- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar özelden sorularınızı yetişemiyorum topikte olursa memnun olurum :)
Bende yumuşadım keyfim yok biraz sorunlarım var .. Bu sebep ten sporda yapasım gelmiyor. Kısmetse eylülde tekrar düzene gireceğim.
fndık : yavrm o drslerde yarar elbette + olarak bölgeseldeki videomuzu başla squat yapma artık popn maşşlah bacakların kalınlaşmasın:13:
bende üniversiteye hazırlandığım için spor yapamıyorum ders çalışıyorum en azından spor salonuna gidersem aksatmamış olurum :26:
ay teşekkür ederim canım istediğim kiloya ve fiziğe gelim de bi popo hala böyle durursa yapmıcam ama böyle durmazsa biraz daha squat yaparım .
senin sayende oldu bu popo zaten
selam kızlarr nasılsınız 1 aydır spor yamıyorum malum evlendım hazırlıklar felan ama yakında baslıcam bu sırada verdıgım kıloları gerı almadım
Kuzum evlnmissin hayirli olsun :)) Bn smdi.reglm 2gnu kaldi bitsin hemn hep braber baslayalim tekrar yaz tatil derkn aksadi :)
Kuzum evlnmissin hayirli olsun :)) Bn smdi.reglm 2gnu kaldi bitsin hemn hep braber baslayalim tekrar yaz tatil derkn aksadi :)