Bende aynı durumdayım ama bu gece başladım yapacağım! :)))Squat yapıyorum sadece bi kaç günden beri canım ama başka hareketleride yapsam iyi olur çok sıcak oluyor ve benim içimden yapmak gelmiyor
bende de var ondan
bir de sağolsun sindirim sistemim beni şişirip duruyor, içtiğim su değişse davul gibi oluyorum, daha toplayabilirsen topla o göbeği
ay çok sevindim canımbenim sınavlar berbat yahu, büte kaldım onunla uğraşıyorum
spor çalışmaların nasıl gidiyor, sonuçlar nasıl regenim sonuçlar
Canıım Hoş geldin. Yolumuz herkesin uzuuun. :)) Yeter ki istek arzu olsun. sporu yaşam stili haline dönüştürün ki vucudunuz kadar sağlığınız da düzenli temiz olsun.Bendee hem zayıflamak hemde sıkılaşmak istiyorummm ya :) yolum uzun benim :)
canım eklemedim mi ben seni? Ekle canım beni gene özel albüm yaGunaydin kizlaaaar :) Ne cok konusmussunuz oyle ya
Kedinin fizigini acaip sekilde merak ediyorummmm hele totosunu
Bende bugun belki yeni foto cekinir koyarım
canım kedi ya sana bir sorum olacak benim istesemde dümdüz kalçam olmaz çünkü kemiklerim çıkık ondan b,raz yayvan o önemli değilde bu alta doru olan genişliği yok etmek istiyorum ama bu biyolojik olarak mümkün mü karar veremedim bence basen gitmez falan diyorum[/QUOTE
]Vallaha bak benim popo düzken de büyüktü Ama kemikli yapın hariç diyetle yapılan spor kasları da yağları da eritir. Dümdüz bir vucut elde edersin.
iSquat 70 chek! (;
48ve58 bildirim yapmayı unutma tatlım! (;
Günaydın hanımlaar! Haydi günümüz sporla geçsin!
Günaydın tatlıımm :) Bende bugün 2 .günümdeyim hemen squatsımı yapıp egzersizlerimi yapacağğım kahvemi içeyim
KEDİİİİİİİ bu yukarıda kı foto da kı kızın diz kapağının üstü gibi benım de şiş duruyor orası ama benım ki kas degıl yag!!! oraları erıtmenın yolu var mı?
bu normalde de zor birharekettir ve ağırlıkla bekliyor. inanılmaz sıkılaşıyor şuan da !
Şimdi eğer genetik değil ise basit egzersizlerle gidebilir. Ben birazdan normal açık albüme bir foto koyacağım ona bakıp benim kide böyle yada böyle değil drmisin ona göre birşeyler sunacağım size:13: