arkadaşlar ben şu bölgemden rahtsız ıoluyorum pantolonların bile orasu çıkıo toplanmıo hep yumuşak ve yayvan lanet gelsin :S
şöyle resimde bayanın işaretlediğim yeri bende çıkık yan durunca pantolonla belli oluo çok çirkin taşık gbi her yerim ii oluo oram lanet gelsin dğzelme olmuıoooo
kedi sende bi baksana sence nitye düzelmio daha çok mu yapmam lazım bacaklar taş gbi oldu ora aunı
nıye noldu kı canım
basenden mı bahsedıyosun canım bende de basen var malesef, şunu yapasım gelıyo yanı
ay ne güzel bir resim nasıl güzel olur var ya oralardan kurtulsak
hem nasıl tmm cok hafıf bı basen olabılır ama fazlası aslaaa bacak boyunu da kısıyor
ee nasıl gıdıyo bakalım hanımlar
ben sabah leslıe ıle jilian yaptım bakalım yarın level 2 ye gecıcem az sonrada gene yapıcam biraz spor :87:
Bende aranıza katılabilir miyim ?
Hoşbuldum :) bende squats yapıyorum bugün döedüncü günüm mekik ve leslie de yapıyorum işe yarar inş. :)
Jillianın hangisini yapıyorsun canım?
10 gün üst üste nasıl yaptın ya Hû, maşAllah sabrına..
Ben hergün üst üste yapamıyorum..
level 1de ne kadar sıkılaşma gördün?
Kitap okumak kaç kalori yakıyor yaw?
Bi sitede 1 saati 120 diye geçiyor, doğru mu?
Bazı yerlerde de dakikada 1 kalori olarak geçiyor..
Ders çalışınca bu sebepten çok acıkıyor insan demek..
evlenmeden önce gayet düzgün bi vücudum vardı evlendim 10 kilo aldım yavaştan yavaştan şimdide veremiyorum gerçi 4 kilo verdim ama yetmez göbek basen ve kalça tabiki bide simitler
30 sheared i yapıyorum canım yarın 2. levele gecıcem 1. levelde gozle gorulur bı degısım olmadı sanırım ölçüm almadım ama hıssetmıyorum yanı barız bı ıncelme bakalım 20 gun snra nası olur bılemem
kıtap okurken kalorı yakmaya baktım smdı benım gordugum yerde de 1 saati 20 kalori dıyo canım
Bende aranıza katılabilir miyim ?
ewet bende 8 minute legs yapıyorum sewıyorum bende o adamı guzel vıdeoları cok8 minute buns'a başladım sonunda ben de.Ben seviyorum bu adamı,çok pozitif:)
Squatları da daha rahat yapmaya başladığımı fark ettim.
hehe saol canım 30 gunlugu bıtsın killere bende gecıcem merak edıyorumMaşAllah 10 gün üst üste hiç ara vermeden yaptın yaniii..
Onun killeri muhteşem, nasıl ağrılar oluyor anlatamam ama 10 gün bile yapsan müthiş değişim olacağına inanıyorum ben..
Ve taktım kafama, er geç yapacağım o killeri..
wooww 225 gayet ıyı dewam dewam):))merhba, biraz arazi olduktan sonra geri döndüüüm
squatsıma devam ediyorum,bi kaç gün aksattım ama devam, 225 yaptım bugün.
iyi gidiyom de miheyoo
ama fark göremiyorum fazla,biraz popom gözüme güzel gözükmeye başladı yalnız, kocam farketmedi o ayrı, bişey yok dedi :))) aman erkekler anlamıyo zaten :)
hoşgeldin
merhba, biraz arazi olduktan sonra geri döndüüüm
squatsıma devam ediyorum,bi kaç gün aksattım ama devam, 225 yaptım bugün.
şu resimdeki popo altındaki bacağımüstündeki şişlik bende de var maalesefi, selülit dolu hem de... ince pantollarda ne çirkin duruyor kendimde, kot hadi neyse az kalın da bi nebze dayanabiliyorum da ince şeylerde
diyosun,hadi bakalım,bi kaç güne bitecek squats, başa mı döncem ki, yoksa bi üst seviyesi mi var,anam daha zorunu yapabilirmiyim bilmyorumahahaha yakında farkedılır
ya bende bugun jilian 2 level yaptım aman allahım o ne yaa 19. dakıkada balkona nefes almaya cıktım gıdıyodum valla
vaayy tebrik ediyorum ben squatı bıraktım şu anda insanity yapıyorum onun içinde de squat yapıyor ve anamı ağlatıyor resmennnn
ama acaip iyi geldi bana yaaaa