Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
merhabalar , boyum 163 kilom 53 54 şu sıralar. ben 51 olmak istiyorum. birde basenlerim var belimde çok ince. basenlerim gitsin popom daha dik dursun istiyorum.. benide alın aranıza :KK16:
Hosgeldin tatliim :KK67:

Valla bende yan basenlerdem.kurtulma cabasindayim.. Birkac sayfa onceye bak cok guzel videolar paylastim

Hangi programla mesela? Büyük sıkıntıdayım bu konuda..:26:

bugun bi program cikarticam istersen yaparsin senin kararin aksama hazr olur

Kilo almak isteyenler nasıl spor yapmali ? Bazi insanlar kilo almak isteyenlere spor yapma iyice verirsin diyo ama ben vücudumu sıkılaştırmak istiyorum.kilo aldigimda spor yapmadan vücudum sıkılasırmı ? Yardimci olursanız çok sevinirim.

Kilo almak isteyenler nasıl spor yapmali ? Bazi insanlar kilo almak isteyenlere spor yapma iyice verirsin diyo ama ben vücudumu sıkılaştırmak istiyorum.kilo aldigimda spor yapmadan vücudum sıkılasırmı ? Yardimci olursanız çok sevinirim.

Canim kilo alirken spor ile destek vermezsen yag olarak alirsin..

Ama bemim gbi hem proteyin ile beslenip hemde egzersiz ve spor yaparsan hem

diri hem hatlarin diri ve dolgun olur. Profosyenel birinden yardim al spor salonlarinda kilo aldirma dallari var..

Hosgeldin tatliim :KK67:

Valla bende yan basenlerdem.kurtulma cabasindayim.. Birkac sayfa onceye bak cok guzel videolar paylastim

bugun bi program cikarticam istersen yaparsin senin kararin aksama hazr olur

hoşbulduk canım :KK16: ilk sayfalara baktımda geri kalanınıda inceleyeceğim. reglim bitsin başlayacağım şimdi çok ağrım var :26: birde ilk sayfa da egzersizin biri 30 gün yapılıyor sanırım ben regl günleri yapamam o nasıl olacak :26:

Canim kilo alirken spor ile destek vermezsen yag olarak alirsin..

Ama bemim gbi hem proteyin ile beslenip hemde egzersiz ve spor yaparsan hem

diri hem hatlarin diri ve dolgun olur. Profosyenel birinden yardim al spor salonlarinda kilo aldirma dallari var..

Cevabın için teşekkür ederim,
peki çömelme hareketi basen yaparmı ? Kalça ve bacağı inceltmek içinmiş incelsin istemiyorumda sıkılaşsın dik ve dolgun dursun
istiyorum,
zayıf olan bi insan bu hareketten ne gibi bi sonuç alabilir.

kediciğim nerlerdesin :KK3:
sana birşey sormak istiyorum squat programı var ya aslında ypmak istiyorum ama çok zor ben 30 yaptım mı nefesnefese kalıyorum ben hergün 50 50 yapsam faydasını görür müyüm ne kadar zaman da görürüm sence tecrübelisin bu konu da :KK16:

karbonatlı su deneyen var mı ?
alkali su daha dogrusu eczanelerde satılan ingiliz karbonatı içip zayıflayan var mı ?

karbonatlı su deneyen var mı ?
alkali su daha dogrusu eczanelerde satılan ingiliz karbonatı içip zayıflayan var mı ?

ben içiyorum ama yediklerime de dikkat ediyorum spor da yapıyorum onun için karbonatlı su zayıflattı diyemem destekledi ama:KK23:

kediciğim nerlerdesin :KK3:
sana birşey sormak istiyorum squat programı var ya aslında ypmak istiyorum ama çok zor ben 30 yaptım mı nefesnefese kalıyorum ben hergün 50 50 yapsam faydasını görür müyüm ne kadar zaman da görürüm sence tecrübelisin bu konu da :KK16:

zor mu oluyor ya :26: o egzersize başlamadan önceki günlerde vücudu alıştırmak için yapabilceğimiz bişeyler vardır belki :26: belki vücudumuz spora egzersize alışkın olmadığı için başta zor gelebilir..

birde bir sorum olacak bu squat sadece 1 ay mı yapılıyor yoksa istediğimiz kadar mı yani 3 5 ayda yapabilir miyiz ?:26:

zor mu oluyor ya :26: o egzersize başlamadan önceki günlerde vücudu alıştırmak için yapabilceğimiz bişeyler vardır belki :26: belki vücudumuz spora egzersize alışkın olmadığı için başta zor gelebilir..

birde bir sorum olacak bu squat sadece 1 ay mı yapılıyor yoksa istediğimiz kadar mı yani 3 5 ayda yapabilir miyiz ?:26:

Ağrı oluyor 3-4 gün ama zevkli oluyor 5-10 tane squat sonrası alışıyor ağrı kalmıyor sonrasında yürü yatarsan benim gibi kasılıp kalırsın :KK70: kolonya ile masaj yap bacaklarına ağrısını alır biraz.. İğne agrılarımda geçmişken banada bi program sunarsa KedilerdeTatilYapar bende başlayacağım.. Önemli olanda başlayabilmek valla motive için resimler yeterli destek yeterli.. Ama bi sporcu gibi protein tozu barı l-carnıtene amino asit fln kullanmak sıkıntı hem pahalı hemde güvenilir biryerden bulmak zor.. :) ben 130 kg ve 26 gün yaptım aksatmadan ki burda bir çok kişi benden daha iyi yapar ben umutsuz vaka.. :26: Hepinize musmutlu sporlu günler dilerim.. :KK8:

Son düzenleme:
ağrılarım geçince dün akşam squat programını yapmaya başladım , bugünkünüde yaptım ama çok zormuş ya :26: ham olunca birde bacaklarım ağrıyor :KK1:

birde sorum olacak squat yanında başka neler yapabilirim ? günlük olarak mesela ? basenlerimde var zaten :KK50:

selam kızlarrr uzun zaman oldu yazmayalı ama buralardayım okumayup takip etmeye çalışıyorum squats proğramını yapmaya başladım nivea Q10 pLUS ta kullanıyorum bakalım sonuç ne kadar fark edilecek.yalnız söylemeliyim ki ilk gün ki gibi değilim hafif toparlanma var diyebilirim..hepinize mutlu pazarlar hoşçakalınn:KK3::KK3::KK3:

şimdi bir kaç sayfasına göz attım da çok faydali bir topik olmuş tebrik ederim:) ben geçen seneye kadar spordan kaçarken 1 senedir yapıyorum ara ara kaçak yapsamda:) erkek arkadaşım fitness eğitmeni zorlaya zorlaya alıştırdı şimdi gerçekten zevkle yapıyorum ilk zamanlar sıkıcı zor gelsede o ham ağrılarını attıktan güçlenmeye başladıktan sonra yapmayınca eksiklik hissediyosun :) videoları beğendim artık bu topik de takibimde :) squatın faydasını çok gördüm ben elime ağırlık alıp yapıyordum az az başladım sonraları arttırdım gerçekten squat mucize gibi bişey:) şimdi body pump derslerine falan giriyorum spordan kaçan ben :) kaçmayın yılmayın zor değil gerçekten en kısa zamanda güzel sonuclarını alırsınız gördüğüm kadarıyla konu sahibi de çok güzel yardımcı oluyor motive ediyor :)

Fotoshoplu olabilir ama motivasyonumuz için güzel resimler

$melissa-giraldo-falcao-icin-dua-ediyor--4003411.jpg $melissa-giraldo-falcao-icin-dua-ediyor--4003419.jpg $melissa-giraldo-falcao-icin-dua-ediyor--4003455.jpg $melissa-giraldo-falcao-icin-dua-ediyor--4003402.jpg

aY CANIM NEYMIS O HAREKETLER RICA EDIYORUM PAYLASIRMISIN FIZIGIMI GORDUN EKSIKLERIM VAR BILIYORUM NE YAPMAM GEREKIYOR?

ağrılarım geçince dün akşam squat programını yapmaya başladım , bugünkünüde yaptım ama çok zormuş ya :26: ham olunca birde bacaklarım ağrıyor :KK1:

birde sorum olacak squat yanında başka neler yapabilirim ? günlük olarak mesela ? basenlerimde var zaten :KK50:

canim arka sayfalarda paylastgim cok guzel videolar bar sadece sqjat ytmez ztn

aY CANIM NEYMIS O HAREKETLER RICA EDIYORUM PAYLASIRMISIN FIZIGIMI GORDUN EKSIKLERIM VAR BILIYORUM NE YAPMAM GEREKIYOR?

bildgim kadaryla yardimci olucam arkdaslik istgini kabul ett ozel albume bakabilirsin :KK52:

Yarin laptoptan grip sana videolarini vericem:KK17::KK16:

Merhaba canım.spor konusunda ben çok yetersizim.yapıyorum ama sanki doğru yapmıyorum.bu arada kasım ayından bu yana 11 kilodan fazla verdim..daha da 7 kilo verçeliyim.ama kilomla beraber karnimın ve belimin incelme suni istiyorum...

X