Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Canım fransızca dil eğitimi alıyorum evimle uğraşıyorum erkek arkadaşımın iş yerleri ile ilgileniyorum ailemle ilgileniyorum kendimle uğraşıyorum:KK16:

Kilo problemi derken ? zayıf mısın yoksa kilo mu vermek istiyorsun:26:

kilo vermek istiyorum ama popo kısmımda kilo problemim yok şekillensin istiyorum o yüzden kilo vermeyi beklemeden squatsa başlamak istiyorum fakat bacaklarım kalınlaşır mı bunu tecrübe edinen oldu mu merak ediyorum:26:

kolay gelsin tatlım uniye mi gidiodun ?
Yok tatlım erkek arkadaşımla yaşıyorum ben işler var işte dil eğitimi felan fitness :KK52:
kilo vermek istiyorum ama popo kısmımda kilo problemim yok şekillensin istiyorum o yüzden kilo vermeyi beklemeden squatsa başlamak istiyorum fakat bacaklarım kalınlaşır mı bunu tecrübe edinen oldu mu merak ediyorum:26:
Sen şu hareketi yap popo şekillensin istiyorsan
1919d1187119971-single-leg-squats-s2post7.gif
bu hareketi yap canım sen :KK34:

huhuuu napıyosunuz kızçeler kımse yok mu canım sıkıldı sporumu yaptım bugun ne var ne yok bakalımmmm havadıs yok mu kımsedeee

Yarım saat sporumu yaptım ama daha fazla dayanamadım sıcaklardan elimi kıpırdatacak gücüm yok. Akşam devam edeceğim yarım saat daha bu kadar yeter:))

huhuuu napıyosunuz kızçeler kımse yok mu canım sıkıldı sporumu yaptım bugun ne var ne yok bakalımmmm havadıs yok mu kımsedeee
Selaaammm hoşgeldinn napalım bende bugün regl oldum sporumu erteledim baya sancılandım bugun majezik şekerli su felan içtim anca kendime geldim. NTV de aziz yıldırım var onu izliyoruz siz :KK52:

Selaaammm hoşgeldinn napalım bende bugün regl oldum sporumu erteledim baya sancılandım bugun majezik şekerli su felan içtim anca kendime geldim. NTV de aziz yıldırım var onu izliyoruz siz :KK52:

azız yıldırım heee:)) yanında erkek arkadasın var herlade canım:)
ya ben cok sukur regl olunca fazla sancılanmam sporuma engel olucagını sanmıyorum bnde bugun 1 bucuk saat spor yaptım dustan cıktım smdı
kalorı hesaplamadan baktım benım gunluk kalorı ıhtıyacım 1500 müş gunluk 1000 kalori alsam zayıflarım ama 1000 kalorıde yetmıyokııı:KK53:

kızlar buarada topıgı kalabalık yakalamısken iç bacak hareketı önerın bana yaa ıc bacaklarım yumusak :KK5:

son bir sorum daha olucak, bu egzersizlerle zayıflarken göğüslerimin küçülmemesi için ne yapabilirim:)

Canım fransızca dil eğitimi alıyorum evimle uğraşıyorum erkek arkadaşımın iş yerleri ile ilgileniyorum ailemle ilgileniyorum kendimle uğraşıyorum:KK16:

Kilo problemi derken ? zayıf mısın yoksa kilo mu vermek istiyorsun:26:
vaayyy çok aktif gördüm seniii:KK52::KK52:
ya ben cok sukur regl olunca fazla sancılanmam sporuma engel olucagını sanmıyorum bnde bugun 1 bucuk saat spor yaptım dustan cıktım smdı
kalorı hesaplamadan baktım benım gunluk kalorı ıhtıyacım 1500 müş gunluk 1000 kalori alsam zayıflarım ama 1000 kalorıde yetmıyokııı:KK53:
benimde 1400kaloriymiş yemeyince kalori az alıyorsun ama aç aç da spor yapılmıyor ki yaaa:KK52:

bende dün insanity yaptım sonunda ağrımayan kasım kalmaz diye düşünüyordum çok hamım diye ama hiçde öyle olmadı gayet iyiyim gerçi videonun son 8dksında pes ettim ama o kadar yapabilmek bile benim için büyük başarı diye düşünüyorummm:KK52:

son bir sorum daha olucak, bu egzersizlerle zayıflarken göğüslerimin küçülmemesi için ne yapabilirim:)
:KK52: valla bunu bende dusundum onca kılo verıp terlerken göğüslerimin küçülmesinden bende korkuyorum:KK9:
vaayyy çok aktif gördüm seniii:KK52::KK52:

benimde 1400kaloriymiş yemeyince kalori az alıyorsun ama aç aç da spor yapılmıyor ki yaaa:KK52:

bende dün insanity yaptım sonunda ağrımayan kasım kalmaz diye düşünüyordum çok hamım diye ama hiçde öyle olmadı gayet iyiyim gerçi videonun son 8dksında pes ettim ama o kadar yapabilmek bile benim için büyük başarı diye düşünüyorummm:KK52:
ay evet aç spor yapılmıyo vve ben spordan hemen snrada acayıp acıkıyorum zaten kendımızı ac bırakmak saglıksız olur bu durumda sadece az ve sık yıcez,
insanity yı ben bılmıyorum canım ama bugun jilianda 4. gunumdu bende daha az zorlandım

Bende severim spor izlemeyi:KK53:
mekik çekmeyeceksin canım başka sekilde küçülmeZ

X