hoşbulduk canm gruba yazarsa ıyı olur ben yıne leslıe yede dewam edıcem ama burayada uyarım daha dısıplınlı kısa zamanda sıkılasırım, benım sıkıntım bacaklar ve kalca sıkılasması lazım yanı bıde en az 5 kılo vermem lazım:/ ıkı ay sonra dugunum vaaaar :/ 57 kıloyum 50 istıyorum
leslie bacaklar için çok faydalı ve incelen bir sürü kişi var canım, squatsı da yaparsan çabuk etki görürsün bence
tebrik ederim, mutluluklar
doğru mu gördüm bebaaaleslie bacak mı inceltiyoo
eğer öyleyse benim de acil başlamam lazım ona
doğru mu gördüm bebaaaleslie bacak mı inceltiyoo
eğer öyleyse benim de acil başlamam lazım ona
hoşgeldinhoşbulduk canm gruba yazarsa ıyı olur ben yıne leslıe yede dewam edıcem ama burayada uyarım daha dısıplınlı kısa zamanda sıkılasırım, benım sıkıntım bacaklar ve kalca sıkılasması lazım yanı bıde en az 5 kılo vermem lazım:/ ıkı ay sonra dugunum vaaaar :/ 57 kıloyum 50 istıyorum
ağzından bal damlıyor bal
kızlar bende geldımmm benı de alın bakiim aranıza.. içinizden bi tek feronia yı tanıyorum disipline gırmek ıcın bende sıze katılayım dedım...
ben de squat yapıyorum gunde 50 kere kafama gore takılıyorum sımdılık aslında programa uysam ıyı olur
ben leslıe sansone 3 mile ile 1 haftada 1 kılo verdım bakalım ınsallah dewam eder azımlıyım...
canım bacakların ıncelmesıne faydalıymıs herkes oyle dıyor ben bır haftadır yapıyorum bacak ıncelmesı farketmem ıcın henuz erken ama 1 kılo vermişim resmen oyle dıyette yapmadım sadece dıkkat ettım porsıyonları kuculttum gece yemegı kestım bırde bol bol su ıctım ve yeşil cay aldım doğadanın elma kromlu yeşil çayını ıctım her gunleslie bacakların incelmesine fayda ediyor mu arkadaşım ben düzenli olarak yapamasam da işe yarıyor sanki hiç rejim yaptın mı bu bir haftalık zaman diliminde benim bir bacağımın kalınlığı kedinin beli kadarrrrrr
saol canım hanı leslıe de bı ara yuruyus yapıo bı ara harekete gecıo ya o yuruyuse gectıgınde squats yapıyorum ve hayali ip atlıyorum cok daha yorucu oluyo bayagı ter attırıo,ewde yapılabılecek kolay bi spor youtubedan ındırdım 3 mile olanı, 5 mile denemedım ama ..leslie bacaklar için çok faydalı ve incelen bir sürü kişi var canım, squatsı da yaparsan çabuk etki görürsün bence
tebrik ederim, mutluluklar
hiç merak etme tatlım son 20 günde 7 kilo vermiştim ben sende koşturmaca ve heyecandan hepsini eriteceksin gelinliğim 2defa yeniden ayarlanmıştı üstüme olsun diyeo günleri özlemle anıyorum ne kadar çabuk kilo veriyordum yaaaa
Hoş geldin canım
Sende katıl tabi aramıza
hoşgeldin
mutluluklar dilerim şimdiden,inşallah düğüne kadar istediğin kiloya inersin. benim de sıkıntı bacaklar, hem selülitli hem sarkık
bugün squatsta 5. gün
sottileeeeeeeeeeeee
ay bacaklar incelmeden üzerine kas yapmasında başka bişey istemem vallaahahaha bi deneyin kızlar bakalım ne kadar doğru biliyormuşum
tutmazsa peşime düşmek yok ama
canım bacakların ıncelmesıne faydalıymıs herkes oyle dıyor ben bır haftadır yapıyorum bacak ıncelmesı farketmem ıcın henuz erken ama 1 kılo vermişim resmen oyle dıyette yapmadım sadece dıkkat ettım porsıyonları kuculttum gece yemegı kestım bırde bol bol su ıctım ve yeşil cay aldım doğadanın elma kromlu yeşil çayını ıctım her gun
saol canım hanı leslıe de bı ara yuruyus yapıo bı ara harekete gecıo ya o yuruyuse gectıgınde squats yapıyorum ve hayali ip atlıyorum cok daha yorucu oluyo bayagı ter attırıo,ewde yapılabılecek kolay bi spor youtubedan ındırdım 3 mile olanı, 5 mile denemedım ama ..
demıı stres heyecan da verdırtır hadı ınsallah:)
gercı bızım bıttı telaşemız ev esyalar her sey hazır:) bize bı gunu beklemek kaldı ama belkı heyecandan zayıflarım bende:)
30 dakikalık kalça bacak egzersizimide yaptım.
Şu 30 dakikada ağırlıkla yaptığım sporda acayip terliyorum
şu an evde olup spor yapmayı o kadar çok istiyorum ki şevk veriyorsunuz kızlar yaa
hoşbulduk caNIIIM senı de gorunce hemen dalışı yaptım topiğe :)) hadı ınsallah azmim bıtmez suan cok azımlıyım sıkılmamam ıcın sızlerle bırlıkte daha ıyı olur:)
benim oldum olası var,annemden hatırahoşbulduk canııım tesekkur ederım malesef selulıt gorunumu bende de war, daha gecen seneye kadar yoktu pek bu sene hıc dıkkat etmedım ve hareketsız kaldım cok :/
şu an evde olup spor yapmayı o kadar çok istiyorum ki şevk veriyorsunuz kızlar yaa
saol canım hanı leslıe de bı ara yuruyus yapıo bı ara harekete gecıo ya o yuruyuse gectıgınde squats yapıyorum ve hayali ip atlıyorum cok daha yorucu oluyo bayagı ter attırıo,ewde yapılabılecek kolay bi spor youtubedan ındırdım 3 mile olanı, 5 mile denemedım ama ..
ay bacaklar incelmeden üzerine kas yapmasında başka bişey istemem valla
acaip kötü hissediyorum bacaklarımı böyle görünce kocişime alay konusu oldummmm