- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
Eki Görüntüle 800711 böyle olmak için selülitlerden de arınmak gerek
photoshopludur bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 800711 böyle olmak için selülitlerden de arınmak gerek
merhaba kedi bişey sormak istiyorum....ben göbegimde yogunlasmak istiyorum ....oyuzden 1. sayfada verdigin 2. video yag eritmek için mi yoksa kas mı yaptırıyo hareketler? kas istemiyorum ama eritmek için işe yarıyor mu yani?
photoshopludur bunlar
Merhaba kızlarr birşey sorucam size popo, bacaklar, iç bacak, göbek ve kollar için hangi hareketleri yapmalıyız? Mesela squat hareketini yapmaya çalıştım 3 şekilde buldum tam çömelme,sandalyeye oturur gbi ve hafif çömelme doğru hareketler hangisi? Yardımcı olursanız sevinirim valla:26:
Merhaba Kızlar.
Topik durulmuşa benziyor ama eski topikten takip ediyordum ara ara pek katılamasamda. Ama artık tatildeyim ve 2 aydır bıraktığım spora dönmek istiyorum. Bende bölgesel sıkılaşma ve squat a sizlerle katılmaya karar verdim. Topik sahibi mükemmel insan benide alırsa sevinirim :) O ara sayfalardaki resimler,hareketler onlar ne öyle ya kaç saattir pc başındayım.. Motivem arttı ama psikolojimde bozuldu.. ben 40-42 bedenden 34-36 bedene inebilmiş bir genç kızım, evet çok mutluyum ama canımda sıkkın.. Yürüyüşümü,pilatesimi hiç bırakmadım ama böyle sımsıkı fit bi vücudum yok ne kadar zayıf olsamda..Boyumda kısa.. 47 kiloyumda o ayva göbeği o basenler yok mu.. bide baldırlarıııım orası genetik hep kalın. Yahu şu incecik bele kalkık bir kalça, sımsıkı bacaklar,dumduz bir karın yakışmaz mı be kızım bide zayıfım diiye geziyorsun ortalarda! Çok kızgınım kendime çok . İnşallah topik canlanırda hep beraber şöyle manken gibi oluruz çünkü motive olmaya ihtiyacım var...