- 7 Mart 2009
- 6.782
- 69
Ozellikle bu KOPRU hareketi cok guzel popo calistiriyor . Sayi nekadar artarsa okadar etkili olur.
ilk başlayacaklar 15 den mi başlasın kaç yapmak lazım canım:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozellikle bu KOPRU hareketi cok guzel popo calistiriyor . Sayi nekadar artarsa okadar etkili olur.
süper hepimize kolay gelsin:) ben de bu akşamdan itibaren başlıyorum. normalde spora gidiyorum ama artık zaman problemim olduğu için haftada 2 kere gidiyorum. o da yeterli gelmiyor bana kendimi dinç hissetmiyorum.
bu akşamdan itibaren sguats hareketine başlıyorum gelişmeleri buradan paylaşırım:) işe yarıyor ben sık spor yaptığımda bunu başarmıştım ama işte bırakmamk gerekiyor. spor da böle nankör işte :))) bir de köprü popo kaldırmayı aynı anda yapacam.
benimde hiç sevmediğim görüntü kaslı bacak yani baldırlar diri görüncek ama kaslı görünmemesi lazım o yüzden ağır yapmamak lazım. yoksa kaslı bacak hiç seksi gözükmüyor bana göre tabi:)
ben de çok hoşlanmıyorum öyle kaslı bacaktann
umarım öyle olmazz
bide 1 aylık programı yaptık diyelim bıraktıktan sonraa napıyoruzz salmasın geri kendinii totomuzz
*
ben dün 50 yaptım bide ilk gün öyle yazıyoduu
Hosgeldiiiinnsüper hepimize kolay gelsin:) ben de bu akşamdan itibaren başlıyorum. normalde spora gidiyorum ama artık zaman problemim olduğu için haftada 2 kere gidiyorum. o da yeterli gelmiyor bana kendimi dinç hissetmiyorum.
bu akşamdan itibaren sguats hareketine başlıyorum gelişmeleri buradan paylaşırım:) işe yarıyor ben sık spor yaptığımda bunu başarmıştım ama işte bırakmamk gerekiyor. spor da böle nankör işte :))) bir de köprü popo kaldırmayı aynı anda yapacam.
benimde hiç sevmediğim görüntü kaslı bacak yani baldırlar diri görüncek ama kaslı görünmemesi lazım o yüzden ağır yapmamak lazım. yoksa kaslı bacak hiç seksi gözükmüyor bana göre tabi:)
evet evet 50 den başlamak lazım :) ben de bu akşam yapacam bakalım. spordan sonra ertesi gün bir yerin ağrıyorsa zaten faydasını görüyorsun demektir. ben plates falan da yapıyorum ama işte bu aralar zamansızlıktan yapamıyrum. çoğu yararlı hareketi öğrendim ama işte yapmak ve süreklilik gerekiyor.
dediğin gibi belli bir düzene oturtmak gerekir bence yoksa tekrar salarız :) zaten sağlık açısından da yapmak gerekiyor
bence bu gazla devam edelim. yemek ihtiyacı gibi sporda bir ihtiyaç aslında. uzun vadede faydasını görürüz.
yok ağır çalıştırmazsak kaslı olmaz. bu hareketi bir de ele ağrılık alarak yapıyorsun. işte o zaman daha çok kas demek oluyor.
bence bu hareketten sadece sıkılaşırız kas olmaz...
ilk başlayacaklar 15 den mi başlasın kaç yapmak lazım canım:26:
Hosgeldiiiinn
Evet kasli bir yapi istemezseniz agirlikli fitnes degil squat gbi plates gbi hafif form koruyon egzerszler yapilmali .
Sporu biraksanda duzenli beslenirsen cok bi deforme olmuyor ..
ben agirlikla yapiyorum biraz kas severim :))
Agirliksuz calisilan her spor incelme ve form korumaya yarar :)
Ben heeeeep diyorum spor yasam tarzi olmali.
İster 10-15 arasi bu :)
evet evet 50 den başlamak lazım :) ben de bu akşam yapacam bakalım. spordan sonra ertesi gün bir yerin ağrıyorsa zaten faydasını görüyorsun demektir. ben plates falan da yapıyorum ama işte bu aralar zamansızlıktan yapamıyrum. çoğu yararlı hareketi öğrendim ama işte yapmak ve süreklilik gerekiyor.
dediğin gibi belli bir düzene oturtmak gerekir bence yoksa tekrar salarız :) zaten sağlık açısından da yapmak gerekiyor
bence bu gazla devam edelim. yemek ihtiyacı gibi sporda bir ihtiyaç aslında. uzun vadede faydasını görürüz.
yok ağır çalıştırmazsak kaslı olmaz. bu hareketi bir de ele ağrılık alarak yapıyorsun. işte o zaman daha çok kas demek oluyor.
bence bu hareketten sadece sıkılaşırız kas olmaz...
Kızlar Zayıflarken sıkılaşma grubu'n dakiler aynen devam gelen olursa gruba ekleyeceğim.
(Videolar aynı sadece özel olarak bir iki şey daha ekleyeceğim ama kim ne yaptı nasıl ne oldu bilmem lazım bana herkes bilgi versin. Videolar nasıl işinize yarıyor mu? )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:-
SİZE 2TANE VİDEO VERECEĞİM GENE VE 2 HAREKET SİZLER HAFTANIN 4 GUNU VİDEOLARI 2 GUNU HAREKETLERİ YAPICAKSINIZ.
Billy Blanks Taebo Advance 1.mp4 - YouTube
BU 1. VİDEO GÖĞÜS -KOL BACAK-KARIN POPO SIRT HEEEERR YERİNİZİ MUTHİŞ ÇALIŞITIRIR VE TERLETİR. !
Vuelvete SEXY con esta NUEVA Rutina de Fitness de Tiffany Rothe - YouTube
BU VİDEO İSE ŞEKİLLENMENİZE VE BEL EKLEMLERİNİZE YARDIMCI OLUCAKTIR.
BU HAREKETİDE 25 TEKRARLA HAFTA DA 4 GÜN YAPCAĞIZ.
-----------------------------------------------------------------------------------------
KIZLAR YENİ PROGRAMLARINIZ BUNLAR HEPİNİZE KOLAY GELSİN 1 AY SONRA PROGRAMI GÜNCELLEYECEĞİM
ben bugün bi foto çekileyim barii 1 ay sonraki sonuca bakayımm
ben dün spordan sonra hamlamamak için masaj yaptım kendime bugün ağrım yok şükürr
bide ara verebiliyomuyuz yaparken ??
3 gün yapıp 1 gün ara yapıyoruz sanırım bende bilemedim.
tablo da yazıyor sanırım. en iyisimi tablonun fotosunu çekim :))
nasıl yaaaayok canım onu diil
günlük 50 yapıyoruzz ya misal duraklayabiliyomuyuzz
ben sadece yan simitlerin ve göbişimin gitmesini istiyorum.popAM olduğu gibi kalsın :) kollarım bacaklarım da incelmesin.poff nasıl hareketler yapmalıyım
bende yürürken ve pilates yaparken ayağıma yarım kiloluk ağırlık takarım..
ben sadece yan simitlerin ve göbişimin gitmesini istiyorum.popAM olduğu gibi kalsın :) kollarım bacaklarım da incelmesin.poff nasıl hareketler yapmalıyım
canım benimmm göbüş se mekik kurtarıyor plates hareketleri de işe yarar canım bence dene derim.