Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Kedi sen şu albümüne foto ekledikçe ben hırslanıyorum Gerçi henüz 2 kilocuk verebildim ama

Takipçi sapığın oldum valla her gün girip albümündeki bikinili kızlara bakıyorum evdekiler cinsel tercihim değişti sanacak

kedicim yha ben hiç tartı sonuçlarını göremiyorum bugün pazar tartı günü değilmiydi başka yeremi yazıyorsunuz ben mi göremiyorum ?

haha :) Ne güzel işte bak 2 kg vermişsin bile Bende her gün bir şey bulabilmek için didiniyorum vallahi

kedicim yha ben hiç tartı sonuçlarını göremiyorum bugün pazar tartı günü değilmiydi başka yeremi yazıyorsunuz ben mi göremiyorum ?
Hhaha sorma bura da kilo vermek isteyen yok sıkılaşan var Yok bir grup kursam gelirler de

haha :) Ne güzel işte bak 2 kg vermişsin bile Bende her gün bir şey bulabilmek için didiniyorum vallahi

Hhaha sorma bura da kilo vermek isteyen yok sıkılaşan var Yok bir grup kursam gelirler de

hımm ööle sölemiştin sen bende sevinmiştim rekabet hız vercek bana diye neyse artık yapcak bişi yok olaydı eyiydi ama naappak dimi :2:

Yavru ben bugünü ektim ama bi saatten fazla yokuş yukarı tırmandım resmen o sayılır mı bugün için

Yavru ben bugünü ektim ama bi saatten fazla yokuş yukarı tırmandım resmen o sayılır mı bugün için
Ard ardına yapmak zorunda değilsin bende 2 gün önce yaptım dün yapmadım bugün yaptım yarın yapacağım 1 gün ara öbür gün yapacağım kapatacağım haftayı

Kedi benim popo zaten buyuk biraz disa cikik.squat yapmayi dusunuyorumda dahada buyurmu acaba.

Kedi benim popo zaten buyuk biraz disa cikik.squat yapmayi dusunuyorumda dahada buyurmu acaba.

Aaaaa aynen 4. nün bacaklar ve popo bel yağ kas oranı aynı bana benziyo
ve evet 6. da senin kopyan, tam bulmuşsun kuzu harbiden
İncimizi cincimiğimizi biliyorum bulurum tabe Bu arada gittiğim kuaforun ismi bne biliyormusun İ ...

Canım büyür ama 1-2 cm ama Bool yürüyüş ile yaparsan çok bir büyüme olmaz. Ama squat illaki 1-2 cm büyütür. Ama öyle 1 ayda büyütmez benim 89 cm popom var dı 1 senede 94 cm olldu bir çok egzersiz ve squatla

Son düzenleyen: Moderatör:

Hiim sagol.gecen universiteler arasi voleybol macina gittim.o sortlu kizlari gorunce kiskacluktan catladim.zaten hergun bir saat yuruyorum.squat yapayim basenler gitsin bari gobege care bulamadim 158 boy 56 kilo ve tipsiz bir goruntu

Hiim sagol.gecen universiteler arasi voleybol macina gittim.o sortlu kizlari gorunce kiskacluktan catladim.zaten hergun bir saat yuruyorum.squat yapayim basenler gitsin bari gobege care bulamadim 158 boy 56 kilo ve tipsiz bir goruntu
Eee spor yapıyor onlar sende üşenme asla ve hedefine ulaş oturarak olmuyor hiç bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…