- 1 Aralık 2010
- 723
- 2
Canım fransızca dil eğitimi alıyorum evimle uğraşıyorum erkek arkadaşımın iş yerleri ile ilgileniyorum ailemle ilgileniyorum kendimle uğraşıyorum
Kilo problemi derken ? zayıf mısın yoksa kilo mu vermek istiyorsun:26:
Canım fransızca dil eğitimi alıyorum evimle uğraşıyorum erkek arkadaşımın iş yerleri ile ilgileniyorum ailemle ilgileniyorum kendimle uğraşıyorum
Yok tatlım erkek arkadaşımla yaşıyorum ben işler var işte dil eğitimi felan fitnesskolay gelsin tatlım uniye mi gidiodun ?
Sen şu hareketi yap popo şekillensin istiyorsankilo vermek istiyorum ama popo kısmımda kilo problemim yok şekillensin istiyorum o yüzden kilo vermeyi beklemeden squatsa başlamak istiyorum fakat bacaklarım kalınlaşır mı bunu tecrübe edinen oldu mu merak ediyorum:26:
Selaaammm hoşgeldinn napalım bende bugün regl oldum sporumu erteledim baya sancılandım bugun majezik şekerli su felan içtim anca kendime geldim. NTV de aziz yıldırım var onu izliyoruz sizhuhuuu napıyosunuz kızçeler kımse yok mu canım sıkıldı sporumu yaptım bugun ne var ne yok bakalımmmm havadıs yok mu kımsedeee
Yok tatlım erkek arkadaşımla yaşıyorum ben işler var işte dil eğitimi felan fitness
Sen şu hareketi yap popo şekillensin istiyorsanbu hareketi yap canım sen
Ayağını komidin gibi bi yere koy eline su dolu küçük pet şişe al , eve ayağın orada kalsın 20 tane 1 ayağınla yukarı aşağı yap sonrada diğer ayağın.bu şekilde yukarı mı kalkıcam:26:
Ayağını komidin gibi bi yere koy eline su dolu küçük pet şişe al , eve ayağın orada kalsın 20 tane 1 ayağınla yukarı aşağı yap sonrada diğer ayağın.
Canım video paylaşmak yasak :) Kafa karışmasın[video=youtube;Liy4VCMs91k]http://www.youtube.com/watch?v=Liy4VCMs91k&feature=relmfu[/video]
internette gezerken böyle bi video buldum belki işinize yarar eklemek istedim.
Canım video paylaşmak yasak :) Kafa karışmasın
Selaaammm hoşgeldinn napalım bende bugün regl oldum sporumu erteledim baya sancılandım bugun majezik şekerli su felan içtim anca kendime geldim. NTV de aziz yıldırım var onu izliyoruz siz
vaayyy çok aktif gördüm seniiiCanım fransızca dil eğitimi alıyorum evimle uğraşıyorum erkek arkadaşımın iş yerleri ile ilgileniyorum ailemle ilgileniyorum kendimle uğraşıyorum
benimde 1400kaloriymiş yemeyince kalori az alıyorsun ama aç aç da spor yapılmıyor ki yaaaazız yıldırım heee:)) yanında erkek arkadasın var herlade canım:)
ya ben cok sukur regl olunca fazla sancılanmam sporuma engel olucagını sanmıyorum bnde bugun 1 bucuk saat spor yaptım dustan cıktım smdı
kalorı hesaplamadan baktım benım gunluk kalorı ıhtıyacım 1500 müş gunluk 1000 kalori alsam zayıflarım ama 1000 kalorıde yetmıyokııı
son bir sorum daha olucak, bu egzersizlerle zayıflarken göğüslerimin küçülmemesi için ne yapabilirim:)
ay evet aç spor yapılmıyo vve ben spordan hemen snrada acayıp acıkıyorum zaten kendımızı ac bırakmak saglıksız olur bu durumda sadece az ve sık yıcez,vaayyy çok aktif gördüm seniii
benimde 1400kaloriymiş yemeyince kalori az alıyorsun ama aç aç da spor yapılmıyor ki yaaa
bende dün insanity yaptım sonunda ağrımayan kasım kalmaz diye düşünüyordum çok hamım diye ama hiçde öyle olmadı gayet iyiyim gerçi videonun son 8dksında pes ettim ama o kadar yapabilmek bile benim için büyük başarı diye düşünüyorummm
Bende severim spor izlemeyiazız yıldırım heee:)) yanında erkek arkadasın var herlade canım:)
ya ben cok sukur regl olunca fazla sancılanmam sporuma engel olucagını sanmıyorum bnde bugun 1 bucuk saat spor yaptım dustan cıktım smdı
kalorı hesaplamadan baktım benım gunluk kalorı ıhtıyacım 1500 müş gunluk 1000 kalori alsam zayıflarım ama 1000 kalorıde yetmıyokııı
mekik çekmeyeceksin canım başka sekilde küçülmeZson bir sorum daha olucak, bu egzersizlerle zayıflarken göğüslerimin küçülmemesi için ne yapabilirim:)