Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
ya şöyle bir ay bir sıkı programa gireyimde şöyle sıkı popo bacak karın olsun da bir beyaz bikini patlatayım:KK31:

Ay hiç sorma ya.O yüzden yeşil çaya başladım ödemi atmak için hemen şişiyorum.Ne olacak bizim bu hallerimiz :KK31::KK31:

ahh ahh, bir gün bizim de böyle popomuz olacak mı, böyle belimiz böyle göbeğimiz olacak mı :KK5::KK5:
olmaz mı, olabilir :KK1::KK1:

images

tumblr_lp5zod5z9Z1qgjo83o1_500_large.jpg

791a80010de3d1d2a85f5536621fa870.jpg

images

tumblr_mfgkmencQi1qerkqmo1_500.jpg

images

kedicik ben de geldim :) bugun squat,8min buns-abs basladim.ama bu 8min videolari cok yordu beni :KK43: adam hic dinlenmeden cok hizli yapiyor hareketleri.zamanla alisirim insallah.1kac haftaya basenlerim ve karnimda gozle gorulur bi incelme olurmu sence bu programla?:/

Kızlar!!!!!

Hadi kalkın bölgesel sıkılaşmadaki popo kaldıran video yu ve squats yapalım azıcık.! Bu kadar gaza gelmişken boşa

gitmesin 20 dakikamızı alır kendimizi iyi hissederiz?

kızlarrrrrrrrrrr göbek değil de benım midem de şiş duruyor.....keşke sadece göbek olsaydı....hep var bu midem ne olacak:44:

göbegımı hıc duz hatırlamıyorum.....en son ne zaman dümdüz olmuştu acaba:44::44::44: sanırım ortaokulda:26:

kedicik ben de geldim :) bugun squat,8min buns-abs basladim.ama bu 8min videolari cok yordu beni :KK43: adam hic dinlenmeden cok hizli yapiyor hareketleri.zamanla alisirim insallah.1kac haftaya basenlerim ve karnimda gozle gorulur bi incelme olurmu sence bu programla?:/
KESİNLİKLE işe yarar 2 hafta inanılmaz bi zaman. Sen yeter ki zamanlı ve istikrarlı yap .!
bubbles-bodywear-bum-butt-bra-12.jpeg

Bebaaaa madem toto alamıyoruz bundan alalım :KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK60: :KK60: :KK60:

hahahahahahahahahahahahahahahhhahah öldüm yaa:KK53::KK53::KK53:

cnm Jennifer Lopez popoları satılıyor...alabılırsın:KK1::KK1::KK1:

Ay yok canım ya çok iğreti duruyorlar.Hatta göğüs bacak vs impilantları çok güzel dururken totoya yapılanlar çok ucuz ve kötü oluyor.Toto doğal da varsa güzel ameliyatla bilmem neyle yapılan ekler çok çirkin oluyor :KK31::KK31:

ahahahahaha :KK60::KK60::KK60: her elmaya lazım bundan :KK9::KK9::KK9:
gerçekten ya bel gitmiyor hadi onu salaş tişörtlerle kapatabiliyoruz da totosuz taytlar bile fayda etmiyor :KK50:

Ben tam tersini yapıyorum dengelenmiş oluyor canım üste daha oturan şeyler alta bol volanlı kıyafetler giyiyorum.Ne alırsam alayım mesela trençkot felan özellikle toto kısmında pili gibi bi haraketin olmasına dikkat ediyorum.Düz olunca acayip duruyor

Ay yok canım ya çok iğreti duruyorlar.Hatta göğüs bacak vs impilantları çok güzel dururken totoya yapılanlar çok ucuz ve kötü oluyor.Toto doğal da varsa güzel ameliyatla bilmem neyle yapılan ekler çok çirkin oluyor :KK31::KK31:

Ben tam tersini yapıyorum dengelenmiş oluyor canım üste daha oturan şeyler alta bol volanlı kıyafetler giyiyorum.Ne alırsam alayım mesela trençkot felan özellikle toto kısmında pili gibi bi haraketin olmasına dikkat ediyorum.Düz olunca acayip duruyor

üstüme uzun giyeceksem bende öyle yapıyorum belden oturtmalı poposu genişleyen şeyler giyiyorum, ama kısa giyeceksem alta dar pantolon üste ya baya dar yada baya bol giyiyorum, özellikle yemeğe gideceksem bol giyiyorum :KK1:

üstüme uzun giyeceksem bende öyle yapıyorum belden oturtmalı poposu genişleyen şeyler giyiyorum, ama kısa giyeceksem alta dar pantolon üste ya baya dar yada baya bol giyiyorum, özellikle yemeğe gideceksem bol giyiyorum :KK1:

yürütüyoruz bir şekilde bacım işimizi :KK9::KK9: demokraside çareler tükenmiyor:KK9:

X