valla acaip iyi geliyor önceki yaptığım videolarda bunu hiç yakalayamamıştım bakalım inşallah faydasını görürüz hepimiz yaa gerçi bana dün patronumun eşi zayıflamışsın sen dedi ama kiloda bir gıdım oynama yok hala 63,4te dolaşıyorum ama sanırım sıkılaşma oluyor ki böyle görülüyor dışardan ay inşallahhhhh öyledir gerçekte de yaa korkudan ölçmüyorum kendimidiyosun,hadi bakalım,bi kaç güne bitecek squats, başa mı döncem ki, yoksa bi üst seviyesi mi var,anam daha zorunu yapabilirmiyim bilmyorum
jillian zor de mi,ben başlamadım izlemiştim 1.sini, o bile zordu,ama 1 i yaptın sen maşallah, zorlama kendini bari
sen daha fazlasını yapıyormuşsun sana bravo asıldevam et iyi geldiyse, ben zoraki yapıyorum motivasyon resimleriyle,burda sizin yazdıklarınızla, bu heves kolay kolay gelmiyo insana
ben yapıyorum valla kuzum yapılan hareketlerde misal son 5sn dinleniyorum öyle geçiyorum diğer harekete ama harcattığı kalorileri görünce daha bir azimle yapıyorum vallaVay vay herkes burada..
Ben de brazil butt videolarını indirdim, bacak ve kalça için çok iyilermiş, kendi programım bittikten sonra ona başlayacağım kısmetse.. (;
İnsnity çok hareketli geldi bana, yetişemem diye başlamadım, yapıyorsam bire bir yapmalıyım çünkü takıntılıyım..
ben yapıyorum valla kuzum yapılan hareketlerde misal son 5sn dinleniyorum öyle geçiyorum diğer harekete ama harcattığı kalorileri görünce daha bir azimle yapıyorum valla
brazil butt da iyi geliyor inşallah hepimiz faydasını görürüz
diyosun,hadi bakalım,bi kaç güne bitecek squats, başa mı döncem ki, yoksa bi üst seviyesi mi var,anam daha zorunu yapabilirmiyim bilmyorum
jillian zor de mi,ben başlamadım izlemiştim 1.sini, o bile zordu,ama 1 i yaptın sen maşallah, zorlama kendini bari
Umarım canım ama benim kilom oynuyor devamlı, 59 olan belim 57,5 şuan!
Alt sıkılaşacağına üst gidiyor, üst için hiçbir hareket de yapmıyorum hem.. :18:
Bacağım ve belim arasında 5,5 cm var!
çünkü insanlar üstten aşağı doğru eriyorlar canım benim hep öyle oluyor çünküm
Üstümde eriyecek yer kalmadı ki.. Gerçi altta da yok ama sıkılaşması lazım altın..
Kilo fazlam yok aksine eksiğim bile var ama sıkı değilim, sıkılaşmam lazımm.. :/
sadece sıkılaşmak istiyorsan canımcım pilates öneririm sana acaip iyi geliyor ben erimek istediğim için kardio yapıyorum canımcım
Pilates de çok durağan görünüyor gözüme açıkçası..
Haftada 2-3 gün pilates veya yoga yapmak programımda var ama henüz tam olarak başlayamadım..
Pilates duruş için de muhteşem birşey..
Ama bacaklarım çok gevşek, ne kadar süre yapmak sıkılaştırır acaba.. :44:
Pilates de çok durağan görünüyor gözüme açıkçası..
Haftada 2-3 gün pilates veya yoga yapmak programımda var ama henüz tam olarak başlayamadım..
Pilates duruş için de muhteşem birşey..
Ama bacaklarım çok gevşek, ne kadar süre yapmak sıkılaştırır acaba.. :44:
kızlaaar ıkı haftadır sol dızımde bı agrı var spor yaparken ters bı hareket yaptım galıba ama tam olarak gecmedı her bastıgımda hissedıyorum nası duzelcek bu yaaa ıkı hafta oldu:18:
Biraz ara ver canım, benim de sol eklemimde sıkıntı oluyor squatta..
Programların içinde videoda varsa öyle yapıyorum squatı.. Orada bi sıkıntı oluyor çünkü..
Sen de lif filan zedelemiş olabilirsin, dizine yüklenen hangi hareketi yapıyorsan ara ver ona.. (;
bence hepsını bırden yaparsan etkısı daha cok olur tabııkı...
Jillian ın hangisini yaptım canım?
Ben killeri yapmıştım, aman Allah`ım! Müthiş bir program!
Tabii yaptım dedimse 30 gün değil 3 gün ama bacağımda ağrı olmayan nokta yoktu o derece.. (;
Spor yapınca ön bacaklar hemen fırlar yine ya, takma bence onlara o kadar..
Ben artık dikkat ediyorum da sporlarımın hemen hiçbirinde ön bacağa yüklenmiyorum..
Çünkü yüklensem direkt çalışacak, en kolay çalışan kas zannedersem..
haklısın daha etkili olur ama kendımı bu kadar yorup daha sonra bırakmak istemıyorum
ben karar verdım killer ve call yapacağım
tatılde squat ve call yaparım daha kolay çünkü
Selam kızlar iş güç gene ilgilenemiyorum. Yaz da geldi malum. Salı günü havuza gideceğim. Bool boll foto çekip koyarım size