cnm bnm özel msj kutuna 1saat önce meil atmisdim okumadinmi cnm :)))
yok gelmemiş...ALLAH ALLAH...YİNE YAZ ÖNEMLİYSE..BEN SENİ SABAH ARADIM AÇMADIN
pilatesin yan karın kaskarına yönelik olanları ile ortalama 1.1.5 ayda mükemmel olursun..nede olsa genç kız vücudu.deformede olmamışsın...biraz dişini sık başla ve bırakma...
tatlim ozaman mesaj kutun dolmus :)) benim haylazdaydi tlfn sagolsun yine sessize almis :)) gorur gormez mesaj attim sana :)) ama gelmemis belli :))) sen nasil oldun nasilsin nasil gidior iyilesme surecin ..
canım msjı sımdı gordum.birazdan yukleyecegım fotoları.ameliyattan oncekı fotoyu bulmalıyım.bide ilk ameliyattan cıktıgımı mı ıstıyorsun.yoksa yenı halını mı ?
iyiyim .ama kollarımda bir hissizlik ve uyusukluk var üst kollardakoltuk altına doğru...böyle bazen cız diye
vuruyor
nasıl yaaaa
desene bayağı zorlancaz ama ben aklıma koyduğumu yaparım. o yüzden 1 ay sonra bomba olcaz hihihih
oooo... Memeciler spor topiginde toplanmışHadi bakalım,yaz geliyor biraz toparlanmak lazım Bende belimin sonucunu ögreneyimde katılırım aranıza inşallah
canım sende bılıyorsun sımdı bizde silikon olunca her harekete cesaret edemiyoruz:) yanı ben edemiyorum.bır yıl dolsun ole her hareketı yaparım :) sen suanda tum sporları yapabılıyormusun ?
ya arzumm cANIM , memişlere bişe olacak korkusundan spor yapamıyorum :)Oooo... Memeciler spor topiginde toplanmışHadi bakalım,yaz geliyor biraz toparlanmak lazım Bende belimin sonucunu ögreneyimde katılırım aranıza inşallah
Oooo... Memeciler spor topiginde toplanmışHadi bakalım,yaz geliyor biraz toparlanmak lazım Bende belimin sonucunu ögreneyimde katılırım aranıza inşallah
Bence artık yapabilirsin ama senin koltukaltı kesisi oldugu için biraz daha yavaş yavaş arttırarak başlaman gerek benceya arzumm cANIM , memişlere bişe olacak korkusundan spor yapamıyorum :)
Sağol canım beniminsallah hayirlisiyla guzel haberler alirsin bizide mutlu edersin cnm bnm coook gecmis olsun ..
taş olcaz 1 ayın sonundaaa
Sağol canım benimEn kötü Yüzme yi önerecektir zaten.Olmazsa yüzmeye başlarım yine,en güzel spor nasılsa
canim merhaba biraaz geri 4-5 sayfa gezersen yanlar icin inanilmaz bir videom var.ben sadece yan simitlerin ve göbişimin gitmesini istiyorum.popAM olduğu gibi kalsın :) kollarım bacaklarım da incelmesin.poff nasıl hareketler yapmalıyım
3gun 1 gun tatil evet 50 tanese 25 - 25 yapabilirsin3 gün yapıp 1 gün ara yapıyoruz sanırım bende bilemedim.
tablo da yazıyor sanırım. en iyisimi tablonun fotosunu çekim :))
sen de bendensin desene :) ben de ağırlıklarla yapıyorumm bacağımda biraz kas oldu ama öyle kötü itici görüntü yok ben bacaktaki kası güzel buluyorum b
endemi bi anormallik var :) böyle çizgi gibi kas olcak biraz çok beğeniyorum o görüntüyü de elde ettim ama üst bacakta daha zor oluyor onu yapmak:)
ya 1 ayda sonuç alır mıyız cidden?:44:
edit: bir de dizlerime yükleniyormuşum gibi hissediyorum ben squatta, siz nasıl yapıyorsunuz? hatalı yapıyormuşum gibi geliyor sanki