Ben cok bisi yapmadim surekli merdiven ciktim plates ve dans ettim
Bnimde gevsek ama sikilasiyor goruyorum millet 3sene azm ediyor. Biraz sabir :)
evet 2hafta da ayni haline donr bi foto koyarmisin. ¿ m ersk ettim karninu
acikcasi call yapmadgim icin ne neyle iseyarar bilemem. Ama jilla yapacaksan squats yapma. B-)
evet 2hafta da ayni haline donr bi foto koyarmisin. ¿ m ersk ettim karninu
bu sekilde anlatinca sanki ya ne biilim bnce sen sevmedigin icin gzl glnioo kadar one cikmadi icin baya agirlik calismak lazim. .bilmedim. Ya ama ciok sertse 3 4 aya anca erimeye baslaar kaslar
bu sekilde anlatinca sanki ya ne biilim bnce sen sevmedigin icin gzl glnioo kadar one cikmadi icin baya agirlik calismak lazim. .bilmedim. Ya ama ciok sertse 3 4 aya anca erimeye baslaar kaslar
Eki Görüntüle 736160 Topuk ile squats yapıyorum n bacak kası ve arka bacak popo için müthiş egzersiz. Acayip hissetiriyor
Eki Görüntüle 736161 Burada tek bacağım yukarda eğilip kalkıyorum 5 kere anca
Eki Görüntüle 736162 bu şekilde yaptığım hareketlerden sonra bacaklarımı ve liflerimi esnetip rahatlatıyorum.
Eki Görüntüle 736163 squatsı dambılla yapıyorum tabi ki topuk ile. 25 tane anca
Eki Görüntüle 736164 aDambılım6kiloluk olan Bunları yaparken bu dambılı kullanıyrum ( hala nasıl yazıldığını bilmiyorum araştırmıyorum da )
Selam arkadaşlar bir sorum olacaktı.squatsla ilgili.bu ilk sayfada squats yapan kadının yaptığı hareketler verilmiş örneğin ilk gün 50 tane yapıcaz.Benim sorum bu 50 taneyi bir başlamaya hepsini yapmamız gerekiyomu yoksa set set yapıp gün içinde 50 ye tamamlasak olurmu
Bir defada 50 squats canım, partlar halinde yaparsan aynı randumanı alabilir misin bilemiyorum..
sevgilisiyle kimse kontrol edemiyo galiba :) bi dışarı çıkıyoruz davul olarak eve geliyorum :) dediğin gibi dondurması pastası tantunisi eksik olmuyoo yüzden az buluşmak lazım
ay ben 49.7 yi gorsem daha ne ısterım 56 da takılı kaldımGeçen sabah erkenden kalkınca evin içinde aylak aylak dolanıyordum tartı gözüme iliştiçıktım 49,7 yi gördüm
Tabi bu aç karnına giderek zayıflıyorum ama sanmayın bu göbüşten gidiyor geri kalan kol bacak yüz ne varsa gitti ama göbüş direnişte
#direngobùş.
Terlior insan bizim ev sahilde ama zerre esmior