Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
bu sekilde anlatinca sanki ya ne biilim bnce sen sevmedigin icin gzl glnioo kadar one cikmadi icin baya agirlik calismak lazim. .bilmedim. Ya ama ciok sertse 3 4 aya anca erimeye baslaar kaslar

çok fazla bir çıkıntı değil zaten ama benim karnım dümdüzdü o yüzden bana fazla geldi sanırım hemen kas yapıyorum ama yakımı çok zor oluyor bende nedense bakalım artık :26:

Son 2 ayda birazcık selülitim olmaya başladı bacaklarımda ve popomda, hamilelikten olsa gerek :KK31: Doğumdan sonra ben de spora başlıcam, zayıflarken sıkılaşma bana göre :KK16: Kısa sürede toparlarım inşallah :KK55:

Eki Görüntüle 736160 Topuk ile squats yapıyorum n bacak kası ve arka bacak popo için müthiş egzersiz. Acayip hissetiriyor
Eki Görüntüle 736161 Burada tek bacağım yukarda eğilip kalkıyorum 5 kere anca :KK52:
Eki Görüntüle 736162 bu şekilde yaptığım hareketlerden sonra bacaklarımı ve liflerimi esnetip rahatlatıyorum.

Eki Görüntüle 736163 squatsı dambılla yapıyorum tabi ki topuk ile. 25 tane anca :KK52:
Eki Görüntüle 736164 aDambılım :KK70: 6kiloluk olan :KK36:Bunları yaparken bu dambılı kullanıyrum ( hala nasıl yazıldığını bilmiyorum araştırmıyorum da :KK9:)

dambıl türkçe doğru. orijinali dumbbell. İngiltere'de kilise çanlarını çalmak için ipe asılan görevlilerin çalışması için geliştirilmiş ilk olarak bunlar. ses çıkarmadıkları için "sessiz çan" anlamına gelen dumbbell olmuş.

Selam arkadaşlar bir sorum olacaktı.squatsla ilgili.bu ilk sayfada squats yapan kadının yaptığı hareketler verilmiş örneğin ilk gün 50 tane yapıcaz.Benim sorum bu 50 taneyi bir başlamaya hepsini yapmamız gerekiyomu yoksa set set yapıp gün içinde 50 ye tamamlasak olurmu

Selam arkadaşlar bir sorum olacaktı.squatsla ilgili.bu ilk sayfada squats yapan kadının yaptığı hareketler verilmiş örneğin ilk gün 50 tane yapıcaz.Benim sorum bu 50 taneyi bir başlamaya hepsini yapmamız gerekiyomu yoksa set set yapıp gün içinde 50 ye tamamlasak olurmu

Bir defada 50 squats canım, partlar halinde yaparsan aynı randumanı alabilir misin bilemiyorum..

sevgilisiyle kimse kontrol edemiyo galiba :) bi dışarı çıkıyoruz davul olarak eve geliyorum :) dediğin gibi dondurması pastası tantunisi eksik olmuyo :p:KK1::KK1::KK1: o yüzden az buluşmak lazım :KK1:

Benim herif uyuzluğuna yapıyor.Az yedireyim de yüzüne kan gelsin ayakta ölüyorsun ot yemekten diye :KK37::KK37:

Yüzüme kan göbüşüme yağ almış olarak eve dönüyorum :KK53::KK53:

Geçen sabah erkenden kalkınca evin içinde aylak aylak dolanıyordum tartı gözüme iliştiçıktım 49,7 yi gördüm
Tabi bu aç karnına giderek zayıflıyorum ama sanmayın bu göbüşten gidiyor geri kalan kol bacak yüz ne varsa gitti ama göbüş direnişte :KK37::KK37:

Geçen sabah erkenden kalkınca evin içinde aylak aylak dolanıyordum tartı gözüme iliştiçıktım 49,7 yi gördüm
Tabi bu aç karnına giderek zayıflıyorum ama sanmayın bu göbüşten gidiyor geri kalan kol bacak yüz ne varsa gitti ama göbüş direnişte :KK37::KK37:
ay ben 49.7 yi gorsem daha ne ısterım 56 da takılı kaldım:KK5:
bacak basen daha kotu yaaa göbüş gene gızlenır

Sabah 10 dakika spordan sonra bırakmak zorunda kaldım anca akşama doğru devam ettim toplam 50 dakika falan oldu bu günlük az oldu neyse yarına inşallah 1 saati geçer:))

bakin size an itibari. ile manzaram :p
Buyrun turk kahvesi yapayim
maxi bakicam smdi falina :))

Eklentiler

• $2013-06-28 23.25.56.jpg
    $2013-06-28 23.25.56.jpg
    124,3 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
X