- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
Kilo alması içi , yemeklerden sonra popo egzersizleri yapılabilir. proteyin tozları kullanıp popoya yüklenilebilir. Proteyin tozları et beyaz et balık gibi şeylerin tozları beyaz et yenilirse inanılmaz sporla kas yapabilirsiniz
Kızlar kalkıp gidip hamur alıp pişi yapayım spor da yalan oldu öldüm açlıtan
uyhhh tıkandım haa!
Benim albümdeki totoşuma son kez bakın ya minnacık popo göstericem size 1 ay sonrada yada yada cin settini göstericem size
insallah bütde yaparsin tatlim,inaniyorum ben sana, sIkma canini
spor iste haftada bir kosmaya basladim, belli bi mesafem var ormanin icinde, ana yola cikana kadar kosuyorum, gelirken hizli yürüyerek geliyorum, ama bu hafta gidemem heralde :44: hem isim cok, hem de biraz carpintim felanvar, iyi hissetmiyorum kendimi nedenseiste squats yapiyordum, onu da biraktim 130larda. bi tatil yapip geleyim, insallah daha iyi hissederim de devam ederim sporuma.. yürüyüsü elimden geldigince yapiyorum iste. baska da spor yaptigim yok. ama squatsi yarida birakmama ragmen iyi gelmeye baslamisti.. öyle iste... spor güzel bisey ya
Göremedim ki ben
Canııımm göbeğin için 2 ay bence o da sıkı çalışırsan. Çok güzel ten rengim var göbeğinde öyle eer zayıflarsan çok hoş bir kas yapın olur.. popon için beyaz tavuk et ye.. Ve popo kaldırma hareketi yap Bölgesel sıkılaşmadaki ilk video.Kediye aşık oldumo popo ne öyle yaaaa ay benim sevgilim de popomun öyle olmasını istiyo işteeeee neyse squatı bırakmıştım bugün itibari ile kaldığım yerden devam ediyorum 100 squatta kalmıştım bugün yapıcam
şey kedi ya sen benim albüme bi bakar mısın gör vücudumu acaba ne kadar zamanda sen gibi olurum
cnm merhaba.bende de fıtık var....squat kesınlıkle bıze göre değil... ben ılk gun yapayım dedım 3 gun yattım.....sonra öğrendim kı squat kesınlıkle yasakmış fıtık olanlara..bel i çok zoruluyor.......
ama istersen bır gun dene bak bakalım belını zorluyor mu? ona göre karar verırsın.......
kedi çok oturmadan az eğilerek dedi ama sen şimdi böyle söyleyince korktum. Ya çok çektim ben bu illetten kıpırdamadan yattığım günlerin hayrına 11 kilo ve bel ve kalçaya 12 cm hediye verildi.napıcam bilmiyorum ki
Canııımm göbeğin için 2 ay bence o da sıkı çalışırsan. Çok güzel ten rengim var göbeğinde öyle eer zayıflarsan çok hoş bir kas yapın olur.. popon için beyaz tavuk et ye.. Ve popo kaldırma hareketi yap Bölgesel sıkılaşmadaki ilk video.
Ramazan ne zaman yahu? Oruç tutarsak fena olur yaAz önce arayıp bu haftaki sporumu dondurdum, bu durumda ramazandan hemen önceki cuma spor programımı bitirmiş olacağım..
Çok yoğunum bu aralar, epey geç geliyorum eve zaten..
Bari günlerim yanmasın dedim..
Ramazan ne zaman yahu? Oruç tutarsak fena olur ya
güzel tabiama yarıda bırakmana üzüldüm, bende başlıyorum bugün.
sen de yürüyüşlere devam et en azından canım ya dönüşte adam akıllı başlarsın.
hiç bir spor yapamıyorum, kilo almışım bir haftada.
hepsini vermeden asla yeni kilomu söylemem, 56
enee
koyuyorum yine tamam, ama sen de koy :13:
enee
koyuyorum yine tamam, ama sen de koy :13: