Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
[video=youtube;QL8-8badzks]http://www.youtube.com/watch?v=QL8-8badzks&list=TL3NbCfqXNv8g[/video]

halaa laaaaa hadi kızlar biraz dans ediin !

kedicik ben shakira yla dans konusunda yarisirim acaba bu zayifligima o kadar buyuk totom ondan mi ki sen simdi paylasinca bi sorayim didim

merhaba kedi lütfen banada yardım et ben 60 kiloyum boyun 1 60 ama belim ve göbegim sinir bozucu hangi sporu tafsiye edersin ?

ben dün akşam ölçüm yaptım üst bacaklarım 1er cm incelmişşşşş harika bişey yaaaa

Arkadaşım sen neler yaptın da 1 cm inceltebıldın?

benımde amacım bacaklarımı inceltmek sıkılaştırmak
başlayayım dıyorum ama nerden başlayacağım bılmıyorum

2 defa kıller bunsa başladım ve yarım kaldı

1 aylık ve squat ve jıllıan arasında kararsız kaldım

arkadaşlar 1 aylık squat yapıp bacaklarında incelme olan var mı?

kalınlaşma oluyorsa squat yapmak istemıyorum

Günaydın kızlar hadi uyanın kahveleri için. Kahvaltısı olan yapsın herkese sporaa !!

merhaba kedi lütfen banada yardım et ben 60 kiloyum boyun 1 60 ama belim ve göbegim sinir bozucu hangi sporu tafsiye edersin ?
Canım sana özelden mesaj atacağım

​Canım hoş geldin. Sen ya jillian başlıcaksın yada bizim bölgesel programına

Günaydın kızlar!
Dün spor yapamadım, bugün yapmayı planlıyorum..
Squatı bıraktım bacağımdaki eklem ağrımdan dolayı..
Şuan bir sıkıntım yok şükür.. (;
Ama üst iç bacak hariç bacaklarımın alt tarafı daha bi zayıf sanki, öyle görünüyor gözüme..
Kedim sende ilerlemeler nelerdir? (;

Günaydın sotim ya ne yapayım ben de regl oldum yapmıyorum bu günlerde ama jilla yaptım relgden önce ön bacak kaslarım erisin diye bayadır bacak çalışmadım baya eridiler diyebilirim. Göbüşüm gidiyor ama sürekli yiyorum

Bacağındaki dövmeyi yaptırmayı düşünüyorum benimde ora da çatlak var kızda da zaten çatlak var dikkatli bakarsanız çakal bunlar

Jillian ın hangisini yaptım canım?
Ben killeri yapmıştım, aman Allah`ım! Müthiş bir program!
Tabii yaptım dedimse 30 gün değil 3 gün ama bacağımda ağrı olmayan nokta yoktu o derece.. (;
Spor yapınca ön bacaklar hemen fırlar yine ya, takma bence onlara o kadar..
Ben artık dikkat ediyorum da sporlarımın hemen hiçbirinde ön bacağa yüklenmiyorum..
Çünkü yüklensem direkt çalışacak, en kolay çalışan kas zannedersem..

canım ben bir hafta kadar jillian yaptım ama bileğim burkulunca bırakmak zorunda kaldım şimdi de squat yapıyorum birde insanity ye başladım acaip terletiyor ama kesinlikle etkili diye düşünüyorum

--

Göbeğim erisi ilk olarak yarım bady giyip izmiri dolaşacağım ya

kız nerde senin göbeğin ben göremedim onuuuuuuuuu göbek yok sende

kedi bir sorum olacak su yan yağlar varya onlar için çoook yani en etkili birşey söylermisin egzersiz
2. olarak basen için toplamak için
??
ben pek anlamıyrum o bas sayfada hepsi karşık geldi bana:S

bide ön bacak bendede çok pörtledi onu nası eriticez açken sporla mı mesela ?kalınlaşması istememiştim:S

Son düzenleme:

al benden de o kadar hemen ön bacak fırlıyor ben arkayı istemiştim oysakiiiiiiiii
inşallah onlarda gidecek inşallahhhhhhh

karın çalıştıkça karnı öne doğru çıkan var mı benim karnım dümdüzdü ama karın çalıştıkça öne çıkmaya başladı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…