- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
ekle beni var popom resimleri
Geçmiş olsun canım acele etme iyileş başlarsınben iki üc haftadir spor yapamiyorum..bu haftada basima bir kaza geldi...yürüyordum hic olmazsa ama ben bir türlü ne kilo verebiliyorum nede göbegim gidiyor..böyle bur sey olamaz ya....
bakin size an itibari. ile manzaram
Buyrun turk kahvesi yapayim
maxi bakicam smdi falina :))
canim ben dabilla 15tane hergun kol calisiyorum birde şınav felan en iyi kol gelistirme mesela kulotlu corabini birbirine bagla lastik gibi ayaklarini gecir ellerinle tut cekmeye calis iyi isitiyor :))
bende dambıl yok uludağ limonata şişelerinden bol miktarda var onlara su doldurup yapsam olur herhalde :))canim ben dabilla 15tane hergun kol calisiyorum birde şınav felan en iyi kol gelistirme mesela kulotlu corabini birbirine bagla lastik gibi ayaklarini gecir ellerinle tut cekmeye calis iyi isitiyor :))
Evet olur tabiki bende küçük dambıllar yok o yüzden küçük pet şişeleri doldurup yapıyorum egzersiz sırasında >) Yere sırt üstü ya ayağına geçir elinle de çekiştirbende dambıl yok uludağ limonata şişelerinden bol miktarda var onlara su doldurup yapsam olur herhalde :))
peki bu külotlu çorap hareketi nasıl pozisyonda iken yapılıcak canım?
teşekkür ederim kediciğim bişiler atıştırayım denicem hemen :)))Evet olur tabiki bende küçük dambıllar yok o yüzden küçük pet şişeleri doldurup yapıyorum egzersiz sırasında >) Yere sırt üstü ya ayağına geçir elinle de çekiştir
Tesekku edetim
*:26:Günaydın kızlar nerde herkes
​ne sormuştun canım ?kedi bana cevap yokmu
ya 60 kiloyum 1 60 boyundayım belim ve göbegim çok kötü kalın göbegim pırtıyo ordon burdan sana yazmıştım özelden cevap yazarım demiştin beni eklemedinde mesajında gelmedi bana hangi spor olur canım lütfen yardımmmmmmmmmmmmmm​ne sormuştun canım ?
Hım.. gözümden kaçmış canım. Canım şimdi Sana ben 2 tane video göndereceğim Onları haftada 4 gün yapacaksınya 60 kiloyum 1 60 boyundayım belim ve göbegim çok kötü kalın göbegim pırtıyo ordon burdan sana yazmıştım özelden cevap yazarım demiştin beni eklemedinde mesajında gelmedi bana hangi spor olur canım lütfen yardımmmmmmmmmmmmmm