Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
bende çok zayfıtım aama insan evde oturunca işte ister istemez şişiyor. çatlaklar da kaçınılmaz tabi.

:KK12:

Canım sen bence ilk olarak bizim
Zayıflarken sıkılaşma programı 1.sayda kiPROGAMLA başka canım. sonra bölgeseli taze videoalr koyacağım 4 gün sonra oraya geçiş yaparız 1 hafta sonra biraz vucudun ısınsın
:KK34:

teşekkür ederim canım. çalışmasam daha cok kilo alırdım zaten.

ya evlendıkten sonra herkes kılo alıyo bende korkmaya basladım:18:

benim cevremdeki coğu kişi evlendikten sonra en az 10 kilo aldı.
hele bide eşinde yemeği seviyorsa tamam:KK51:

Ben evli değiliiiimmmm :KK1:ama tanıştığımızda 42 kilo idim. şmdi 49 kiloyum 172 boy 75-60bucuk-93 ölçüler orantısızlıga gel :KK9::KK9:
dusundumde bende almısım sahı 52 ydim 58 oldum şimdi yıne 56 ya ındım gercı,ya 42 kıloyken nasıldın yaa 172 boya dusunemıyorum ıyıkı almıssın:)
teşekkür ederim canım. çalışmasam daha cok kilo alırdım zaten.

benim cevremdeki coğu kişi evlendikten sonra en az 10 kilo aldı.
hele bide eşinde yemeği seviyorsa tamam:KK51:

valla benımkının bayagı bı göbegı var yemek sevsede fazla yemek yok ona beraber zayıflıcaz:KK53:

Son düzenleme:
Hoşbuldum canım giremedim fazla nete sporuda aksattım kilomuda aldım geldim yine :)))
Sen neler yapıyorsun :)

canım spora dewam ama haftasonu yapamıyorum tabı benımkıyle oluyorum , valla ben kılo verıyorum yaa ınsallah dewam eder yedıklerımede dıkkat edıyorum ama oyle dıyet felan yapmıyorum yanı

Tesekku edetim :KK69: motive ederiz biz seni bizde oyleyiz ama devMlilik catlak olusumunu onler. yapip birakirsaniZ catlaklar artar.

Motivasyonumu buldum.Aynaya baktım,selülitlerim çok özlemişler beni geri gelmişler,biraz selamlaştık kendileriyle.Şimdi uğurlamam lazım:)
Kız,çatlak demeyeydin iyiydi.Bi ara durduk yerde çatlıyodum(durduk yerde değil de işte 1 kilo alıp o kiloyu geri verirken falan) sinir oluyodum.Kilo veriliyo,şekle giriliyo da o çatlaklar sinir bozuyo.

Normal squat sevmiyorum ben,çok zorluyo beni,frog squat yapmaya başladım.
Nedense net de çok yavaş bende youtube'da video açamıyodum.İndirdim bi iki video onlarla devam ediyorum.
Alışverişe çıkmam lazım,motivasyonum bu şimdilik:)

Hoşbuldum:)
Nasıl gidiyor spor ben çok fena saldım kendimi 1 kilo almışım:26:
Ama dün yine başladım spora:)
Sorma bütün kış köpek gibi saldırdık spora şimdi de bıraktık olacak iş değil yani. Bende biraz saldım ama toparlamaya çalışıyorum. :KK25:

Günaydın kızlarr :KK69:

Bugün ki havuz planım yattı galiba öküz sevgilim sayesinde sinir oldum iştah kalmadı yani
:KK31::KK47::KK17::KK22:

arkadaşlar ben şu bölgemden rahtsız ıoluyorum pantolonların bile orasu çıkıo toplanmıo hep yumuşak ve yayvan lanet gelsin :S
şöyle resimde bayanın işaretlediğim yeri bende çıkık yan durunca pantolonla belli oluo çok çirkin taşık gbi her yerim ii oluo oram lanet gelsin dğzelme olmuıoooo :KK43:

kedi sende bi baksana sence nitye düzelmio daha çok mu yapmam lazım bacaklar taş gbi oldu ora aunı

Günaydın kızlarr :KK69:

Bugün ki havuz planım yattı galiba öküz sevgilim sayesinde sinir oldum iştah kalmadı yani
:KK31::KK47::KK17::KK22:
nıye noldu kı canım
arkadaşlar ben şu bölgemden rahtsız ıoluyorum pantolonların bile orasu çıkıo toplanmıo hep yumuşak ve yayvan lanet gelsin :S
şöyle resimde bayanın işaretlediğim yeri bende çıkık yan durunca pantolonla belli oluo çok çirkin taşık gbi her yerim ii oluo oram lanet gelsin dğzelme olmuıoooo :KK43:
basenden mı bahsedıyosun canım bende de basen var malesef, şunu yapasım gelıyo yanı:KK1:
basen-kalca-1432.jpg

Merhaba kedi benim sana sorularım olacaktı :KK17:
ben kilo almaya çalışan biriyim squat yapıyorum bugün 3.günüm dizimin üst kısmından yukarısı feci yanıyor bide arka bacağımın üst kısımları. popomda bi belirti yok amacım popo kaldırmak acaba yapamıyo muyum? bacaklarım acıyana kadar aşağı çömeliyorum ama sadece bacaklarım çalışıyormuş gibi hissediyorum. ilerleyen günlerde mi popomda belirti olur? yoksa başka egzersizlerde mi yapmalıyım?
birde zayıfım ama simit bölgem lokum gibi yumuşacık :KK1: düşük bel giymekten dahada arttı sanırım. normal bel giymeye başladım ama orası gitmiyor öyle kaldı :KK31: burger king, pizza vs. fast food yemeninde etkisi var tabi malum öğrencilik :KK31:orasını yoğun çalıştıracak egzersiz hangisi? yardımcı olursan çok mutlu olurum :KK16::KK54:

X