Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
jilla seviye 1 canım yaptıgım. evet yakıyor biraz
Canım karışık olan bişi yok oradan başlıklarla belirttim zaten. ama yemek yiyio yiyp yaparsanız kalınlaşır bacağa değil popoya yüklenin hareketleri yaparken
karın çalıştıkça karnı öne doğru çıkan var mı benim karnım dümdüzdü ama karın çalıştıkça öne çıkmaya başladı :26:
yani çıkacaktır karın kası çıkar ortaya.

meraba kızlar,
squatsımı yapıcam,21. günümdeyim. bacaklarımı ölçmedim hiç ama kalınlaşmadığını düşünüyorum,öyle bi fark görmedim ben, incelme de yok tabi. kolay gelsin herkese...

meraba kızlar,
squatsımı yapıcam,21. günümdeyim. bacaklarımı ölçmedim hiç ama kalınlaşmadığını düşünüyorum,öyle bi fark görmedim ben, incelme de yok tabi. kolay gelsin herkese...

squatsın kalınlastıracagını sanmıyorum ben yaaa olusan kas kalınlık yapmaz aksıne yaglar kasa dönüştüğü için daha sıkı ve ınce bacak gorunumune kavusur dıye dusunuyorum..

Kızlar Regl m ama şimdi çiklota felan yedim azcık geçsin azcık popo çalışayım

​Canım hoş geldin. Sen ya jillian başlıcaksın yada bizim bölgesel programına

hoşbulduk cnm :)

karar veremedım jilli sadece 15 gün call ile yaptım.yıllardır giremediğim kotun içine sığabıldım.

2 defa başladım yarım bıraktım

jill,call ve squat üçünü birlikte mi yapsam acaba? önerilere açığım

jill de 4-5 gün inanılmaz ağrı oluyor daha sonra yaparken acıyor sadece

bacaklarımı kaldırdığımda sallanıyor offff nefret ediyorum bundan

diğer topiği takip ettim bıraz yetişemeden orası kapandı

hepsini okuyamadım squat yapıp bacaklarımda değişiklık olan arkadaşlarım var mı merak edıyorum

bu arada paylaştığın fotolarda bacakların harıka görünüyor

eskıden nasıldı merak ettim

​jillada squast var zaten canım. bacakları değişiklik olan oldu tabikide. Benim bacaklarr hep inceydi sadece yazın 55 i şuan 51

​jillada squast var zaten canım. bacakları değişiklik olan oldu tabikide. Benim bacaklarr hep inceydi sadece yazın 55 i şuan 51

yani üçünü birlıkte yapmaya gerek yok dıyorsun

peki mesela squat ve call yapsam etkısı geç mı olur?

squat ile bırlıkte yürüyüş yapılsa daha etkılı olur demi?

nasıl yanı 55 -51 derken inceldığımı 4 cm? neler yaptın? heyecanlandım bırden :)

bence hepsını bırden yaparsan etkısı daha cok olur tabııkı...

Benim hedefim de 5 cm inceltmek (sıkılaştırmak) nası yapıcam???
Benim de 52cm ama gevşek.. Sıkılaşsa epey sıkılaşıcak..
Ya hiç sıkılaşmayacak gibi geliyor.. :/
Umarım sonuca ulaşabilirim..
Şu üst bacak sıkılaşsa ahh..
Videolardan program yaptım, çok güzel oluyor ama hayal kırıklığı olursa diye düşünüyorum.. Olmaz umarım..

Merhaba kızlar nasılsınız,nasıl gidiyor sporunuz
Ben sporumu düzenli yapıyorum ama yediklerimi bazen kontrol edemiyorum
Özellikle de sevgilimleyken pastası dondurması tatlısı yemeği

Merhaba kızlar nasılsınız,nasıl gidiyor sporunuz
Ben sporumu düzenli yapıyorum ama yediklerimi bazen kontrol edemiyorum
Özellikle de sevgilimleyken pastası dondurması tatlısı yemeği

sevgilisiyle kimse kontrol edemiyo galiba :) bi dışarı çıkıyoruz davul olarak eve geliyorum :) dediğin gibi dondurması pastası tantunisi eksik olmuyo o yüzden az buluşmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…