Bacağındaki dövmeyi yaptırmayı düşünüyorum benimde ora da çatlak var kızda da zaten çatlak var dikkatli bakarsanız çakal bunlar
jilla seviye 1 canım yaptıgım. evet yakıyor birazJillian ın hangisini yaptım canım?
Ben killeri yapmıştım, aman Allah`ım! Müthiş bir program!
Tabii yaptım dedimse 30 gün değil 3 gün ama bacağımda ağrı olmayan nokta yoktu o derece.. (;
Spor yapınca ön bacaklar hemen fırlar yine ya, takma bence onlara o kadar..
Ben artık dikkat ediyorum da sporlarımın hemen hiçbirinde ön bacağa yüklenmiyorum..
Çünkü yüklensem direkt çalışacak, en kolay çalışan kas zannedersem..
Canım karışık olan bişi yok oradan başlıklarla belirttim zaten. ama yemek yiyio yiyp yaparsanız kalınlaşır bacağa değil popoya yüklenin hareketleri yaparkenkız nerde senin göbeğin ben göremedim onuuuuuuuuu göbek yok sende
kedi bir sorum olacak su yan yağlar varya onlar için çoook yani en etkili birşey söylermisin egzersiz
2. olarak basen için toplamak için
??
ben pek anlamıyrum o bas sayfada hepsi karşık geldi bana:S
bide ön bacak bendede çok pörtledi onu nası eriticez açken sporla mı mesela ?kalınlaşması istememiştim:S
yani çıkacaktır karın kası çıkar ortaya.karın çalıştıkça karnı öne doğru çıkan var mı benim karnım dümdüzdü ama karın çalıştıkça öne çıkmaya başladı :26:
meraba kızlar,
squatsımı yapıcam,21. günümdeyim. bacaklarımı ölçmedim hiç ama kalınlaşmadığını düşünüyorum,öyle bi fark görmedim ben, incelme de yok tabi. kolay gelsin herkese...
Kızlar Regl m ama şimdi çiklota felan yedim azcık geçsin azcık popo çalışayım
Ben yemem inadımdır ama sevgilim ye diyo sinirleniyormuşum sonrabu donemde çıkolata yememekte ımkansıza yakın yaaa insan aşeriyo resmen çikolatayı
Ben yemem inadımdır ama sevgilim ye diyo sinirleniyormuşum sonra
​Canım hoş geldin. Sen ya jillian başlıcaksın yada bizim bölgesel programına
hoşbulduk cnm :)
karar veremedım jilli sadece 15 gün call ile yaptım.yıllardır giremediğim kotun içine sığabıldım.
2 defa başladım yarım bıraktım
jill,call ve squat üçünü birlikte mi yapsam acaba? önerilere açığım
jill de 4-5 gün inanılmaz ağrı oluyor daha sonra yaparken acıyor sadece
bacaklarımı kaldırdığımda sallanıyor offff nefret ediyorum bundan
diğer topiği takip ettim bıraz yetişemeden orası kapandı
hepsini okuyamadım squat yapıp bacaklarımda değişiklık olan arkadaşlarım var mı merak edıyorum
bu arada paylaştığın fotolarda bacakların harıka görünüyor
eskıden nasıldı merak ettim
canım ben bir hafta kadar jillian yaptım ama bileğim burkulunca bırakmak zorunda kaldım şimdi de squat yapıyorum birde insanity ye başladım acaip terletiyor ama kesinlikle etkili diye düşünüyorum[/QUOT
jill kıller bana zor gelıyor insanıty hiç yapamam tebrık ederim kondısyon yeterlı demekki
cm olarak incelmedım ama yıllardır gıyemedığım kota sığdım
nasıl oluyor anlamıyorum
hayırlısıyla bende başlayıp düzenlı bır şekılde yapıp umarım 1 cm yı bende görürüm :/
​jillada squast var zaten canım. bacakları değişiklik olan oldu tabikide. Benim bacaklarr hep inceydi sadece yazın 55 i şuan 51
yani üçünü birlıkte yapmaya gerek yok dıyorsun
peki mesela squat ve call yapsam etkısı geç mı olur?
squat ile bırlıkte yürüyüş yapılsa daha etkılı olur demi?
nasıl yanı 55 -51 derken inceldığımı 4 cm? neler yaptın? heyecanlandım bırden :)
​jillada squast var zaten canım. bacakları değişiklik olan oldu tabikide. Benim bacaklarr hep inceydi sadece yazın 55 i şuan 51
Merhaba kızlar nasılsınız,nasıl gidiyor sporunuz
Ben sporumu düzenli yapıyorum ama yediklerimi bazen kontrol edemiyorum
Özellikle de sevgilimleykenpastası dondurması tatlısı yemeği
Kızlar Regl m ama şimdi çiklota felan yedim azcık geçsin azcık popo çalışayım
yani çıkacaktır karın kası çıkar ortaya.