Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

Canim hosgeldiin :) var videolarim ama aksam paylasayim suan telden giriyorum.. Cok cok guzel vudeolar var calle egzerszleride farkli boyutta var paylasacagim

bunlar farklı dünyaların kadınları galiba

yok be tatlim.. Bi yapip birakirsak boyle umutsuzluk oluyor. 2sene hobi haline getrip egzersz tapin tabi bunlar 15-20 yaslarinda da zatiflardir onu koruyorlar .. Ama byle fit okmak asla hayal degil. Ben yazin simsiki olucam tas gbi

diceklerki

bu kiz annesini dinlememis taasss olmus

motive olalım bari bizde böyle şeylerler o kadar olmasakta olabileceğin en iyisini olalım
sende dinleme anneni dinleme taş kesileceksin )))))))

aslaa ama asla nasil yapacagim deme !!

Demek istedigim bu zamani sabirla gecirin , ve uzun zaman oldu demeyin sabirla istekle devam !!

yapılır yapılıur ama tabi boy falan hariç vucud her sekle sokulur inanırım yeterki kemk yapısı kalın olmasın :)

kediciğim çooook sevindim hemde kendimi bıraktığım şu günlerde

canimm :)

bende dun ciddi ski calismalarima basladimm

Kizlaar gununuz aydin olsun gunaayydinn kahvaltimi yaptim oglen egz. Yapicam cok bgendim ve yeni basladgim bi video vereyim size.

İnanikmaz bacak popo karin calistiriyor

Canim oncelikle tebrik ederim kolay degil o bedenlere inmek

Canim birbirimizi motive etmenin en gzl yolu konusmak ftgraf paylasmak. Ve azimle spora yonlmek mazaret yook !

Teşekkür ederim canım, bende artık burdayım hemde ciddi ciddi kararlıyım,tek başına yürümüyor. kafama koydum sımsıkı oluucammmm
Topiğe destek olmak içinde elimden geleni yapıcam profosyonel değilim tabiki ama sporla ciddi ilgiliyim.
Sanada danışayım squat 5. günümdeyim ve ilk sayfadaki bölgesel sıkılaşma 8 dakikalık videoyu yapıyorum, 10 dk lıgıda yapıyorum aslında ama çok esnek olmadığım için henüz biraz zorlanıyorum yarım yamalak oluyor. Bunları yapmadan öncede 10-15 dk eliptik bisiklet sürüyorum. 10 dakikada oryantal yapıyorum ama yetersiz hissediyorum öncelikli amacım basenlerimi inceltmek ve popoyu kaldırıp sıkılaştırmak. sanki çok buralara yönelik çalışmıyormuşum gibi geliyor. Bir önerin var mı benim için? bu en son paylaştığın videoyuda mı dahil etsem o daha iyi gibi sanki? :)

Caniimm :) bnmle aynisin bnde popo kaldrma ve skilasma icn ugrasiyorum. Yaptgin dgru ve yeterli. Son video manyak etkilii popi ve bacak selilut icin.

Siddetle tavsiye ederim.

göbek eritmek için önerebileceğin neyler var? derdim göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…