Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Gözüm üzerinizde :)
Çok güzel bir topic olacak belli şimdiden :)
Benim daha çoook kilo vermem, çok incelmem gerekiyor sizlere katılabilmek için ama sizi ziyarete gelebilirim sanırım değil mi? :)
Bir de 30 günlük squat programını ben de yapıyorum. Bugün 4. günüm, dinlenme günüm :21:

sorry yaa sonradan farkettim :) yaptığım hareket bu benım direk 70 le başlayabilirim :KK16:
sottile de var, 4 kişi olduk squatta, hem de 4. gündü bugün, bırakmayalım hadi, destek destek :13:
tumblr_mo13dcvmX61rkf5hqo1_500.jpg

basenlerim erisi azcıkta sıkılaşayım bak aynen böyle olurum dimi bebaa görenler yorum yapın beni görenlerrr
:KK52::KK52::KK52:

sen zaten fıstık gibisin :nazar: yuvarlaklık oldu muydu oldun sen :21:

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

içimde yaradır o bel :KK14::KK14:

Bebaaa benim elmadaşım :KK48::KK48::KK48:

O bel bende de derin yara.3,5 aydır spor yapıyorum şu son 10 gün evde değildim ara verdim.3,5 Aydır tık demeyen belim 10 günde hiç spor yapmadığım ve yediğime dikkat etmediğim halde 1 cm incelmiş :KK60: belim sorunlu benim kafası iyi değil nasıl :KK53::KK53: acaba yiyeyerek kilo verenlerdenmiyim.O kadar yemeye kilo aldım derken bir kiloda vermişim 50 olmuşum.:KK9:

Günde 1 saat 45 dakika sadece bel çalışıyorum

Ve ayrıca 30 dakika ağırlıklarımla bacak toto çalışıyorum.Yediklerime dikkat ediyor kalori hesaplıyorum.Gece bir şey yemiyorum tek olan kilo vermek.Ne inatçı belim var ya :KK9:

Olmayan bacaklar totolar eridi belim yıllık çınar ağacı gibim olduğu gibi duruyor:KK53::KK53:

squatsı günde 2 kez yapsam nolur :44: arada geliyo bana,coşuyorum :KK1: yapasım geliyo, şimdi olduğu gibi :KK52:
ertesi günün sayısını değil,o günün sayısını 2 kez yapmaktan bhsediyorum yani.

Son düzenleme:
özelden 20 ye yakın mesaj aldım ve hepsi sen ne nasıl video yapıyorsun dendi..

Ben ;

:- 2 aydır spor yapmıyorum. Bunda 1 sene önce platesi düzenli yapmaya başladım. 3bucuk sene atletizim de 800 metre orta derece koşucuydum 20 yakın madalyam var. Evet profösyönel deyilim ama arkadaşlarımın gözünde öyleyim. Övünmedim hiçbir zaman ukala olmadım.Olmam da.

Kalça genetik büyük. Kas yapım vardı tambılla çalışarak ortaya çıkarttım. verdiğim videoların hemen hemen hepsini denedi. Araştırdım. Asla bakıp öylesine vermedim videolar...

:- Şuan başladım videolar şunlar: Topuklu ilke yapıyorum hemen hemen hepsini;
<strong><span style="color:#ff0000;">[video=youtube;gZQDf1OfGvE]http://www.youtube.com/watch?v=gZQDf1OfGvE[/video]

2.cisi şu . Victoria Secret Bombshell Butt Workout - YouTube

3şu: POP Pilates: Intense Ab Workout! (Full 10 min) - YouTube

Belim zaten kalın değil 60bucuk. ama göbeğim şişti için 62bucuk. sabah 60 cm oluyor. Belden kalınlaşmadım hiç sadece göbek çıkınca metrede fark yaratıyor. Zaten sevgilim bana İnce belli çay bardağım der :KK17::KK16:

Aaaaaaaaaaaaa sende bak döverim aaa süt gibi bembeyaz kızsın hemde doğuştan kıızııll o kadar şirin sinki okadar güzel vücut'un var bu kdar dert etme lütfen. olucak sadece zaman ayırıp düzenli çalışman lazım..:13:

ehehe şımarırım ama ben :115::115::KK23:

hersey hallolur yeter ki insan morel olsun ınsanın keyfı yerınde olsun

canım hiç zaman ayıramıyorum ki spora, inş başlayacağım en kısa zamanda. sonuçlarını görmeye başlarsam motive olurum hemen :KK34:

bebaaaaammmm :KK16::KK16::KK16::KK16: nasilsin kuzum benim???

iyiyim bitanesi, sen nasılsın? geliyormuşsun tatile :KK52::KK52:

Bebaaa benim elmadaşım :KK48::KK48::KK48:

O bel bende de derin yara.3,5 aydır spor yapıyorum şu son 10 gün evde değildim ara verdim.3,5 Aydır tık demeyen belim 10 günde hiç spor yapmadığım ve yediğime dikkat etmediğim halde 1 cm incelmiş :KK60: belim sorunlu benim kafası iyi değil nasıl :KK53::KK53: acaba yiyeyerek kilo verenlerdenmiyim.O kadar yemeye kilo aldım derken bir kiloda vermişim 50 olmuşum.:KK9:

:KK60::KK60::KK60: verme daha fazla yok olacaksın :KK9::KK9:
arada demek ki spor diyetine sokup tepkisini ölçmek lazım :KK53:

tumblr_mnv2pk4TNp1rmiy5vo1_400.jpg

bebeaaa nerde kezzap anacııııııımmm:KK23:

bu nedir ya :KK47::KK47::KK47:

squatsı günde 2 kez yapsam nolur :44: arada geliyo bana,coşuyorum :KK1: yapasım geliyo, şimdi olduğu gibi :KK52:
ertesi günün sayısını değil,o günün sayısını 2 kez yapmaktan bhsediyorum yani.
:KK70: sen bilirsin 2 yede bölebilirsin. Estiği zaman çok zorlamadan da yapabilirsin. fotograflar işe yarıyor değil mi :KK70:
Daha benim çooook fırın ekmek çıkarmam lazım içimden tatlım ama olsun :)
Ümitliyim :)
Artı gerçekten iltifat değil, fotoğrafını görünce gözlerim böyle oldu :KK53::KK53:
Muhteşem :)
Canıım yaa teşekkür ederim. Neden olmasın size ne fotograflar göstereceğm şimdi bakın asla özgüveninizi hırsınızı kaybettmeyinn:KK16:

X