Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Merhaba hanımlar, uzun süreden sonra bir selam vereyim.. (;
Leg magic geldi fakat koşturmadan telaştan hiçç yapamadım.. :/
Ders çalışmak için sabahları erken kalkacağım, dersi düzene soktuğum zaman sporum da düzene girecek büyük ihtimal.. :/

merhaba kızlar kilomdan memnunum ama basen kalça da sorunum var basen de bir 5 kilo verip biraz da sıkılaşsa müthiş olur beni de aranıza alın:KK4:

Kızlar özelden sorularınızı yetişemiyorum topikte olursa memnun olurum :)

Bende yumuşadım keyfim yok biraz sorunlarım var .. Bu sebep ten sporda yapasım gelmiyor. Kısmetse eylülde tekrar düzene gireceğim.
:KK14:

fndık : yavrm o drslerde yarar elbette + olarak bölgeseldeki videomuzu başla squat yapma artık popn maşşlah bacakların kalınlaşmasın:13:

bende üniversiteye hazırlandığım için spor yapamıyorum ders çalışıyorum en azından spor salonuna gidersem aksatmamış olurum :26:
ay teşekkür ederim canım istediğim kiloya ve fiziğe gelim de bi popo hala böyle durursa yapmıcam ama böyle durmazsa biraz daha squat yaparım .

senin sayende oldu bu popo zaten :KK16:

bende üniversiteye hazırlandığım için spor yapamıyorum ders çalışıyorum en azından spor salonuna gidersem aksatmamış olurum :26:
ay teşekkür ederim canım istediğim kiloya ve fiziğe gelim de bi popo hala böyle durursa yapmıcam ama böyle durmazsa biraz daha squat yaparım .

senin sayende oldu bu popo zaten :KK16:

Ne oldu, nasıldı da nasıl bir değişim oldu, biraz bahset topiğe canım.. (;

Vayy yeni topik. Bana göre yeni ve yüzüme tokat gibi çarptı. Ne zamandır buralrda olmadığımı anladìm. Yarın diyet ve spora başlıyorum. Artık sık sık bu topikteyim

canlanın kızlar nerelerdesiniz
biraz motivasyon olsun bu fotolar :nazar::KK1:

$BASEN-~1.JPG

$basen-eritme-diyetleri.jpg

bundan böyle bende bu topic'in sıkı takipçisiyim:)
çok değil 3 .. 5 kilo veremiyorum 2.aydayım sporda evde hızlandırmam lazım.
ben salonda ağırlık bacak bölgesi çalışıyorum ama göbek bölgesine yüklenmem gerekiyor.
karın kaslarım çok zayıf çok zorlanıyorum ya:KK19::KK19:

Meraba Kedi beni hatirladin mi :)

İlk topigin ile spora baslamistim (sayende) sonra fitik fln oldum derken yine spora devam etmeye basladim

Mekik cekiyorum, dumble ile calisiyorum, yuruyorum, kosuyorum, squat yapiyorum :KK9:

Ölüler diyarına hoşgeldim. Hanımlaaaarrr burası ne böylee. Bütün o ilgi ve alaka sadece kışın mıydı? Yaz mevsimi yaklastigi icin miydi? Aaaa cok ayip

konunun sahibide yok ortalıkta
tatile falan gitti dedik ama nasıl bir tatildir bu bütün yaz sürdü :KK50::KK50:

Selaaamm ben geldim evet tatildeydim bodrumda anca atıyorsun yorgunluğu :)))

Şikayet yoooooookk :KK52: nasılsınızzz
:KK53::KK52:

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Kızlar bronz bronz oldum vallaha yaa sizler nasılsınız döndüm kızlar ölüler dirildi:KK9:

selam kızlarr nasılsınız 1 aydır spor yamıyorum malum evlendım hazırlıklar felan ama yakında baslıcam bu sırada verdıgım kıloları gerı almadım :KK76:

selam kızlarr nasılsınız 1 aydır spor yamıyorum malum evlendım hazırlıklar felan ama yakında baslıcam bu sırada verdıgım kıloları gerı almadım :KK76:

Kuzum evlnmissin hayirli olsun :)) Bn smdi.reglm 2gnu kaldi bitsin hemn hep braber baslayalim tekrar yaz tatil derkn aksadi :)

Kuzum evlnmissin hayirli olsun :)) Bn smdi.reglm 2gnu kaldi bitsin hemn hep braber baslayalim tekrar yaz tatil derkn aksadi :)

saol bebeım bende tekar baslıcam ewlılık hazırlıgı dugun balayı derken kaldı ya bıde hamıle felan kalırsam ılerde en azından 50 kıloyla kalmak ısterım:) smdı 55 kıloyum

wuhuuuu karnım ne kadar düzleşti bilemezsiniz. Bugün kendime ödül verdim makarna ödülü :KK9: Yedikten sonra o bile çok çok az şişirdi karnımı

merhaba kedi bişey sormak istiyorum....ben göbegimde yogunlasmak istiyorum ....oyuzden 1. sayfada verdigin 2. video yag eritmek için mi yoksa kas mı yaptırıyo hareketler? kas istemiyorum ama eritmek için işe yarıyor mu yani?

X