Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
selam kedi

spor konusunda çok kötüyüm şimdiye kadar yapmadım desem yeridir.

bacaklarım ince kalça ve basen yok.

ama kocaman göbek ve bel var.

isteğim göbeğim ve belim incelsin kalçam oluşsun.

vücudum çok ham videoların çoğunu indirdim
nasıl bir program önerirsin

160 boy 55 kilo

şimdiden teşekkürler:KK16::KK16:

Kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Popo bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersizleri ile ilgili görsel paylaşım.

topiğimizi kapattırdım. Burada da

Gene gruplar egzersizler motivasyonlar olacaktır.

Egzersiz listeleri Yoga listeleri hazırlanacaktır.

Zayıflarken sıkılaşma grubu

Squats grubu

Bölgesel sıkılaşma grubu

Ve ekstra Yoga grubumuz olacaktır.
------------------------------------------------------------------------------------------

YOGA:

yoga vücut'un rahatlamasına stresten arınmanıza eklemlerinizin açılmasına kaslarınızın uzun ince oluşmasına yardımcı olmaktadır.

------------------------------------------------------------------------------------------
Spor ve egzersizler:

Spor insan hayatının en önemli etkenidir. Spor sağlığınıza pskolojinize vücut' unuza inanılmaz yararları vardır.

Sigara , alkol fas food bunlar hayatınızı sömüren sizin ömrünüzden hayatınızdan parça parça alıp götüren zararlı alışkanlıklardır.

Eğer kendinize saygınız varsa bırakın bu size zarar veren alışkanlıkları.. Paranızı elmaya karpuza verin..

Spora yaparak vücut' unuz değişecek öz güveniniz yerine gelecek.

Kalp damar hastalıkları eklem rahatsızlıkları pskolojik sorunlarınızı bir bir gidereceksiniz.!

Hadi sizde bizimle spor yapın!

Bilgilendirme soru-cevap motivasyon hepsi burada herkes bilgisini fikrini paylassin.

Egzersiz programlarimizi paylasalim gun gun raporlayalim:2:

Selam kedi ben de artık sizdenim görmezden gelmeye çalıştım ancak artık gelemiyorum, dar bir montum vardı içinde kayboluyordum şimdi düğmeleri patlayacak nasıl salmış göbeğim öyle ya :KK14:

1.65 boyum var şöyle 52ye falan düşsem çok iyi olacak o yüzden yarın sabahtan başlıyorum ısınma hareketleri yapmam lazım yıllardır spor yapmıyorum sonrasında squat ve bel bölgesiyle ilgili çalışmalara başlayacağım, bir de gece yemelerine son tabi artık bol bol salatalık, tuzsuz patlamış mısır falan napalım :KK25:

Isınma hareketlerinden sonra pilatesimi yaptım squatsımın da ilk günü :KK52:
50yi idare ettik ama 200 olunca napıcaz bakalım :KK1::KK1:

merhaba ben leslie ıle 2 veya 3 mile yuruyorum bıde gunde 30-100 arası squat yapıyorum. benım bacaklar hıc sıkı degıl. sıkılasması ıcın bunlar yetermı yoksa baska ne yapmam lazm?

merhaba ben leslie ıle 2 veya 3 mile yuruyorum bıde gunde 30-100 arası squat yapıyorum. benım bacaklar hıc sıkı degıl. sıkılasması ıcın bunlar yetermı yoksa baska ne yapmam lazm?

canim super egzerszlerin bunu yani sira bizim videolarimiz var cok guzel biraz geri sayfalara bakarsan goreceksin onlarida tavsiye ederim ..

Lutfen sabirsiz olma ..

Biz o yaglari 2 ayda almadik dimuii ? :KK1: kac yillik yag biraz sabir inan karsiligini alirsin alacakskn.

cook sagol cnm cok motive edıyorsun mutlaka dıger vıdeolara da bakıcam yapıcam yaza kadar fit olmam lazm :)) topigın takipcisiyim :KK66:

canim super egzerszlerin bunu yani sira bizim videolarimiz var cok guzel biraz geri sayfalara bakarsan goreceksin onlarida tavsiye ederim ..

Lutfen sabirsiz olma ..

Biz o yaglari 2 ayda almadik dimuii ? :KK1: kac yillik yag biraz sabir inan karsiligini alirsin alacakskn.

Son düzenleme:
Kalca kaldirmak icin popo skilastirmak SELİLUTLERE bire bir ic bacak calistiran basen eriten hareketler sunlar ;

Telden giriyorum kucuk resimler idare edin :KK1:

Ben bu egzersizleri yapiyorum bu hareketler popo cok guzel toparliyor ve selilutlere animda etki etmeye basliyor . Devamlilik cok cok onemli ..

Eklentiler

• $kalk_k-popo-egzersizleri.jpeg
    $kalk_k-popo-egzersizleri.jpeg
    66,8 KB · Görüntüleme: 92
  • $images-4.jpeg
    $images-4.jpeg
    4,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $images-3.jpeg
    $images-3.jpeg
    4,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $kal_a-s_k_la_t_ran-egzersizler.jpeg
    $kal_a-s_k_la_t_ran-egzersizler.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 67
  • $images-1.jpeg
    $images-1.jpeg
    3,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $or_06f6968a116135673110114-1.jpeg
    $or_06f6968a116135673110114-1.jpeg
    11,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $ss_BodyOpenillo1.jpeg
    $ss_BodyOpenillo1.jpeg
    7,9 KB · Görüntüleme: 46
Ozellikle bu KOPRU hareketi cok guzel popo calistiriyor . Sayi nekadar artarsa okadar etkili olur.

Eklentiler

• $images.jpeg
    $images.jpeg
    6,9 KB · Görüntüleme: 53
Bunun icin gec degil

Eklentiler

• $bbe4d7aba8600a34dae1316af3ffc307.jpeg
    $bbe4d7aba8600a34dae1316af3ffc307.jpeg
    15,4 KB · Görüntüleme: 52
arkadaşlar aranıza bende katılmak istiyorum ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum yanlış bir şey de yapmak istemiyorum 1 68 boyunda 55 kiloyum 1 2 kilo verip aynı zaman da sıkılaşmak istiyorum belimde fazlalık yok ama bu halimi korumak istiyorum basen bölgemde biraz var bacaklarımın incelmesi gerekiyor belimle orantılı olması için neler yapmamı önerirsiniz? şimdiden teşekkürler :107: :107:

günaydınn :KK3::KK3:
ben dün ilk seti yaptım üst bacaklarımdan alev çıktı resmenn :KK14::KK14:
*
yalnız üst bacakların kalınlaşması gibi bi durum sözkonusu oluyo mu ??
yapan arkadaşlar bi yardımcı olsaa :KK28::KK28:

günaydınn :KK3::KK3:
ben dün ilk seti yaptım üst bacaklarımdan alev çıktı resmenn :KK14::KK14:
*
yalnız üst bacakların kalınlaşması gibi bi durum sözkonusu oluyo mu ??
yapan arkadaşlar bi yardımcı olsaa :KK28::KK28:

:KK52:süper hepimize kolay gelsin:) ben de bu akşamdan itibaren başlıyorum. normalde spora gidiyorum ama artık zaman problemim olduğu için haftada 2 kere gidiyorum. o da yeterli gelmiyor bana kendimi dinç hissetmiyorum.
bu akşamdan itibaren sguats hareketine başlıyorum gelişmeleri buradan paylaşırım:) işe yarıyor ben sık spor yaptığımda bunu başarmıştım ama işte bırakmamk gerekiyor. spor da böle nankör işte :))) bir de köprü popo kaldırmayı aynı anda yapacam.
benimde hiç sevmediğim görüntü kaslı bacak yani baldırlar diri görüncek ama kaslı görünmemesi lazım o yüzden ağır yapmamak lazım. yoksa kaslı bacak hiç seksi gözükmüyor bana göre tabi:)

X