Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
ay kızlar ya bişey sorucam göğüs için hangi hareketleri önerirsiniz. o kızların göğüsleri çok güzel ne güzel dik duruyo bende öyle olsun istiyorum

canım gogus dıklestırmek ıcın ben bu hareketlerı bılıyorum
ben de yeşil çayı burnumu tıkayıp ıcıyorum vala bı kerede

şu an itibariyle yeşil çayımı ve ekstra 1,5lt suyumu da bitirmiş bulunmaktayımmm

canım peki kollarım ve bacaklarım için hangi hareketleri önerirsin?
bi de popomun dik ve sıkı olması için de squat yapıcam hangi aralıklarla kaç kez önerirsin?
kilo alayım derken bi de vermiyim dedim

mehaba hanımlar :122::122::122:

ormanın kızlar bunlar, amazon amazon

HEYYYY bende sizle sıkılaşmak istiyordum spor yapmak istiyordum ama bugün öğrendim ki 1 senedir beklediğim bebişim varmış içimde sizi takip etcem gene 9 ay sonra görüşmak üzere

ayyy
sağlıkla kucağına almak nasip olur umarım canım,
hamişken yoga yapılır ki, hatta daha sağlıklı olursun.

Anladım.. Önerin için teşekkür ederim Bronz olmaktan korkuyordum bu ayrıntıyı duymam iyi oldu

bronzlaşmak çok da iyi birşey değil canım, solaryuma filan da gitmeyin sakın.
kanserden korkmuyorsanız yaşlılıktan korkun, kadınlar için daha caydırıcı
hücrelerimizin de yaşı var, belli bir bölünme sayısı var.
bronzlaşıp soyuldukça yaşlanıyor ve siz atıyorum 30 ken 36 gösteriyorsunuz.
yapmayın bunu kendinize, hepimiz peynir gibi dolaşıp yeni bir moda başlatalım

Eki Görüntüle 734336

kızımla beeeen
ela66666 da bebişiyle böyle pozlar versin inşallah :)
demotivasyon resmi oldu benimki ama
siz motivasyon resimlerini ekleyin artık

yerim sizi, neresi demotivasyon bunun canım ya, baksana melek var kucağında

ağda bana hiç yapmadı hatta bebek gibi oluyorum, pudralı kullanıyorum.
ama epilasyon aleti mahvediyor, yinede mecbur yapıyorum bazen

ay kızlar ya bişey sorucam göğüs için hangi hareketleri önerirsiniz. o kızların göğüsleri çok güzel ne güzel dik duruyo bende öyle olsun istiyorum

ben şıanv çekiyorum onun etkisi olur mu acaba ?

arkadaşımızın gösterdiği hareketler de işe yarar şınav da yarar canım, ben yarım şınav yapıyordum. ellerini çok açık koyarsan omuzlarına da etkisi olur. o fotodaki duvara ellerini koyma hareketi duruş bozukluğuyla ilgili sırt ağrılarına da iyi geliyor.

ben lazer yaptırdım bi süre,ama devam etmedim, evlilik girdi araya falan,sonra maddiyat girdi, malum borçlar falan. lazerle geçeceğini sanmıyorum. o görüntü gitmiyor bende de, genetik sanırım...
amiiin
aynen yaaa, bi tarafına dokununca her yer sallanıyor :)))))))))))
Öyle kilolu değilsin canım yüzünde çok güzel
Bebeğinide benim için sıkıştırrr ve öp maşallah
sağol canım, sıkıştırıp öperim minnağımı teyzesi senini çin
mehaba hanımlar :122::122::122:

yerim sizi, neresi demotivasyon bunun canım ya, baksana melek var kucağında

sağol teyzesi, meleğim var şükür, demotivasyon olan benim pek belli olmasa da sarkıklarım vaaaaar

Allah razı olsun canım ne yapcaz o sallanan bacakları göbekleri sıkılaştıracağızzz fit olacağızzz ohhh
bugün tam 2,5lt su içtim 2fincan yeşilçay hiç sevmem halbuki akşam da sadece bir bardak tarçınlı süttttt
akşam da yürüyüşümle birlikte 6km yürüdüm eve geldim squatımın da 1.günümü yaptım hareketlerimi de yaptımmm soma squat yapıyorum bacaklar için çok daha etkili tavsiye ederim üzerine de duşumu aldım şu anda dinleniyorum mis missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…