- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 32
Canım sen yanlış anladın büyüme yapar ama belli süre sonra önce yağların erir selilütlerin gider. Bendede mesela küçülme oldu neden
? çünkü yağlarım eridi sonra dambıla başladım top top olmaya başladı. fotoğraflardada belli zaten
Benim de şuan 93 cm ama 2 cm incelticem işte. Tamam canım gönül rahatlığı ile yapabilirsin.93 cm şu an tam ideal ölçüm çünkü o yüzden pek bir cesaretsiz kalmıştım ama madem öyle yapayım teşekkür ederim.
Hoş n canıımm :) Devam tabikiimerhaba kızlar, bir süre sonra tekrar geliyorum bu ara giremicem.
spora devam :13::13:
aa evet canım hoş geldin. :)) canım 1. sayfada başla okumaya orada herşeyi yazdım paylaştım zatenKedimmm cnm yeni topigin hayirlisi olsun cnmm ya bana dabhareket video ne varsa soylede yapam gobek ve yanlarimi eritmem lazimm
bu sıcaklarda zor oluyor yapmak ama mecburuz
ay şimdi jillian yaptım peşine tiffany yaptım şimdi kedinin attığı bacak videolarından biri yapıcam sonra ölmemişsem eğer burdakileri hareketleri yapıcam yada bacakdan sonra squat yaparım akşam üstüde burdakileri yaparım metabolizmam gün içindede çalışmış olur birden yüklenmemiş olurum
Boyum uzuyor diye bacak arkalarımda popomun alt tarafı da çatlamış
Doktora sordum dünden beri 12 tane estetik genetik her türlü doktoru aradım hepsi genetik yada boy atarken bu yaşlarda kremler yağlar kullanmanı öneririm dedi.. Yuh artık boy atmakta karşılıklı oldu allahım tek bir dilek hakkım olsa bırak para pulu çatlaklarımız yok olsun bir dahada gelmesin !!!!!!!!
Boyum uzuyor diye bacak arkalarımda popomun alt tarafı da çatlamış
Doktora sordum dünden beri 12 tane estetik genetik her türlü doktoru aradım hepsi genetik yada boy atarken bu yaşlarda kremler yağlar kullanmanı öneririm dedi.. Yuh artık boy atmakta karşılıklı oldu allahım tek bir dilek hakkım olsa bırak para pulu çatlaklarımız yok olsun bir dahada gelmesin !!!!!!!!
ben terledikçe daha mutlu oluyorum ya sıcak daha iyi
Oh iyi yapmışsın bende ikiye bölüyorum egzersilerimi şimdi 2 saat karın ve yanlar için çalıştım.Akşama doğruda 30 dakika popo bacak çalışacağım
Bendede selilüt yok çatlak var yahu popomda var bacak içimde var hem de bacak içimdeki nerdeyse o malum yere kadar uzanıyor..Çatlaklardan nefret ediyorum
Bir çözümü de yok ki arkadaş,bende ani kilo alıp vermekten çatlaklar var .Selülitim yok diye seviniyorum ama çatlak maalesef var
boyun mu uzuyo ciddenoha nasıl uzuyo ya
bende ikiye böldüm bende akşama doğru 30 dklık bi sporum kaldı onları yapıcam
Bendede selilüt yok çatlak var yahu popomda var bacak içimde var hem de bacak içimdeki nerdeyse o malum yere kadar uzanıyor..eee napak biz zayıf olsakta çatlak var
jillian 30 day sherad level 1i yaptım akşam üzeride
105 squat , tiffany ve burdaki zayıflama ve sıkılaşma grubundaki hareketleri yapıcam
Uzuyor anım geçen seneden 4 cm daha atmışım. 3 sene daha gideri varboyun mu uzuyo ciddenoha nasıl uzuyo ya