9:
*
ben dün 50 yaptım bide ilk gün öyle yazıyoduu :KK30::KK30:

ben de çok hoşlanmıyorum öyle kaslı bacaktann :KK17::KK17:
umarım öyle olmazz:KK1::KK1:
bide 1 aylık programı yaptık diyelim bıraktıktan sonraa napıyoruzz salmasın geri kendinii totomuzz :KK9::KK9::KK9:
*
ben dün 50 yaptım bide ilk gün öyle yazıyoduu :KK30::KK30:

evet evet 50 den başlamak lazım :) ben de bu akşam yapacam bakalım. spordan sonra ertesi gün bir yerin ağrıyorsa zaten faydasını görüyorsun demektir. ben plates falan da yapıyorum ama işte bu aralar zamansızlıktan yapamıyrum. çoğu yararlı hareketi öğrendim ama işte yapmak ve süreklilik gerekiyor.
dediğin gibi belli bir düzene oturtmak gerekir bence yoksa tekrar salarız :) zaten sağlık açısından da yapmak gerekiyor
bence bu gazla devam edelim. yemek ihtiyacı gibi sporda bir ihtiyaç aslında. uzun vadede faydasını görürüz.
yok ağır çalıştırmazsak kaslı olmaz. bu hareketi bir de ele ağrılık alarak yapıyorsun. işte o zaman daha çok kas demek oluyor.
bence bu hareketten sadece sıkılaşırız kas olmaz...

:KK52:süper hepimize kolay gelsin:) ben de bu akşamdan itibaren başlıyorum. normalde spora gidiyorum ama artık zaman problemim olduğu için haftada 2 kere gidiyorum. o da yeterli gelmiyor bana kendimi dinç hissetmiyorum.
bu akşamdan itibaren sguats hareketine başlıyorum gelişmeleri buradan paylaşırım:) işe yarıyor ben sık spor yaptığımda bunu başarmıştım ama işte bırakmamk gerekiyor. spor da böle nankör işte :))) bir de köprü popo kaldırmayı aynı anda yapacam.
benimde hiç sevmediğim görüntü kaslı bacak yani baldırlar diri görüncek ama kaslı görünmemesi lazım o yüzden ağır yapmamak lazım. yoksa kaslı bacak hiç seksi gözükmüyor bana göre tabi:)
Hosgeldiiiinn :KK1:

Evet kasli bir yapi istemezseniz agirlikli fitnes degil squat gbi plates gbi hafif form koruyon egzerszler yapilmali .

Sporu biraksanda duzenli beslenirsen cok bi deforme olmuyor ..:KK14:

evet evet 50 den başlamak lazım :) ben de bu akşam yapacam bakalım. spordan sonra ertesi gün bir yerin ağrıyorsa zaten faydasını görüyorsun demektir. ben plates falan da yapıyorum ama işte bu aralar zamansızlıktan yapamıyrum. çoğu yararlı hareketi öğrendim ama işte yapmak ve süreklilik gerekiyor.
dediğin gibi belli bir düzene oturtmak gerekir bence yoksa tekrar salarız :) zaten sağlık açısından da yapmak gerekiyor
bence bu gazla devam edelim. yemek ihtiyacı gibi sporda bir ihtiyaç aslında. uzun vadede faydasını görürüz.
yok ağır çalıştırmazsak kaslı olmaz. bu hareketi bir de ele ağrılık alarak yapıyorsun. işte o zaman daha çok kas demek oluyor.

ben agirlikla yapiyorum biraz kas severim :)) :KK52:

Agirliksuz calisilan her spor incelme ve form korumaya yarar :)

Ben heeeeep diyorum spor yasam tarzi olmali.

Hosgeldiiiinn :KK1:

Evet kasli bir yapi istemezseniz agirlikli fitnes degil squat gbi plates gbi hafif form koruyon egzerszler yapilmali .

Sporu biraksanda duzenli beslenirsen cok bi deforme olmuyor ..:KK14:

İster 10-15 arasi bu :)

hoşbulduk canım:KK16:
ya ben 48-49 arası değişiyorum. zayıfım. işte bölgesel form tutmak için istiyorum. tüm hgün masa başında olunca popo yayılıyor ister istemez.:KK19:ilk başta kassız bir bakarım istediğim görüntü olmazsa az bir ağırlıkla devam edebilirim.
aynen spor yaşam tarzımız olmalı ..hadi bakalım hepimize hayırlı olsun. 1 ay sonra ki durumumuza bakarız.
yalnız bu iki hareketle birlikte desteklemem gereken bir şey önerir misin canım:26:yoksa ikisi yeterli olurmu

ben bugün bi foto çekileyim barii 1 ay sonraki sonuca bakayımm :KK12::KK12::KK12:
ben dün spordan sonra hamlamamak için masaj yaptım kendime bugün ağrım yok şükürr :KK9::KK9::KK9:
bide ara verebiliyomuyuz yaparken ??

Kızlar Zayıflarken sıkılaşma grubu'n dakiler aynen devam gelen olursa gruba ekleyeceğim.

(Videolar aynı sadece özel olarak bir iki şey daha ekleyeceğim ama kim ne yaptı nasıl ne oldu bilmem lazım bana herkes bilgi versin. Videolar nasıl işinize yarıyor mu? )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:-

SİZE 2TANE VİDEO VERECEĞİM GENE VE 2 HAREKET SİZLER HAFTANIN 4 GUNU VİDEOLARI 2 GUNU HAREKETLERİ YAPICAKSINIZ.

Billy Blanks Taebo Advance 1.mp4 - YouTube

BU 1. VİDEO GÖĞÜS -KOL BACAK-KARIN POPO SIRT HEEEERR YERİNİZİ MUTHİŞ ÇALIŞITIRIR VE TERLETİR. !

Vuelvete SEXY con esta NUEVA Rutina de Fitness de Tiffany Rothe - YouTube

BU VİDEO İSE ŞEKİLLENMENİZE VE BEL EKLEMLERİNİZE YARDIMCI OLUCAKTIR.

karin_kaslari_mekik_hareketi_2.jpg

BU HAREKETİDE 25 TEKRARLA HAFTA DA 4 GÜN YAPCAĞIZ.
-----------------------------------------------------------------------------------------

KIZLAR YENİ PROGRAMLARINIZ BUNLAR HEPİNİZE KOLAY GELSİN 1 AY SONRA PROGRAMI GÜNCELLEYECEĞİM :KK16:

bu hareketlerin hepsi bizi pilateste yaptıklarımız....inanılmaz etkilidir...duyurulur...ben 85 kilodan 56 ya bunlarla düştüm

ben bugün bi foto çekileyim barii 1 ay sonraki sonuca bakayımm :KK12::KK12::KK12:
ben dün spordan sonra hamlamamak için masaj yaptım kendime bugün ağrım yok şükürr :KK9::KK9::KK9:
bide ara verebiliyomuyuz yaparken ??

3 gün yapıp 1 gün ara yapıyoruz sanırım bende bilemedim.
tablo da yazıyor sanırım. en iyisimi tablonun fotosunu çekim :))

ben sadece yan simitlerin ve göbişimin gitmesini istiyorum.popAM olduğu gibi kalsın :) kollarım bacaklarım da incelmesin.poff nasıl hareketler yapmalıyım

sen de bendensin desene :) ben de ağırlıklarla yapıyorumm bacağımda biraz kas oldu ama öyle kötü itici görüntü yok ben bacaktaki kası güzel buluyorum bendemi bi anormallik var :) böyle çizgi gibi kas olcak biraz çok beğeniyorum o görüntüyü de elde ettim ama üst bacakta daha zor oluyor onu yapmak:)

ben sadece yan simitlerin ve göbişimin gitmesini istiyorum.popAM olduğu gibi kalsın :) kollarım bacaklarım da incelmesin.poff nasıl hareketler yapmalıyım

pilatesin yan karın kaskarına yönelik olanları ile ortalama 1.1.5 ayda mükemmel olursun..nede olsa genç kız vücudu.deformede olmamışsın...biraz dişini sık başla ve bırakma...

X