Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

93 cm şu an tam ideal ölçüm çünkü o yüzden pek bir cesaretsiz kalmıştım ama madem öyle yapayım teşekkür ederim.

merhaba kızlar, bir süre sonra tekrar geliyorum bu ara giremicem.
spora devam :13::13:

Kedimmm cnm yeni topigin hayirlisi olsun cnmm ya bana dabhareket video ne varsa soylede yapam gobek ve yanlarimi eritmem lazimm

93 cm şu an tam ideal ölçüm çünkü o yüzden pek bir cesaretsiz kalmıştım ama madem öyle yapayım teşekkür ederim.
Benim de şuan 93 cm ama 2 cm incelticem işte. Tamam canım gönül rahatlığı ile yapabilirsin.
merhaba kızlar, bir süre sonra tekrar geliyorum bu ara giremicem.
spora devam :13::13:
Hoş n canıımm :) Devam tabikii

ben terledikçe daha mutlu oluyorum ya sıcak daha iyi

Oh iyi yapmışsın bende ikiye bölüyorum egzersilerimi şimdi 2 saat karın ve yanlar için çalıştım.Akşama doğruda 30 dakika popo bacak çalışacağım

Boyum uzuyor diye bacak arkalarımda popomun alt tarafı da çatlamış

Doktora sordum dünden beri 12 tane estetik genetik her türlü doktoru aradım hepsi genetik yada boy atarken bu yaşlarda kremler yağlar kullanmanı öneririm dedi.. Yuh artık boy atmakta karşılıklı oldu allahım tek bir dilek hakkım olsa bırak para pulu çatlaklarımız yok olsun bir dahada gelmesin !!!!!!!!

Çatlaklardan nefret ediyorum

Bir çözümü de yok ki arkadaş,bende ani kilo alıp vermekten çatlaklar var .Selülitim yok diye seviniyorum ama çatlak maalesef var

Bu hafta hic spor yapamadim..azcik bile olsa..bir önceki hafta bol bol yürümüstüm...bazen sanki vücudumda degisim oluyormus gibi geliyor..sonra hafta sonnu bir türlü yemek olayina dikkat edemiyorum...hemen sisiyorum.. anlamiyorum...resimlerdeki kizlarin vücudu hayal gibi bir sey benim icin..

Ama bu arada yoga yapmak istiyorum..bende bir iki satim uzu görünsem ne güzel olacak..

boyun mu uzuyo cidden oha nasıl uzuyo ya

bende ikiye böldüm bende akşama doğru 30 dklık bi sporum kaldı onları yapıcam

Çatlaklardan nefret ediyorum

Bir çözümü de yok ki arkadaş,bende ani kilo alıp vermekten çatlaklar var .Selülitim yok diye seviniyorum ama çatlak maalesef var
Bendede selilüt yok çatlak var yahu popomda var bacak içimde var hem de bacak içimdeki nerdeyse o malum yere kadar uzanıyor..eee napak biz zayıf olsakta çatlak var

boyun mu uzuyo cidden oha nasıl uzuyo ya

bende ikiye böldüm bende akşama doğru 30 dklık bi sporum kaldı onları yapıcam

19 yaşında daha son boy uzamaları daha uzamaz zaten

Senin sorunun ne canım bölgesel mi yoksa toplu bi sıkılaşma mı :26:

Bendede selilüt yok çatlak var yahu popomda var bacak içimde var hem de bacak içimdeki nerdeyse o malum yere kadar uzanıyor..eee napak biz zayıf olsakta çatlak var

Bende aynı yerlerden muzdaribim bacak içimdeki çatlak çok belirgin ve kalın.Diğerleri yine daha soluk

Ne olacak bilmem gözüm görmediği zamanlar canını çok sıkmıyorlar

jillian 30 day sherad level 1i yaptım akşam üzeride
105 squat , tiffany ve burdaki zayıflama ve sıkılaşma grubundaki hareketleri yapıcam

selam ben geldim.. listeler oluşmuş mu bir bakayım.. bir kaç sayfa var okumadığım..

fındık seni düelloya davet ediyorum. başlamısın jillian a.. arzu edersen beraber jillian yapalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…