Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
tumblr_modwiskTJ41rmiy5vo1_500.jpg

off off offffffff:94::94:

tumblr_mnv68oKxrJ1stklnyo1_500.jpg

sağlık herşeyden değerlidir. Sağlığınızı dikkate alın. önce sağlık sonra vücut .. Sağlınızı her zaman dikkate alın. yağlı yiyeceklerden uzak durun<. Fass food ları birde böyle deneyin
:nazar:

kediii videolar için teşekkür ederim indiriyorum yarın yapıcam :KK76:

bide kendi ben jillian yapıyorum bugün başladım sence devam etmeli miyim ? bide burdaki egzersizlerimi de yapıyorum ?

tumblr_mo60jjlVTt1s7lk7po1_500.jpg

Zayıf olmak elbiselerinizi güzel gösterirFit olmak çıplakken güzel gösterir!!

sanirim benimkinin gozlerini oyarim:KK23:
r
Vallaha benmkide bakar seninkide bakar ama nasıl bakıldığına bağlı.. Biraz güveniniz olsun kendinize.
kediii videolar için teşekkür ederim indiriyorum yarın yapıcam :KK76:

bide kendi ben jillian yapıyorum bugün başladım sence devam etmeli miyim ? bide burdaki egzersizlerimi de yapıyorum ?
&#8203;Bende arada jilla yapıyorum. sana ağır gelmyorsa devam et

gebertirim heralde de şey dicem ben 3.kadın varya siyah kilotlu ben o kilotlardan arıyorum bulamıyorum herhangi bi adı var mı bunların ?
canim ben bi ara tezgahtarlik yaptim ordan biliyorum bayan boxer diye satiyorduk zaten iki cesit oluyor ya normal olani ya da boyle popo arasina giren tanga gibi olani

r
Vallaha benmkide bakar seninkide bakar ama nasıl bakıldığına bağlı.. Biraz güveniniz olsun kendinize.

&#8203;Bende arada jilla yapıyorum. sana ağır gelmyorsa devam et

yok ağır gelmiyo çünkü önceden slim in 6 yapmıştım bünye alıştı :KK1::KK1: tamam devam edicem inşallah cidden diğer kişiler gibi bi sonuç alırım ya :26:

X