Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

Soyle soyleyeyim , karnindaki yaglar erimeden kas yapamassin . O yuzden 1sene yapsan anca kas olur. . Govegini erittikten snra biraka bilirsin o egzersizi. Cardio yaparak formunu korursun :)))

Kizlar spor grubuna ben de katilmak istiyorum. yeni bir liste var mi?
yoksa ilk sayfadaki videolari kendi kafamiza gore yapiyor muyuz,
topik sahibi merhaba bu arada. acayip hantalim ben ve gobek var,4- 5 kilo vermem lazim hem de skilasmam lazim.
ne yapmaliyimm?

Uzun zamandir aradigim Motive ve enerji dolu topik burasi olmali..
Daha önce cok egzersiz yapip biraktim, 2 gündür evde Slim in ramp it upu uyguluyorum
karin ve üst baldir kaslarim inanilmaz calisiyor.. Hazir motivasyonum yerindeyken
bende Uygun olan gruba dahil olmak istiyorum.
Birlikten kuvvet dogar

Su an 56 kiloyum hedefim 50 kg

Son düzenleme:
İlk sayfadan itibaren okudum Zeyneeeeeep sana sesleniyorum sende takılmışsın buraya :)
Ben yeni keşfettim ..
Motivasyon açısından ne güzel totolar eklenmiş öyle neyse ki onlar gibi totoya sahip olanlardanım kalça olarak ama şu basen denen şeyden var bendede hafif kenarlardan çıkıyor 12 Eylülde başladım o günden beri karısık egzersizler yaparım pilates,mari winsor ne bilim youtubeden olan şeyler ..
Etkisini görüyorum devamlı yapmayı düşünüyorum kalçamı seviyorum ama basenler azcık erimeli...

Kedii sen neler yapıyorsun spora devam mı o kadar paylaşımlar yapılmış ama şimdi kimsecikler yok

kedi iyice terketti burasını biranönce geri dön ve buraları hakeretlensin biraz

hu hu kimse var mı????

Kızlar topiğiniz hayırlı olsun burayı daha yeni gördüm. Ama biraz geç olmuş sanırım herkes gitmiş. Katılmak isterdim aranıza. Ben 4 günden beri egzersiz yapıyorum. Özellikle şu 30 günlük squat programı var ya onu uyguluyorum. ilk gün fotomu çektim 30 günün sonunda da çekicem. Eğer değişimden memnun kalırsam mutlaka sizinle paylaşırım.
hadi topiği biraz hareketlendirin. Yaza doğru çok sıkışcaz.
Spor yapma konusunda tek derdim zaten çok küçük olan göğüslerimin hiç kalmaması. Sürekli alt bölgemi çalıştıracak şeyler yapsamda kilo verince hiç göğsüm kalmıyor. Nasıl çözüm bulabilirim fikri olan var mı?

Merhaba kızlarr birşey sorucam size popo, bacaklar, iç bacak, göbek ve kollar için hangi hareketleri yapmalıyız? Mesela squat hareketini yapmaya çalıştım 3 şekilde buldum tam çömelme,sandalyeye oturur gbi ve hafif çömelme doğru hareketler hangisi? Yardımcı olursanız sevinirim valla:26:

Ben de zayiflayip sıkılasma grubunda olmak istiyorum :/

Yalniz ben bakindim sayfaya ama gozumden de kacmis olabilir, bel, yanlar ve kalcayi kucultmek istiyorum. Onlar icin hangi videolar var ???

Etim inanılmaz civik. Kilo vermem kolay aslında ama iste başlamak lazim bir an once.

Başlangıç seviyesindeyim ve gerçekten zayiflamak istiyorum. Bana hangi videolari yapacagim konusunda yardimci olursaniz cok sevinirim.

Teşekkürler :)

Callanetics tavsiye ederim ben.

Merhaba Kızlar.
Topik durulmuşa benziyor ama eski topikten takip ediyordum ara ara pek katılamasamda. Ama artık tatildeyim ve 2 aydır bıraktığım spora dönmek istiyorum. Bende bölgesel sıkılaşma ve squat a sizlerle katılmaya karar verdim. Topik sahibi mükemmel insan benide alırsa sevinirim :) O ara sayfalardaki resimler,hareketler onlar ne öyle ya kaç saattir pc başındayım.. Motivem arttı ama psikolojimde bozuldu.. ben 40-42 bedenden 34-36 bedene inebilmiş bir genç kızım, evet çok mutluyum ama canımda sıkkın.. Yürüyüşümü,pilatesimi hiç bırakmadım ama böyle sımsıkı fit bi vücudum yok ne kadar zayıf olsamda..Boyumda kısa.. 47 kiloyumda o ayva göbeği o basenler yok mu.. bide baldırlarıııım orası genetik hep kalın. Yahu şu incecik bele kalkık bir kalça, sımsıkı bacaklar,dumduz bir karın yakışmaz mı be kızım bide zayıfım diiye geziyorsun ortalarda! Çok kızgınım kendime çok . İnşallah topik canlanırda hep beraber şöyle manken gibi oluruz çünkü motive olmaya ihtiyacım var...

canim squat sumo yapiyorum ben popo ve ic bacak cok guzel skilastriyor.

Canim oncelikle tebrik ederim kolay degil o bedenlere inmek

Canim birbirimizi motive etmenin en gzl yolu konusmak ftgraf paylasmak. Ve azimle spora yonlmek mazaret yook !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…