- 4 Aralık 2012
- 14.266
- 10.145
Yoo hayır şuan bacaklarım popom 1-2 cm fazla ve vasat .. 2 ay sonra befor after foto koyalım en çok kim değişecek ?
Hadi bakalım
Bende çekmiştim zaten 1 ayda bakalım ne olacakSquatsımı yaptım, öncemi de çektimBakalım ne kadar değişcem
Kedi sen şu albümüne foto ekledikçe ben hırslanıyorumGerçi henüz 2 kilocuk verebildim ama
Takipçi sapığın oldum valla her gün girip albümündeki bikinili kızlara bakıyorum evdekiler cinsel tercihim değişti sanacak
Hhaha sorma bura da kilo vermek isteyen yok sıkılaşan varkedicim yha ben hiç tartı sonuçlarını göremiyorum bugün pazar tartı günü değilmiydi başka yeremi yazıyorsunuz ben mi göremiyorum ?
haha :) Ne güzel işte bak 2 kg vermişsin bileBende her gün bir şey bulabilmek için didiniyorum vallahi
Hhaha sorma bura da kilo vermek isteyen yok sıkılaşan varYok bir grup kursam gelirler de
Ard ardına yapmak zorunda değilsin bende 2 gün önce yaptım dün yapmadım bugün yaptım yarın yapacağım 1 gün ara öbür gün yapacağım kapatacağım haftayıYavru ben bugünü ektim ama bi saatten fazla yokuş yukarı tırmandım resmen o sayılır mı bugün için
vallaha ben yaseminA yla rakabete girdim sen de rox La girhımm ööle sölemiştin sen bende sevinmiştim rekabet hız vercek bana diyeneyse artık yapcak bişi yok olaydı eyiydi ama naappak dimi :2:
vallaha ben yaseminA yla rakabete girdim sen de rox La gir
bu üstekileride çok beğendim rox , alttaki hatunlardan sondan 4. sana aşırıııı benziyor 6.cı da bana benziyor azcıkın
Kedi benim popo zaten buyuk biraz disa cikik.squat yapmayi dusunuyorumda dahada buyurmu acaba.
İncimizi cincimiğimizi biliyorum bulurum tabeAaaaa aynen 4. nün bacaklar ve popo bel yağ kas oranı aynı bana benziyo
ve evet 6. da senin kopyan, tam bulmuşsun kuzu harbiden
Canım büyür ama 1-2 cm ama Bool yürüyüş ile yaparsan çok bir büyüme olmaz. Ama squat illaki 1-2 cm büyütür. Ama öyle 1 ayda büyütmez benim 89 cm popom var dı 1 senede 94 cm olldu bir çok egzersiz ve squatlaKedi benim popo zaten buyuk biraz disa cikik.squat yapmayi dusunuyorumda dahada buyurmu acaba.
Canım büyür ama 1-2 cm ama Bool yürüyüş ile yaparsan çok bir büyüme olmaz. Ama squat illaki 1-2 cm büyütür. Ama öyle 1 ayda büyütmez benim 89 cm popom var dı 1 senede 94 cm olldu bir çok egzersiz ve squatla
Eee spor yapıyor onlar sende üşenme asla ve hedefine ulaş oturarak olmuyor hiç bir şeyHiim sagol.gecen universiteler arasi voleybol macina gittim.o sortlu kizlari gorunce kiskacluktan catladim.zaten hergun bir saat yuruyorum.squat yapayim basenler gitsin bari gobege care bulamadim158 boy 56 kilo ve tipsiz bir goruntu
İncimizi cincimiğimizi biliyorum bulurum tabeBu arada gittiğim kuaforun ismi bne biliyormusun İ ...