Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Sevgili kedi,
30 günlük squat programının sonlarına yaklaştım. Bana 30 günden sonra çeşitli egzersiz ve squat çeşitleri ile devam edebilirsin demiştin. Jillian Michaels'ın 30 day shred programını buldum internette. Squata ara vereceğim sanırım, çünkü iki gündür kalçamdan bacağıma inen hafif bir ağrı oldu. Jillian'ın programı için ne düşünüyorsun? Bir de arkadaş listene ekler misin beni?? Teşekkürler....

Ben jilla onermiyrum baksana birkere kendiler,nin bile hatları dümdüz ve acayip kaslı ben birkaç hafta yaptım ciddi kalınlaşma başladı tamamen kalın hatlara yönelik bence..

Ben squat programının yanı sıra butt programs 1 yazarsan çıkacaktır o videoları oneriyorum.. videolarımı bulursam paylaşsacagım

Teşekkürler tatlıımm :) hoşgeldin aramıza spor kadar faydalı birşey varsa oda su dur heralde

Bende hemen değişiklik görüyorum .. Ve bırakamıyorsun kendini eksik hissedyorsun gerçekten .. Spor hayat tarzı haline gelmeli ben hep söyluyorum zaten

Tekrar hoşgelldiinn

Tatlıımm :) bende kullanıyorum o kremi ve birkaç daha :) ilaveler daha hızlı yol almamıza sebep oluyor hoşgeldin sende :)

Kilo verenler için önere bileceğim video :

[video=youtube;ZsVp7wRWG7I]https://www.youtube.com/watch?v=ZsVp7wRWG7I[/video]

​tam bi cardıo ve hızlı ter atımı birkere izleyin sonra başlayın çok eğlenceli 2 haftada farkı görürüsünüz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bel inceltmek için simit bölgesini gidermek için en sevdiğim ve karın kası içinde çok uygun bir vıdeo ılk 2-3 gun agrınız olur hamlıktandır.

haftada 4 gün yapılmalı bence 2 hafta sonra farkı kendin gör !
<em><strong>[video=youtube;r_J8btnIEKQ]https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ&amp;feature=c4-overview-vl&amp;list=PLE5DE8C8CB8CCC4A5[/video]

[video=youtube;qOdEVngUs-c]https://www.youtube.com/watch?v=qOdEVngUs-c[/video]
Kısa ve etkili plates egzersizi isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim herzamanki gibi haftada 4 gün öneriyorum. yanında birkaç egzersiz ile 1 saati tamamlanmalı isterseniz 3 part tekrarlanabilir.

Hosbuldm canimm:) spora baslayan bir daha birakamiyor ben 2 haftadir gidemiyorum spora islerimden dolayi vicdan azabi cekiyorum sanki:) pazar basliyorum tekrardan:) bende de bir kac video var erkek arkadasim gondermisti evde de yapayim diye bir ara koyarim buraya hep birlikte spor yapariz:) boyle cici konu sahibi varken birakmayiz sporu:)

Canım ben oldukça zayıfım fiziğimden memnunum ama selülitim var biraz squart programı çözüm olur mu ?

Bu arada Dradige tatlim ben videolar buldum amaa senin amieliyat olucak okman teredurt etti beni

ozamab biraz motivasyon

Eklentiler

• $images.jpeg
    5,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $images-1.jpeg
    4,6 KB · Görüntüleme: 34
  • $images-5.jpeg
    4,4 KB · Görüntüleme: 52
spor yasam tarzi haline gelirse dogumdan sonrada zayifladiktan snrada bunlari yasamak kesssinlikle mumkun. Dengeli ve disiplinlu beslenme ve spor !!

Eklentiler

• $images-2.jpeg
    4,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $images-3.jpeg
    3,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $images-6.jpeg
    6,7 KB · Görüntüleme: 54
Woaw diye bilirsin .. Ben yapamam da diye bilirsin ama asla baslamadan vilemessiniz "! :)

Eklentiler

• $152137293632459357_Wv0iudcb_c.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 38
Kedi seni uzaktan izliyorum albümüne koyduğun resimler yüzünden yeniden diyete başladım İznin olursa bir kaç soru sormak istiyorum maşallah profesyonel gibisin :)

Sınava hazırlanıyorum o yüzden haftada 4 gün 1 er saat spor yapabiliyorum tabi diyetle birlikte yeter mi dersin? :26:

hicte fena degil mi ? Hadi artik canlan ve basla hala sansin var.

Eklentiler

• $images-8.jpeg
    5 KB · Görüntüleme: 50
hosgeldin :) nemutlu bna istedigim bu vazgecen herkes yeniden baslasin hala sansimiz var .

Kesinlikle onerdigim ve yaptigimda bu . Yola devam birakma lutfen

Hoşbuldum :)

Leslie ile yürüyorum ben şimdilik. Geçen yıl 10 kilo verdim ama birazını aldım şimdi 15 vermek istiyorum. Aslında bölgesel hareketler daha etkili oluyormuş ama bir türlü kafama göre videolar bulamadım mecbur Leslie'ye devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…