Hosgeldin tatliimmerhabalar , boyum 163 kilom 53 54 şu sıralar. ben 51 olmak istiyorum. birde basenlerim var belimde çok ince. basenlerim gitsin popom daha dik dursun istiyorum.. benide alın aranıza
Hangi programla mesela? Büyük sıkıntıdayım bu konuda..:26:
Kilo almak isteyenler nasıl spor yapmali ? Bazi insanlar kilo almak isteyenlere spor yapma iyice verirsin diyo ama ben vücudumu sıkılaştırmak istiyorum.kilo aldigimda spor yapmadan vücudum sıkılasırmı ? Yardimci olursanız çok sevinirim.
Hosgeldin tatliim
Valla bende yan basenlerdem.kurtulma cabasindayim.. Birkac sayfa onceye bak cok guzel videolar paylastim
bugun bi program cikarticam istersen yaparsin senin kararin aksama hazr olur
Canim kilo alirken spor ile destek vermezsen yag olarak alirsin..
Ama bemim gbi hem proteyin ile beslenip hemde egzersiz ve spor yaparsan hem
diri hem hatlarin diri ve dolgun olur. Profosyenel birinden yardim al spor salonlarinda kilo aldirma dallari var..
karbonatlı su deneyen var mı ?
alkali su daha dogrusu eczanelerde satılan ingiliz karbonatı içip zayıflayan var mı ?
kediciğim nerlerdesin
sana birşey sormak istiyorum squat programı var ya aslında ypmak istiyorum ama çok zor ben 30 yaptım mı nefesnefese kalıyorum ben hergün 50 50 yapsam faydasını görür müyüm ne kadar zaman da görürüm sence tecrübelisin bu konu da
zor mu oluyor ya :26: o egzersize başlamadan önceki günlerde vücudu alıştırmak için yapabilceğimiz bişeyler vardır belki :26: belki vücudumuz spora egzersize alışkın olmadığı için başta zor gelebilir..
birde bir sorum olacak bu squat sadece 1 ay mı yapılıyor yoksa istediğimiz kadar mı yani 3 5 ayda yapabilir miyiz ?:26:
Fotoshoplu olabilir ama motivasyonumuz için güzel resimler
Eki Görüntüle 970965 Eki Görüntüle 970966 Eki Görüntüle 970967 Eki Görüntüle 970963
ağrılarım geçince dün akşam squat programını yapmaya başladım , bugünkünüde yaptım ama çok zormuş ya :26: ham olunca birde bacaklarım ağrıyor
birde sorum olacak squat yanında başka neler yapabilirim ? günlük olarak mesela ? basenlerimde var zaten
aY CANIM NEYMIS O HAREKETLER RICA EDIYORUM PAYLASIRMISIN FIZIGIMI GORDUN EKSIKLERIM VAR BILIYORUM NE YAPMAM GEREKIYOR?
Sadece squat ile bu formu yakalayabilirmiyiz acaba :26: