Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Kedii bacakların ne güzelmiş kız :KK53::KK53: popon da böyle pürüzsüz mü :26::26: biraz ayıp oldu ama kusura bakma :KK17::KK17:
Bi de topukluyla nasıl squats yapıyosun, ben belimi incitirim diye korkuyorum :44:

ben iki üc haftadir spor yapamiyorum..bu haftada basima bir kaza geldi...yürüyordum hic olmazsa ama ben bir türlü ne kilo verebiliyorum nede göbegim gidiyor..böyle bur sey olamaz ya....

ben iki üc haftadir spor yapamiyorum..bu haftada basima bir kaza geldi...yürüyordum hic olmazsa ama ben bir türlü ne kilo verebiliyorum nede göbegim gidiyor..böyle bur sey olamaz ya....
Geçmiş olsun canım acele etme iyileş başlarsın:KK34:

ayy bi kaç gündür yoktum ama geri döndüm :KK16:

kedimin sporlarınıda yapamadım bilgisayarımda bozulmuştu :KK50: ama bugün başlıyorum tam gaz :KK52: geri syaım başladı çünküüü ramazana az kaldı ramazanda böyle spor yapabileceğimi sanmıyorum :KK50:

günaydın kedicim:KK23:
sana bişi sorucammmm yine:KK30:
kollarım çok zayıf nasıl geliştiricemmm bi hareket önerebilir misin acabaaa:KK16:

canim ben dabilla 15tane hergun kol calisiyorum birde şınav felan en iyi kol gelistirme mesela kulotlu corabini birbirine bagla lastik gibi ayaklarini gecir ellerinle tut cekmeye calis iyi isitiyor :))
bende dambıl yok uludağ limonata şişelerinden bol miktarda var onlara su doldurup yapsam olur herhalde :))
peki bu külotlu çorap hareketi nasıl pozisyonda iken yapılıcak canım?

bende dambıl yok uludağ limonata şişelerinden bol miktarda var onlara su doldurup yapsam olur herhalde :))
peki bu külotlu çorap hareketi nasıl pozisyonda iken yapılıcak canım?
Evet olur tabiki bende küçük dambıllar yok o yüzden küçük pet şişeleri doldurup yapıyorum egzersiz sırasında >) Yere sırt üstü ya ayağına geçir elinle de çekiştir

Evet olur tabiki bende küçük dambıllar yok o yüzden küçük pet şişeleri doldurup yapıyorum egzersiz sırasında >) Yere sırt üstü ya ayağına geçir elinle de çekiştir
teşekkür ederim kediciğim bişiler atıştırayım denicem hemen :)))
sporumu yapıp sonra yine yicem kilo aldırıyormuş öyle sanırsam spordan sonraki 1saat içerisinde yenen yemek:KK12:

2 gündür sporu geç vakitlere bırakır oldum yarım saatlik egzersizimi yaptım:))Başladığımda daha fazla sürüyordu alıştım sanırım:))Bir haftada kiloda vermişim pazartesi günü ölçüm yapacağım bakalım:)

Selam kızlar,
Konu hoşuma gitti,akşam 50 squat da ben yaptım.
Arada bi aklıma esiyo,2 hafta falan 8 minute abs,8 minute buns falan yapıyorum 1-2 senedir.
Bu sefer hiç motivasyonum yok.
4-5 gün önce squata başladım,devam etmedim.Bundan sonra devam edebilirim umarım.
Konu çoook şahane olmuş bu arada,eline sağlık Kedicim.

günaydııınnn :KK3:
kedicim senin gibi topuklu ile squats denedim ilk gün için 30 tane oldu :)
şişelerle kol çalıştım,)
shakira yla azıcık göbüş çalıştım :KK66:
şimdi de çorapla dediğin gibi yapıp bitiricem :)

Son düzenleme:
ya 60 kiloyum 1 60 boyundayım belim ve göbegim çok kötü kalın göbegim pırtıyo ordon burdan sana yazmıştım özelden cevap yazarım demiştin beni eklemedinde mesajında gelmedi bana hangi spor olur canım lütfen yardımmmmmmmmmmmmmm :KK43:
Hım.. gözümden kaçmış canım. Canım şimdi Sana ben 2 tane video göndereceğim Onları haftada 4 gün yapacaksın :KK34:

X