Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

hiç merak etme tatlım son 20 günde 7 kilo vermiştim ben sende koşturmaca ve heyecandan hepsini eriteceksin gelinliğim 2defa yeniden ayarlanmıştı üstüme olsun diye o günleri özlemle anıyorum ne kadar çabuk kilo veriyordum yaaaa

Son düzenleme:
leslie bacaklar için çok faydalı ve incelen bir sürü kişi var canım, squatsı da yaparsan çabuk etki görürsün bence
tebrik ederim, mutluluklar

doğru mu gördüm bebaaa leslie bacak mı inceltiyoo
eğer öyleyse benim de acil başlamam lazım ona

ayy poposu baseni olmayan biriyimm çok özendmm şimdii doktoruma sorup bende başlicamm

hoşgeldin
mutluluklar dilerim şimdiden,inşallah düğüne kadar istediğin kiloya inersin. benim de sıkıntı bacaklar, hem selülitli hem sarkık

bugün squatsta 5. gün
sottileeeeeeeeeeeee

Hoş geldin canım
Sende katıl tabi aramıza

canım bacakların ıncelmesıne faydalıymıs herkes oyle dıyor ben bır haftadır yapıyorum bacak ıncelmesı farketmem ıcın henuz erken ama 1 kılo vermişim resmen oyle dıyette yapmadım sadece dıkkat ettım porsıyonları kuculttum gece yemegı kestım bırde bol bol su ıctım ve yeşil cay aldım doğadanın elma kromlu yeşil çayını ıctım her gun

leslie bacaklar için çok faydalı ve incelen bir sürü kişi var canım, squatsı da yaparsan çabuk etki görürsün bence
tebrik ederim, mutluluklar
saol canım hanı leslıe de bı ara yuruyus yapıo bı ara harekete gecıo ya o yuruyuse gectıgınde squats yapıyorum ve hayali ip atlıyorum cok daha yorucu oluyo bayagı ter attırıo,ewde yapılabılecek kolay bi spor youtubedan ındırdım 3 mile olanı, 5 mile denemedım ama ..

demıı stres heyecan da verdırtır hadı ınsallah:)
gercı bızım bıttı telaşemız ev esyalar her sey hazır:) bize bı gunu beklemek kaldı ama belkı heyecandan zayıflarım bende:)

30 dakikalık kalça bacak egzersizimide yaptım.

Şu 30 dakikada ağırlıkla yaptığım sporda acayip terliyorum

hoşgeldin
mutluluklar dilerim şimdiden,inşallah düğüne kadar istediğin kiloya inersin. benim de sıkıntı bacaklar, hem selülitli hem sarkık

bugün squatsta 5. gün
sottileeeeeeeeeeeee

hoşbulduk canııım tesekkur ederım malesef selulıt gorunumu bende de war, daha gecen seneye kadar yoktu pek bu sene hıc dıkkat etmedım ve hareketsız kaldım cok :/

ahahaha bi deneyin kızlar bakalım ne kadar doğru biliyormuşum
tutmazsa peşime düşmek yok ama
ay bacaklar incelmeden üzerine kas yapmasında başka bişey istemem valla
acaip kötü hissediyorum bacaklarımı böyle görünce kocişime alay konusu oldummmm

tebrik ediyorum canım seni bakalım bende p.tesiden beri yediklerime dikkat ediyorum inşallah dediğin gibi incelme gözle görünür boyuta gelir de bende göğsümü gere gere dolaşırım taytlarımı giyip
heyecanı yeter canım onun Rabbim mutlu huzurlu bir yuva nasip etsinnnn

hoşbulduk caNIIIM senı de gorunce hemen dalışı yaptım topiğe :)) hadı ınsallah azmim bıtmez suan cok azımlıyım sıkılmamam ıcın sızlerle bırlıkte daha ıyı olur:)

Böyle kalabalık olunca sıkılmazsın canım benim:)
Sen azmini sakın kaybetme çok güzel bi yüzün var ve gelinlik içindede fıstıkk gibi olman içinnn bu azimle devam spora canım

hoşbulduk canııım tesekkur ederım malesef selulıt gorunumu bende de war, daha gecen seneye kadar yoktu pek bu sene hıc dıkkat etmedım ve hareketsız kaldım cok :/
benim oldum olası var,annemden hatıra
şu an evde olup spor yapmayı o kadar çok istiyorum ki şevk veriyorsunuz kızlar yaa

nerdesin ki :44: evet acayip gazlı burası

evet evde yapmak açısından kolay oluyo bu videolar, bende hep inceldim diye duydum leslie yapanlardan, haraketlerine bakıp çok farklı birşey yoksa 3 mile ile devam edebilirsin mesela vücudun alışınca 5 mile geçersin, çünkü arttırmak gerekiyor vücut alıştığı zaman

ay bacaklar incelmeden üzerine kas yapmasında başka bişey istemem valla
acaip kötü hissediyorum bacaklarımı böyle görünce kocişime alay konusu oldummmm

ona dikkat etmek gerek canım işte, sen zaten sürekli gözlemlersin kas mı yapıyor yoksa sıkılaşıyor mu ona göre devam edersin. herkesin yapısı bir olmuyo maalesef birini inceltirken diğerine kas yapabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…