Ben de zayiflayip sıkılasma grubunda olmak istiyorum :/
Yalniz ben bakindim sayfaya ama gozumden de kacmis olabilir, bel, yanlar ve kalcayi kucultmek istiyorum. Onlar icin hangi videolar var ???
Etim inanılmaz civik. Kilo vermem kolay aslında ama iste başlamak lazim bir an once.
Başlangıç seviyesindeyim ve gerçekten zayiflamak istiyorum. Bana hangi videolari yapacagim konusunda yardimci olursaniz cok sevinirim.
Teşekkürler :)
Canim oncelikle tebrik ederim kolay degil o bedenlere inmek
Canim birbirimizi motive etmenin en gzl yolu konusmak ftgraf paylasmak. Ve azimle spora yonlmek mazaret yook !
bunlar farklı dünyaların kadınları galiba
Topigim yeniden canlandiricam , motivasyon soru cevap egzersz programlari spora dair hersey bilgilerimizle birleselim
kediciğim çooook sevindim hemde kendimi bıraktığım şu günlerde
canimm :)
bende dun ciddi ski calismalarima basladimm
Kizlaar gununuz aydin olsun gunaayydinn kahvaltimi yaptim oglen egz. Yapicam cok bgendim ve yeni basladgim bi video vereyim size.
İnanikmaz bacak popo karin calistiriyor
Canim oncelikle tebrik ederim kolay degil o bedenlere inmek
Canim birbirimizi motive etmenin en gzl yolu konusmak ftgraf paylasmak. Ve azimle spora yonlmek mazaret yook !
Teşekkür ederim canım, bende artık burdayım hemde ciddi ciddi kararlıyım,tek başına yürümüyor. kafama koydum sımsıkı oluucammmm
Topiğe destek olmak içinde elimden geleni yapıcam profosyonel değilim tabiki ama sporla ciddi ilgiliyim.
Sanada danışayım squat 5. günümdeyim ve ilk sayfadaki bölgesel sıkılaşma 8 dakikalık videoyu yapıyorum, 10 dk lıgıda yapıyorum aslında ama çok esnek olmadığım için henüz biraz zorlanıyorum yarım yamalak oluyor. Bunları yapmadan öncede 10-15 dk eliptik bisiklet sürüyorum. 10 dakikada oryantal yapıyorum ama yetersiz hissediyorum öncelikli amacım basenlerimi inceltmek ve popoyu kaldırıp sıkılaştırmak. sanki çok buralara yönelik çalışmıyormuşum gibi geliyor. Bir önerin var mı benim için? bu en son paylaştığın videoyuda mı dahil etsem o daha iyi gibi sanki? :)
göbek eritmek için önerebileceğin neyler var? derdim göbek
Canim bende bu programi yapiyorum inanilmaz etkili bir video duzenli haftada 4gun yaparsan 2haftada sonuc alirsin tatlim
http://m.youtube.com/watch?v=mRw5q8RBIh8#