Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

bende aynıyım yaaa yumuşacık löpür löpür valla kilo da versem orada ki çıkıntı asla kaybolmuyor sinir oluyorum

ay ne güzel bir resim nasıl güzel olur var ya oralardan kurtulsak

hem nasıl tmm cok hafıf bı basen olabılır ama fazlası aslaaa bacak boyunu da kısıyor
ee nasıl gıdıyo bakalım hanımlar
ben sabah leslıe ıle jilian yaptım bakalım yarın level 2 ye gecıcem az sonrada gene yapıcam biraz spor :87:

Jillianın hangisini yapıyorsun canım?
10 gün üst üste nasıl yaptın ya Hû, maşAllah sabrına..
Ben hergün üst üste yapamıyorum..
level 1de ne kadar sıkılaşma gördün?

Kitap okumak kaç kalori yakıyor yaw?
Bi sitede 1 saati 120 diye geçiyor, doğru mu?
Bazı yerlerde de dakikada 1 kalori olarak geçiyor..
Ders çalışınca bu sebepten çok acıkıyor insan demek..

Hoşbuldum :) bende squats yapıyorum bugün döedüncü günüm mekik ve leslie de yapıyorum işe yarar inş. :)

Hoşbuldum :) bende squats yapıyorum bugün döedüncü günüm mekik ve leslie de yapıyorum işe yarar inş. :)

Yarar tabii, hiç egzersiz yapmayan bir insanla kendini kıyas ettiğinde istediğin fizik için attığın adımları görebilirsin.. (;
Senin problemin veya problem gördüğün sıkıntıların nelerdir? (;

evlenmeden önce gayet düzgün bi vücudum vardı evlendim 10 kilo aldım yavaştan yavaştan şimdide veremiyorum gerçi 4 kilo verdim ama yetmez göbek basen ve kalça tabiki bide simitler

30 sheared i yapıyorum canım yarın 2. levele gecıcem 1. levelde gozle gorulur bı degısım olmadı sanırım ölçüm almadım ama hıssetmıyorum yanı barız bı ıncelme bakalım 20 gun snra nası olur bılemem
kıtap okurken kalorı yakmaya baktım smdı benım gordugum yerde de 1 saati 20 kalori dıyo canım

8 minute buns'a başladım sonunda ben de.Ben seviyorum bu adamı,çok pozitif:)
Squatları da daha rahat yapmaya başladığımı fark ettim.

Son düzenleme:
evlenmeden önce gayet düzgün bi vücudum vardı evlendim 10 kilo aldım yavaştan yavaştan şimdide veremiyorum gerçi 4 kilo verdim ama yetmez göbek basen ve kalça tabiki bide simitler

Kalanı da verirsin canım, sporla desteklediğin takdirde çok daha güzel neticeler elde edersin.. (;
Burada arkadaşların yaptığı Tiffany ablanın videosu var bel ve simit için çok etkili diyorlar, deneyebilirsin..
Ve ilk sayfadaki zayıflarken sıkılaşma, bölgesel videolarına göz at, yardımcı olacaklardır.. (;

MaşAllah 10 gün üst üste hiç ara vermeden yaptın yaniii..
Onun killeri muhteşem, nasıl ağrılar oluyor anlatamam ama 10 gün bile yapsan müthiş değişim olacağına inanıyorum ben..
Ve taktım kafama, er geç yapacağım o killeri..

Bende aranıza katılabilir miyim ?

hoşgeldin

merhba, biraz arazi olduktan sonra geri döndüüüm
squatsıma devam ediyorum,bi kaç gün aksattım ama devam, 225 yaptım bugün.
şu resimdeki popo altındaki bacağımüstündeki şişlik bende de var maalesefi, selülit dolu hem de... ince pantollarda ne çirkin duruyor kendimde, kot hadi neyse az kalın da bi nebze dayanabiliyorum da ince şeylerde

8 minute buns'a başladım sonunda ben de.Ben seviyorum bu adamı,çok pozitif:)
Squatları da daha rahat yapmaya başladığımı fark ettim.
ewet bende 8 minute legs yapıyorum sewıyorum bende o adamı guzel vıdeoları cok
hehe saol canım 30 gunlugu bıtsın killere bende gecıcem merak edıyorum
merhba, biraz arazi olduktan sonra geri döndüüüm
squatsıma devam ediyorum,bi kaç gün aksattım ama devam, 225 yaptım bugün.
wooww 225 gayet ıyı dewam dewam):))

iyi gidiyom de mi heyoo
ama fark göremiyorum fazla,biraz popom gözüme güzel gözükmeye başladı yalnız, kocam farketmedi o ayrı, bişey yok dedi :))) aman erkekler anlamıyo zaten :)

iyi gidiyom de mi heyoo
ama fark göremiyorum fazla,biraz popom gözüme güzel gözükmeye başladı yalnız, kocam farketmedi o ayrı, bişey yok dedi :))) aman erkekler anlamıyo zaten :)

ahahaha yakında farkedılır
ya bende bugun jilian 2 level yaptım aman allahım o ne yaa 19. dakıkada balkona nefes almaya cıktım gıdıyodum valla

vaayy tebrik ediyorum ben squatı bıraktım şu anda insanity yapıyorum onun içinde de squat yapıyor ve anamı ağlatıyor resmennnn
ama acaip iyi geldi bana yaaaa

ahahaha yakında farkedılır
ya bende bugun jilian 2 level yaptım aman allahım o ne yaa 19. dakıkada balkona nefes almaya cıktım gıdıyodum valla
diyosun,hadi bakalım,bi kaç güne bitecek squats, başa mı döncem ki, yoksa bi üst seviyesi mi var,anam daha zorunu yapabilirmiyim bilmyorum
jillian zor de mi,ben başlamadım izlemiştim 1.sini, o bile zordu,ama 1 i yaptın sen maşallah, zorlama kendini bari
vaayy tebrik ediyorum ben squatı bıraktım şu anda insanity yapıyorum onun içinde de squat yapıyor ve anamı ağlatıyor resmennnn
ama acaip iyi geldi bana yaaaa

sen daha fazlasını yapıyormuşsun sana bravo asıl devam et iyi geldiyse, ben zoraki yapıyorum motivasyon resimleriyle,burda sizin yazdıklarınızla, bu heves kolay kolay gelmiyo insana

Vay vay herkes burada..
Ben de brazil butt videolarını indirdim, bacak ve kalça için çok iyilermiş, kendi programım bittikten sonra ona başlayacağım kısmetse.. (;
İnsnity çok hareketli geldi bana, yetişemem diye başlamadım, yapıyorsam bire bir yapmalıyım çünkü takıntılıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…