ay kızlar ya bişey sorucam göğüs için hangi hareketleri önerirsiniz. o kızların göğüsleri çok güzel ne güzel dik duruyo bende öyle olsun istiyorum
ben de yeşil çayı burnumu tıkayıp ıcıyorum vala bı keredeçok değil 57 olsam yeter bana bir de sıkılaştım mı oooo taş gibi hatun olurum vallaçok doğru söylüyorsun canım akşam evde olduğum sürece tarçınlı üzümlü yoğurt salata vb ile geçiştiriyorum akşam yemeğini de dışarda olunca azıcık ucundan baktın mı tadına gidiyor valla
bu hafta yeşil çaya başladım ama çok beğenmiyorum tadını günde bir fincan içebiliyorum hatta sen hatırlatmışken gideyim bir fincan alayım hemen kendime sabah içemedim yoğunluktan... ay doğru mu söylüyorsun inşallahhhh gider de bir daha gelmez o kilolar yağlarrrr
bu kalçalara sahip olmak imkansız değil.
canım gogus dıklestırmek ıcın ben bu hareketlerı bılıyorum
ben de yeşil çayı burnumu tıkayıp ıcıyorum vala bı kerede
çoğunun göğüsleri silikon çok yapay duruyor.
evet yaa bir türlü sevemedim ben şu yeşil çayı ama napcaksın mecburrrr
kocişim kandırmamış beni yaniiiii ay sevindirik oldummm
Eki Görüntüle 734336
kızımla beeeen
ela66666 da bebişiyle böyle pozlar versin inşallah :)
demotivasyon resmi oldu benimki ama
siz motivasyon resimlerini ekleyin artık
canım peki kollarım ve bacaklarım için hangi hareketleri önerirsin?Bu grupta kimse kimseye hesap soramaz ve yargılayamaz merak etme :)
Kilo almak cidden zor erkek kardeşim den biliyorum.
Ve Sana Ben proteyin tozunu öneriyorum. spor yaparken preteyin tozu kullanın ki sağlıklı uzun kaslar elde edin..
canım gogus dıklestırmek ıcın ben bu hareketlerı bılıyorum
ben de yeşil çayı burnumu tıkayıp ıcıyorum vala bı kerede
ben şıanv çekiyorum onun etkisi olur mu acaba ?
haa nee
HEYYYY bende sizle sıkılaşmak istiyordum spor yapmak istiyordum ama bugün öğrendim ki 1 senedir beklediğim bebişim varmış içimdesizi takip etcem gene 9 ay sonra görüşmak üzere
Anladım.. Önerin için teşekkür ederimBronz olmaktan korkuyordum bu ayrıntıyı duymam iyi oldu
Eki Görüntüle 734336
kızımla beeeen
ela66666 da bebişiyle böyle pozlar versin inşallah :)
demotivasyon resmi oldu benimki ama
siz motivasyon resimlerini ekleyin artık
Bu kırmızıklık ve tavuk derisi görünümü epilasyon aleti ve agdadan oluyor.. Ne kadar çeşit çeşit yağda sürsek, ipek keselerle, kabak lifleriyle kazısakta olacak gibi değil lazer şart o görünümü kaybetmek için diye düşünüyorumHatta herkezin evinde solaryum makinasi gibi lazer makinası olsa içine girip bebek gibi çıksak süper olurdu
ay kızlar ya bişey sorucam göğüs için hangi hareketleri önerirsiniz. o kızların göğüsleri çok güzel ne güzel dik duruyo bende öyle olsun istiyorum
ben şıanv çekiyorum onun etkisi olur mu acaba ?
ben lazer yaptırdım bi süre,ama devam etmedim, evlilik girdi araya falan,sonra maddiyat girdi, malum borçlar falan. lazerle geçeceğini sanmıyorum. o görüntü gitmiyor bende de, genetik sanırım...Bu kırmızıklık ve tavuk derisi görünümü epilasyon aleti ve agdadan oluyor.. Ne kadar çeşit çeşit yağda sürsek, ipek keselerle, kabak lifleriyle kazısakta olacak gibi değil lazer şart o görünümü kaybetmek için diye düşünüyorumHatta herkezin evinde solaryum makinasi gibi lazer makinası olsa içine girip bebek gibi çıksak süper olurdu
amiiinamin canım aminnn hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize ve tüm isteyenlere inşallahhhhhhh
sıkılaşmak da kilo vermiş gibi gösterdiği için canım insan kilo vermeden daha zayıf görünmenin hazzını yaşıyor vallaaaa
bacaklar benimde aynı yaaa deniz gibiyim ufacık bir taş misali bir dokunuyorsun bütün bacak sallanıyor yayıldıkça yayılıyor etkisi dokunuşun valla
sağol canım, sıkıştırıp öperim minnağımı teyzesi senini çinÖyle kilolu değilsin canım yüzünde çok güzel
Bebeğinide benim için sıkıştırrr ve öpmaşallah
mehaba hanımlar :122::122::122:
yerim sizi, neresi demotivasyon bunun canım ya, baksana melek var kucağında
kizlar nasilsiniz????
sağol teyzesi, meleğim var şükür, demotivasyon olan benimpek belli olmasa da sarkıklarım vaaaaar
ben lazer yaptırdım bi süre,ama devam etmedim, evlilik girdi araya falan,sonra maddiyat girdi, malum borçlar falan. lazerle geçeceğini sanmıyorum. o görüntü gitmiyor bende de, genetik sanırım...
amiiin
aynen yaaa, bi tarafına dokununca her yer sallanıyor :)))))))))))
sağol canım, sıkıştırıp öperim minnağımı teyzesi senini çin
sağol teyzesi, meleğim var şükür, demotivasyon olan benimpek belli olmasa da sarkıklarım vaaaaar