ben de yavas yavas kilo veriyorum kuzum bakalim insallah tatilde de almadan, hatta verip dönersem yzain sonuna bu yavaslikla bitirirm kilolalrimi, sporla da sabitlerim artik..
sen nasil kilo aldin ya, hic bisey yemiodun :26::26::26: allah bilir daha peynir de almamissindir sen
kediiiiiiiiiiiiiiiisöze gerek yok...
bu normalde de zor birharekettir ve ağırlıkla bekliyor. inanılmaz sıkılaşıyor şuan da !
Bu ablanın toto genetik.
Kızlar kalkıp gidip hamur alıp pişi yapayım spor da yalan oldu öldüm açlıtan
uyhhh tıkandım haa!
Benim albümdeki totoşuma son kez bakın ya minnacık popo göstericem size 1 ay sonrada yada yada cin settini göstericem size
ben de yavas yavas kilo veriyorum kuzum bakalim insallah tatilde de almadan, hatta verip dönersem yzain sonuna bu yavaslikla bitirirm kilolalrimi, sporla da sabitlerim artik..
sen nasil kilo aldin ya, hic bisey yemiodun :26::26::26: allah bilir daha peynir de almamissindir sen
yayvan benim de böle geniş ama bukdar deilD:
buraya bayıldımm çok güzel olmuş videolar hepsi çok güzell. ben Squats programını yapmak istiyorum. kalçam genetik olarak dik ve böyle yayık değil arkaya doğru gidiyo anlatabildim mi bilmiyorumben bacaklarım incelsin istiyorum bu program benim için uygun mu yani kafam karıştı karar veremedim
Toto manyağı olduk bebabir şeyi çok istersen olurmuş bellimi olur bir sabah uyanırız jeniffer totosu
dinimiz amin
insan kendinde olmayanı istiyo ne yaparsın
kızlar bende geldımmm benı de alın bakiim aranıza.. içinizden bi tek feronia yı tanımıyorum disipline gırmek ıcın bende sıze katılayım dedım...
ben de squat yapıyorum gunde 50 kere kafama gore takılıyorum sımdılık aslında programa uysam ıyı olur
ben leslıe sansone 3 mile ile 1 haftada 1 kılo verdım bakalım ınsallah dewam eder azımlıyım...
selam hoşgeldin
kedi gelsin yazar bir gruba canım.
hoşbulduk canm gruba yazarsa ıyı olur ben yıne leslıe yede dewam edıcem ama burayada uyarım daha dısıplınlı kısa zamanda sıkılasırım, benım sıkıntım bacaklar ve kalca sıkılasması lazım yanı bıde en az 5 kılo vermem lazım:/ ıkı ay sonra dugunum vaaaar :/ 57 kıloyum 50 istıyorum