Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

Canim karin icin yaptgin egz. Zamanla yanlarini da eritecektir. Abs alt karin yanlar hepsi calisiyor tatlim yaparken hissedeceksin zaten.

Finaller bitti tatil başladı. Ama benim için deli gibi spor yapma zamanı.
Zayıfım kilo problemim yok ama şu son 3 ayda 5 kg aldım. Bel takıntısı olan biriyim 58 cmden 61 cm oldu. Yağlanmaya başladı yani.
Kilo vermek istemiyorum ama sıkılaşmak istiyorum. Yanlış bir şeyler yapıp kaslı, basık karın görüntüsü elde ederim diye korkuyorum.
Candice nin fiziği gibi karın kasları uzun olsun istiyorum. Tabi belimi eski inceliğine ulaştırmak. Neler yapmalıyım ? Mekik sanki uzun değil daha erkeksi kaslar yapıyor yoksa bana mı oyle geldi:)

Aslinda uzubn ince kaarin en basit yolu kosmaktir ama makasta uzun yapar .. Sen abur cburu kes az egz. Yap onlar geri cikar zaten.

Aslinda uzubn ince kaarin en basit yolu kosmaktir ama makasta uzun yapar .. Sen abur cburu kes az egz. Yap onlar geri cikar zaten.

Teşekkür ederim.:)
Derdim zaten abur cubur beni onlar bu hale soktu. Sabah sporumu yaptım. Hem bel için hem de popo için.
En azından vicdanım rahat.:)

bugun sabah 1dlim ekmk yedim aksam 7 ye kdr lokma almadim agzima

aksam
tavuklumakarna yedim

tulumba tatlisi 12 tane yedim :18:

cay iciyorum

toplam 1200 cal. Aldim yarin egzerszlere dvm. Yaptgim butun . Egxeeszleri brazdan vericm

merhaba az önce gördüm bu grubu.58 kilo ile evlendim 62 ile hamile kaldım doğuma 79 ile gittim 76 ile doğumdan çıktım 8 ay bitti şuan 71.8 kg karın bölgem ve göğüslerimde aşırı büyüklük var.yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum bir yandan kilo verirken bir yandan da vücudum sıkılaşsın istiyorum videolarınızı seyrettim ve uygulamaya başladım elimden geldiğinde inşallah kısa zamanda etkisini görürüm.hepinize güzel günler diliyorumm

Caniim hosgeldin aramiza :) burada devamlilik olanlarin liste yapacagim . Senide yazarim istersen

Kesintisiz devamlilik la yaparsan kesinlikle yaza tasss gbi girersin

Caniim hosgeldin aramiza :) burada devamlilik olanlarin liste yapacagim . Senide yazarim istersen

Kesintisiz devamlilik la yaparsan kesinlikle yaza tasss gbi girersin

hoşbulduk canım yalnız incelediğim kadarıyla çoğunlukla alt bölgeyi çalıştırmaya yönelik videolar seyrettim üst bölge özellikle göğüs küçültmek,toparlamak, sıkılamak için de videolar paylaşabilir misin?profesyonel olarak mı sporla ilgileniyorsun?mesleğin mi?

canim ben 4sene atletizmle ugrastim 800 metre kosucuydum.. Sonra biraktim fitnees a meral saldim 1sene salina gttim incelikleri ogrendim netten felan

kendim denedim bissuru video deneye yanila herseyi ogrendim . 3senedirde fitnessla ugrasiyorum.

Vidrolarda 2-3 tane disinda butun videolar karin kol pop bacak videolari tatlim. Yapunca hissedeceksin.

Gogus icin yarim mekik cok iyi gelir. Ama birakirsan catlak ve sarkma yapar. Gunde 10 tane yap . Vevaliskanlik haline getir 2-3 ay icinde kculme gorursun cunku.kaslanacaktir goguslerin.

anladım canım.3 yıl önce falan bende platese merak sarmıştım tabi amatör olarak büyük faydasını görmüştüm.fakat iş yoğunluğudur, evliliktir,çocuktur derken bırakınca vücudum eskisinden daha fena dağıldı resmen.artık toparlamak istiyorum bebeğim de büyüyorken ben de kendime geleyim artık diyorum.
ilk sayfadaki hareketleri yaptım inanılmaz yanma var bacaklarımda ve karın bölgemde.daha da yapacaktım ama oğlum uyandı önerin için teşekkür ederim sağol canım

kedi merhaba beni eski topikten hatırlarsın sanırım :))) sana sormak istediklerim varrr.ben uzun zamandır squat,lunge falan yapıyorum.son 1 haftadırda evde stebe başladım.step sehbası aldım ve birçok video var youtube da.sana sormak istediğim step dizde kayma yapar diyorlar,bu konuda bilgin var mı ? çok terletiyor ve zevkli bir spor.

kediciğim benim sorunum popom dümdüz düşük deniliyor sanırım bu video sanki tam istediğim bölgeleri çalıştırıyor gibi bi inceleyebilr misin sana zahmen
[video=youtube;HbAp9-C__v4]https://www.youtube.com/watch?v=HbAp9-C__v4[/video]

yada aradığımı buldum
ama çok zor hareketler bi sorunum daha var kedicim çok oldu ama bacaklarım çok yumuşak sıkılşasın istiyorum ama böyle kas olur mu acaba istemem öyle kalın kalın:111:
[video=youtube;ZhQsXN-Ng8E]https://www.youtube.com/watch?v=ZhQsXN-Ng8E[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…