Sevgili kedi,
30 günlük squat programının sonlarına yaklaştım. Bana 30 günden sonra çeşitli egzersiz ve squat çeşitleri ile devam edebilirsin demiştin. Jillian Michaels'ın 30 day shred programını buldum internette. Squata ara vereceğim sanırım, çünkü iki gündür kalçamdan bacağıma inen hafif bir ağrı oldu. Jillian'ın programı için ne düşünüyorsun? Bir de arkadaş listene ekler misin beni?? Teşekkürler....
şimdi bir kaç sayfasına göz attım da çok faydali bir topik olmuş tebrik ederim:) ben geçen seneye kadar spordan kaçarken 1 senedir yapıyorum ara ara kaçak yapsamda:) erkek arkadaşım fitness eğitmeni zorlaya zorlaya alıştırdı şimdi gerçekten zevkle yapıyorum ilk zamanlar sıkıcı zor gelsede o ham ağrılarını attıktan güçlenmeye başladıktan sonra yapmayınca eksiklik hissediyosun :) videoları beğendim artık bu topik de takibimde :) squatın faydasını çok gördüm ben elime ağırlık alıp yapıyordum az az başladım sonraları arttırdım gerçekten squat mucize gibi bişey:) şimdi body pump derslerine falan giriyorum spordan kaçan ben :) kaçmayın yılmayın zor değil gerçekten en kısa zamanda güzel sonuclarını alırsınız gördüğüm kadarıyla konu sahibi de çok güzel yardımcı oluyor motive ediyor :)
selam kızlarrr uzun zaman oldu yazmayalı ama buralardayım okumayup takip etmeye çalışıyorum squats proğramını yapmaya başladım nivea Q10 pLUS ta kullanıyorum bakalım sonuç ne kadar fark edilecek.yalnız söylemeliyim ki ilk gün ki gibi değilim hafif toparlanma var diyebilirim..hepinize mutlu pazarlar hoşçakalınn
Teşekkürler tatlıımm :) hoşgeldin aramıza spor kadar faydalı birşey varsa oda su dur heralde
Bende hemen değişiklik görüyorum .. Ve bırakamıyorsun kendini eksik hissedyorsun gerçekten .. Spor hayat tarzı haline gelmeli ben hep söyluyorum zaten
Tekrar hoşgelldiinn
Squat degilde bizim bi videomuz var paylasayim birazdan o cok ise yariyo selilutlerde .
hosgeldin :) nemutlu bna istedigim bu vazgecen herkes yeniden baslasin hala sansimiz var .
hosgeldin :) nemutlu bna istedigim bu vazgecen herkes yeniden baslasin hala sansimiz var .
Kesinlikle onerdigim ve yaptigimda bu . Yola devam birakma lutfen
Squat degilde bizim bi videomuz var paylasayim birazdan o cok ise yariyo selilutlerde .