Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
kızlar videoları nasıl indiriyorsunuz? ben net gidince yapamıyorum..

selam ben geldim.. listeler oluşmuş mu bir bakayım.. bir kaç sayfa var okumadığım..

fındık seni düelloya davet ediyorum. başlamısın jillian a.. arzu edersen beraber jillian yapalım?

hadi canım yapalım ama fotoğrafını çek de 1 ay sonra değişimi görürüz ben dün çektim ama koymadım 1 ay sonra koycam
videolar eğer youtube daysa burdan indirebilirsin YouTube, Facebook Video İndir - Online Video İndirme Sitesi

Uzuyor anım geçen seneden 4 cm daha atmışım. 3 sene daha gideri var

ayyy benimde uzasa keşke ama benim ananın babanın boyu belli uzamam zayıflayınca uzun gözükürüm ama

kızlar videoları nasıl indiriyorsunuz? ben net gidince yapamıyorum..

Canım youtube de istediğin videoyu aç.Üstte adres satırında www.youtube diye başlayan uzun bi adres olacak.O kısımda en başta yazan www.youtubenin önüne ss koyacaksın.yani www.ssyoutube olacak ss yi yazdıktan sonra adresi enterle başka bir sayfaya yönlendirecek.Açılan sayfada sağ tarafta mp4360 mp4720 flv240p gibi türler çıkacak onlardan birine tıkla tavsiyem mp4 olana tıkla her oynatıcıda rahatlıkla oynatırsın

Çok mu şey istiyoruz yaaaa Kızlaar benide alın aranızaa bende böyle taş vücut istiyorumm Yakın bi zamanda baya kilo aldım her gün yürüyüş mekik tarzı şeyler yapıyordum ama bu topic çıktı karşıma bana öyle video önerin ki hem kilo vereyim hem sıkılaşıp böyle taşş vücudum olsun tatilde bikiniler içinde salınmak istiyoruz yanii

çok teşekkür ederim video yönlendirmeleriniz için... fındık ben ölçülerimi not ettim.

Kedi geçmişi okudum ama liste paylaşmamışsın. Bu sefer sisteme ekleme yapalım mı? Çentik atma sistemi getirelim mi?
(Not: Nickimle alakası yok. Sadece psikolojik olarak bugün yapmazsam kimse farketmez nasılsa deyip salıyorum )

o değilde böyle her şekilde seven eylenceli sevgilim olsun azcıkta totom kçk olsun

canım ilk sayfada ilk yazımda yaptım listeleri :18:

Canıımm hoş geldin bu arada ​ tabikide alalım seni de ne istiyosun boyuk kilon kaç?

kedooo,, ben chentiq sistemi istiyoruumm!!!!.........:18::18::18:

bir gönüllü var mı yapılan sporlara çentik atsa? fındık kurdu sana özel mesaj atacağım.. jillian konusunda birbirimize rapor verelim diye kendi spor topikimin linkini atacağım..

tabi kedimden izin çıkarsa..

Ay izin olurmu ne isterseniz onu yapın .. Burada hazır taplo bulursam yapayım 1 yazıma dur kkde bi yerde vardı ama çalayım onu

Olur tabi canim gonderdin mi mesaj bilmiyorum suan teldeyim goremiyorum ama yarin bakarim :)

Kedii gece spor yapmanın bi sakıncası varmıdır? gündüz bu aralar vaktim olmuyorda

Kedii gece spor yapmanın bi sakıncası varmıdır? gündüz bu aralar vaktim olmuyorda
Tatlım cevp yazmıştım bununla ilgili diye hatırlıyorum ama , yok bir sakıncası yok ben uykusuzluk çektiğim zamanlar yarım saat egzersiz yapıp duş alıp yatıyorum:13:

Topiğim topiğiiiimm bahtsız topiğiiiimmm eskiden herkesler toplaşırdık konuşurduk oda kalmadı değil mi?

geyik te topik açayım mı orada devam edelim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…