Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
kedi merhaba beni eski topikten hatırlarsın sanırım :))) sana sormak istediklerim varrr.ben uzun zamandır squat,lunge falan yapıyorum.son 1 haftadırda evde stebe başladım.step sehbası aldım ve birçok video var youtube da.sana sormak istediğim step dizde kayma yapar diyorlar,bu konuda bilgin var mı ? çok terletiyor ve zevkli bir spor.
Canim merhaba hatirlamam mi :)) steps en guzel sporlardandir ve inanikmaz etkilidir. Valla o konuda bi bilgim yok ama steps diz ksymasi yaptgini hic duymadim. Sen biraz isinarak yavas yavas basla .
yada aradığımı buldum:KK52::KK52:
ama çok zor hareketler bi sorunum daha var kedicim çok oldu ama :KK1: bacaklarım çok yumuşak sıkılşasın istiyorum ama böyle kas olur mu acaba istemem öyle kalın kalın:111:
[video=youtube;ZhQsXN-Ng8E]https://www.youtube.com/watch?v=ZhQsXN-Ng8E[/video]

Canim bu.kizlari biliyorum ben. Ama farkindaysan cok kalin hatsizlar. Yani bunlarin egzersizleri cok fazla agir ve kalin kas yonelik . Sen bilirsin genede :KK31:

Canim merhaba hatirlamam mi :)) steps en guzel sporlardandir ve inanikmaz etkilidir. Valla o konuda bi bilgim yok ama steps diz ksymasi yaptgini hic duymadim. Sen biraz isinarak yavas yavas basla .

Canim bu.kizlari biliyorum ben. Ama farkindaysan cok kalin hatsizlar. Yani bunlarin egzersizleri cok fazla agir ve kalin kas yonelik . Sen bilirsin genede :KK31:

evet çok kalınlar kaslılar ben eski bildiğim vdeolara döneyim o zaman yanlışlıkla kas yapmayayım:KK1:

Merhaba canımm hiç bozmadan devam ediyorum egzersizlerime fakat benim dizlerimde menisküs problemi var, uzun zamandır sıkıntım yoktu,tedavi görmüştüm ama şimdi squat yaparken çok canım yanıyor. 10. günde bırakmak zorunda kaldım :/ squat yerine önerebileceğin bir egzersiz var mı fazla dizleri bükmeden yapabileceğim? Squat olmadan çok eksik hissettim :KK43:

Topic canlanmış çok sevindim ya yarın iğnelerim bitiyor agrılarım geçerse bir kaç güne bende aranıza katılmayı planlıyorum 30 days squat için sorunum diamond-space ve v-zone arası küçük ama v-zone kısmı simit şeklinde ve nasıl düzelteceğimi şaşırdım. Ne denemeliyim bilmiyorum..

V-zone ve diamond space dediğim kısımların linki aşağıdadır.

www.turkof.com/image/image/09.jpg

iç dış bacaklarıda nasıl incelicek onuda bilmiyorum şekilsiz bir durumda aşağıdaki linkteki resimdeki gibi ne yapıyım sizce?

imgim.com/somegirlsarebiggerthanothers.jpg

popo üstü simit nasıl yok olur bilmiyorum tuhaf bi durumdayım hırkasız oturamıyorum oturduğumda küçük pop ve üste simit çadırı var millet dalga geçiyor saksıya oturuyormuşsun gibi duruyor, saksı popo diye :KK43:

Kaç kg'lık ağırlık kaldırıyorsun? 30 days squat takvimine göremi yapıyorsun? Birde squat yaparken popoyu nasıl sıkıyorsun? Nefesi verirken sıkmayı unutuyorum zorlanıyorum o kısımda :KK70:

canim 6 kg agirlik kullaniyorrum herhangi program uygulamiyorum gunde 30 tane kafii bnim icin.

Dik iken aliyorum comelirken veriyorum sikip kakiyorum..

6n kg lık dumbble mahveder kollarını sakat bırakır sakın yapma
ilk aşamada 0.5 kg ila 1 kg ile başla mahvetme kaslarını ...

Son düzenleme:
ilk aşamada 0.5 kg ila 1 kg ile başla mahvetme kaslarını ...

Su şişeleri ile başlıyım ozman.. 40 gün sonra belkide daha fazla olur ameliyatım var olmadan toparlamaya çalışıyorum hangisi etkiliyse arrtık onu yapıcam :)

6 kglık dambılım yok ama o kadar edicek birşey buluruz.. :) günde 30 adet yaparsak 40 günde etkisini gösterir mi?
Canim zaten bn yapiyorum tek dalbilla ama iki relle tuttuyorum. Sen 3 kg ile bssla bence .
ilk aşamada 0.5 kg a 1 kg ile başla mahvetme kaslarını ...
ben zaten o yapsin demedim. Ben 2 sedir alistim mahvolmiyor :KK14:
ağırlıksız yapsak işe yaramaz mı ?

Olur tabikide bn agirlikla herzaman yapmiyorum.

Topic canlanmış çok sevindim ya yarın iğnelerim bitiyor agrılarım geçerse bir kaç güne bende aranıza katılmayı planlıyorum 30 days squat için sorunum diamond-space ve v-zone arası küçük ama v-zone kısmı simit şeklinde ve nasıl düzelteceğimi şaşırdım. Ne denemeliyim bilmiyorum..

V-zone ve diamond space dediğim kısımların linki aşağıdadır.

www.turkof.com/image/image/09.jpg

iç dış bacaklarıda nasıl incelicek onuda bilmiyorum şekilsiz bir durumda aşağıdaki linkteki resimdeki gibi ne yapıyım sizce?

imgim.com/somegirlsarebiggerthanothers.jpg

popo üstü simit nasıl yok olur bilmiyorum tuhaf bi durumdayım hırkasız oturamıyorum oturduğumda küçük pop ve üste simit çadırı var millet dalga geçiyor saksıya oturuyormuşsun gibi duruyor, saksı popo diye :KK43:

....................... -.- .....................

dradilge tatlim senin duzenli bi programla 6 ayda cok iyi degisime ugrarsin.:26:

merhabalar , boyum 163 kilom 53 54 şu sıralar. ben 51 olmak istiyorum. birde basenlerim var belimde çok ince. basenlerim gitsin popom daha dik dursun istiyorum.. benide alın aranıza :KK16:

X