çok teşekkür ederim ilgin için. spora çok uzak bir insanım ama başlamak gerekiyor bi yerden
kediciğim süpersin yine her zaman ki gibi teşekkürler
sormak istedğim birşey var bu videodaki 3. hareket olmalı ayakları sağa sola açıyor ya o simit yağları için etkili midir sanki öyle gibi geldi çok dertliyim o bölgeden çok
Canim karin icin yaptgin egz. Zamanla yanlarini da eritecektir. Abs alt karin yanlar hepsi calisiyor tatlim yaparken hissedeceksin zaten.
Finaller bitti tatil başladı. Ama benim için deli gibi spor yapma zamanı.
Zayıfım kilo problemim yok ama şu son 3 ayda 5 kg aldım. Bel takıntısı olan biriyim 58 cmden 61 cm oldu.Yağlanmaya başladı yani.
Kilo vermek istemiyorum ama sıkılaşmak istiyorum. Yanlış bir şeyler yapıp kaslı, basık karın görüntüsü elde ederim diye korkuyorum.
Candice nin fiziği gibi karın kasları uzun olsun istiyorum. Tabi belimi eski inceliğine ulaştırmak. Neler yapmalıyım ? Mekik sanki uzun değil daha erkeksi kaslar yapıyor yoksa bana mı oyle geldi:)
Aslinda uzubn ince kaarin en basit yolu kosmaktir ama makasta uzun yapar .. Sen abur cburu kes az egz. Yap onlar geri cikar zaten.
merhaba az önce gördüm bu grubu.58 kilo ile evlendim 62 ile hamile kaldım doğuma 79 ile gittim 76 ile doğumdan çıktım 8 ay bitti şuan 71.8 kg karın bölgem ve göğüslerimde aşırı büyüklük var.yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum bir yandan kilo verirken bir yandan da vücudum sıkılaşsın istiyorum videolarınızı seyrettim ve uygulamaya başladım elimden geldiğinde inşallah kısa zamanda etkisini görürüm.hepinize güzel günler diliyorumm
Caniim hosgeldin aramiza :) burada devamlilik olanlarin liste yapacagim . Senide yazarim istersen
Kesintisiz devamlilik la yaparsan kesinlikle yaza tasss gbi girersin
hoşbulduk canım yalnız incelediğim kadarıyla çoğunlukla alt bölgeyi çalıştırmaya yönelik videolar seyrettim üst bölge özellikle göğüs küçültmek,toparlamak, sıkılamak için de videolar paylaşabilir misin?profesyonel olarak mı sporla ilgileniyorsun?mesleğin mi?
canim ben 4sene atletizmle ugrastim 800 metre kosucuydum.. Sonra biraktim fitnees a meral saldim 1sene salina gttim incelikleri ogrendim netten felan
kendim denedim bissuru video deneye yanila herseyi ogrendim . 3senedirde fitnessla ugrasiyorum.
Vidrolarda 2-3 tane disinda butun videolar karin kol pop bacak videolari tatlim. Yapunca hissedeceksin.
Gogus icin yarim mekik cok iyi gelir. Ama birakirsan catlak ve sarkma yapar. Gunde 10 tane yap . Vevaliskanlik haline getir 2-3 ay icinde kculme gorursun cunku.kaslanacaktir goguslerin.