Ben evli değiliiiimmmmya evlendıkten sonra herkes kılo alıyo bende korkmaya basladım:18:
bende çok zayfıtım aama insan evde oturunca işte ister istemez şişiyor. çatlaklar da kaçınılmaz tabi.
Canım sen bence ilk olarak bizim Zayıflarken sıkılaşma programı 1.sayda kiPROGAMLA başka canım. sonra bölgeseli taze videoalr koyacağım 4 gün sonra oraya geçiş yaparız 1 hafta sonra biraz vucudun ısınsın
ya evlendıkten sonra herkes kılo alıyo bende korkmaya basladım:18:
dusundumde bende almısım sahı 52 ydim 58 oldum şimdi yıne 56 ya ındım gercı,ya 42 kıloyken nasıldın yaa 172 boya dusunemıyorum ıyıkı almıssın:)Ben evli değiliiiimmmmama tanıştığımızda 42 kilo idim. şmdi 49 kiloyum 172 boy 75-60bucuk-93 ölçüler orantısızlıga gel
teşekkür ederim canım. çalışmasam daha cok kilo alırdım zaten.
benim cevremdeki coğu kişi evlendikten sonra en az 10 kilo aldı.
hele bide eşinde yemeği seviyorsa tamam
İyiyiz soti sen nasılsın nerelerdesiii nSelam vereyim hanımlara.. (;
Nasılsınız bakalım?
selam canmSelam vereyim hanımlara.. (;
Nasılsınız bakalım?
Selam kızlar ben geldim :)
Hoş Geldin canım
selam canm
hoşgeldın beybı nerelerdesınn
Hoşbuldum canım giremedim fazla nete sporuda aksattım kilomuda aldım geldim yine :)))
Sen neler yapıyorsun :)
Tesekku edetimmotive ederiz biz seni bizde oyleyiz ama devMlilik catlak olusumunu onler. yapip birakirsaniZ catlaklar artar.
Sorma bütün kış köpek gibi saldırdık spora şimdi de bıraktık olacak iş değil yani. Bende biraz saldım ama toparlamaya çalışıyorum.Hoşbuldum:)
Nasıl gidiyor spor ben çok fena saldım kendimi 1 kilo almışım:26:
Ama dün yine başladım spora:)
Günaydın kızlarr
Bugün ki havuz planım yattı galiba öküz sevgilim sayesinde sinir oldum iştah kalmadı yani
nıye noldu kı canımGünaydın kızlarr
Bugün ki havuz planım yattı galiba öküz sevgilim sayesinde sinir oldum iştah kalmadı yani
basenden mı bahsedıyosun canım bende de basen var malesef, şunu yapasım gelıyo yanıarkadaşlar ben şu bölgemden rahtsız ıoluyorum pantolonların bile orasu çıkıo toplanmıo hep yumuşak ve yayvan lanet gelsin :S
şöyle resimde bayanın işaretlediğim yeri bende çıkık yan durunca pantolonla belli oluo çok çirkin taşık gbi her yerim ii oluo oram lanet gelsin dğzelme olmuıoooo
nıye noldu kı canım
basenden mı bahsedıyosun canım bende de basen var malesef, şunu yapasım gelıyo yanı
İyiyiz soti sen nasılsın nerelerdesiii n