Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
ben de yavas yavas kilo veriyorum kuzum bakalim insallah tatilde de almadan, hatta verip dönersem yzain sonuna bu yavaslikla bitirirm kilolalrimi, sporla da sabitlerim artik..

sen nasil kilo aldin ya, hic bisey yemiodun :26::26::26: allah bilir daha peynir de almamissindir sen :KK9::KK9::KK9:

kediiiiiiiiiiiiiiii :KK53::KK53::KK53::KK53: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: söze gerek yok...

Canııımm Teşekkür ederimm:KK1::KK1:

10543_385682958207813_921478222_n.jpg

bu normalde de zor birharekettir ve ağırlıkla bekliyor. inanılmaz sıkılaşıyor şuan da !

bunu yapıyorum gerçekten süper hareket ama ağırlıkla denemdim aferin kızcağıza

ben de yavas yavas kilo veriyorum kuzum bakalim insallah tatilde de almadan, hatta verip dönersem yzain sonuna bu yavaslikla bitirirm kilolalrimi, sporla da sabitlerim artik..

sen nasil kilo aldin ya, hic bisey yemiodun :26::26::26: allah bilir daha peynir de almamissindir sen :KK9::KK9::KK9:

eve gittim annem sağolsun bir haftada şişirdi canım :KK56::KK56:
almadım :KK52: ama yedim bol bol, gerçekten bak :KK17:
şimdi yemekten sonra squats yapıp popomu şişirmeyi deneyeceğim, olur mu olur :KK23:

bende geldim zor buldum sizi yaaaa beni de alın aranıza:KK52::KK52::KK52:
benimde bacaklarım basenlerim ve simitlerim dışında problemim yok başka bir yer kaldı mı acaba vücudumda:KK1::KK1:
şimdi ben squats başladım yarım kaldı ona yeniden başlayayım mı bir de zayıflarken sıkılaşma programımı yapacağım neyi nasıl yapacağım yardım et kediiiiii:KK52::KK52:

1 saat 45 dakikalık bel için yaptığım sporum bitti.Duşumu aldım oh mis :21::21:

Şimdi açlıkla savaşıyorum.

Akşamada 30 dakikalık kalça sporum kaldı.Bu ara evide temizleyeceğim :KK31:

buraya bayıldımm çok güzel olmuş videolar hepsi çok güzell. ben Squats programını yapmak istiyorum. kalçam genetik olarak dik ve böyle yayık değil arkaya doğru gidiyo anlatabildim mi bilmiyorum :KK70: ben bacaklarım incelsin istiyorum bu program benim için uygun mu yani kafam karıştı karar veremedim :KK17:

buraya bayıldımm çok güzel olmuş videolar hepsi çok güzell. ben Squats programını yapmak istiyorum. kalçam genetik olarak dik ve böyle yayık değil arkaya doğru gidiyo anlatabildim mi bilmiyorum :KK70: ben bacaklarım incelsin istiyorum bu program benim için uygun mu yani kafam karıştı karar veremedim :KK17:

bacaklarını inceltmek için kedinin paylaştığı bölgesel hareketlerini yapabilirsin :KK34:
squats yağların yakılmasına ve kas yapımına yardımcı olur, ama bacaklarını ne kadar inceltir bilmiyorum kediye sorman lazım.

Toto manyağı olduk beba :KK60: :KK60: bir şeyi çok istersen olurmuş :KK60: :KK60: bellimi olur bir sabah uyanırız jeniffer totosu :KK53::KK53:

kızlar bende geldımmm benı de alın bakiim aranıza.. içinizden bi tek feronia yı tanıyorum disipline gırmek ıcın bende sıze katılayım dedım...
ben de squat yapıyorum gunde 50 kere kafama gore takılıyorum sımdılık aslında programa uysam ıyı olur

ben leslıe sansone 3 mile ile 1 haftada 1 kılo verdım bakalım ınsallah dewam eder azımlıyım...

Son düzenleme:
kızlar bende geldımmm benı de alın bakiim aranıza.. içinizden bi tek feronia yı tanımıyorum disipline gırmek ıcın bende sıze katılayım dedım...
ben de squat yapıyorum gunde 50 kere kafama gore takılıyorum sımdılık aslında programa uysam ıyı olur

ben leslıe sansone 3 mile ile 1 haftada 1 kılo verdım bakalım ınsallah dewam eder azımlıyım...

selam hoşgeldin :KK3::KK3:
kedi gelsin yazar bir gruba canım.

selam hoşgeldin :KK3::KK3:
kedi gelsin yazar bir gruba canım.

hoşbulduk canm gruba yazarsa ıyı olur ben yıne leslıe yede dewam edıcem ama burayada uyarım daha dısıplınlı kısa zamanda sıkılasırım, benım sıkıntım bacaklar ve kalca sıkılasması lazım yanı bıde en az 5 kılo vermem lazım:/ ıkı ay sonra dugunum vaaaar :/ 57 kıloyum 50 istıyorum:KK5:

ben bı 45 dakka leslıe yapıp gelıyım, leslıe de aralara squatsı da sıkıstırarak yapıyorum:KK1:

hoşbulduk canm gruba yazarsa ıyı olur ben yıne leslıe yede dewam edıcem ama burayada uyarım daha dısıplınlı kısa zamanda sıkılasırım, benım sıkıntım bacaklar ve kalca sıkılasması lazım yanı bıde en az 5 kılo vermem lazım:/ ıkı ay sonra dugunum vaaaar :/ 57 kıloyum 50 istıyorum:KK5:

leslie bacaklar için çok faydalı ve incelen bir sürü kişi var canım, squatsı da yaparsan çabuk etki görürsün bence :KK34:
tebrik ederim, mutluluklar :KK19::KK19:

X