Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
hahaha oha ciddi misinnnn nasıl olur ya
Vallahi çok ciddiyim bu askeriyenin arasında bi kuaför 50 yaşlarında ama Ra. söylemedim beyazlı kuaför mü diyor oraya oda söylet mi yorum
Ay vallahi çok ta güzel kaş alıyor o yüzden gidiyorum ağda felanda ucuza geliyor
Tipsiz karı ​Bula bula ...

kedicikk haftasonu yaptığın egzersizler var yaaa onların sadece linkini yazar mısın diğer türlü göremiyorm çünkü hani bacak içi filan diyodun o videoların linkini diyorum lütfenn:26:

kedi squat basen eritiyor mu ben bilmiyorum da merak ettim çünkü ben de başladım squata bgn 3. günüm bunun yanında hergün 1 saat tempolu yürüyorum ve koşuyorum egzersizler de cabası ama sonuç güzell olucak inşallahhh...

evet telefonuma cekebilirim canim videolari ama bana bi kac hareket söylesen daha iyi olur
Üst bacak ve simit icin

cok sagol canim

squat basen eritmez canım popo bel ön bacak ağırlıklı squat .. Linkleri vereyim ama birraz beklemen lazım işlerim var öğleden sonra yazarım
evet telefonuma cekebilirim canim videolari ama bana bi kac hareket söylesen daha iyi olur
Üst bacak ve simit icin

cok sagol canim
Tamam canım yazayım ama dediğim gibi biraz bekleticem ev temizlik günü bugün çok işim var

tmm bekleyelim bakalım sana kolay gelsin cnmm

Üst bacak ve simit icin

cok sagol canim
Canm vallaha topikte baya yazdım 2-3 5 sayfa geri geri gezersen görürsün
kedicikk haftasonu yaptığın egzersizler var yaaa onların sadece linkini yazar mısın diğer türlü göremiyorm çünkü hani bacak içi filan diyodun o videoların linkini diyorum lütfenn:26:
vallaha bir bu var çok iyi çalıştırıan verdim zatn sana onu ben https://www.youtube.com/watch?v=rwVzamFR-tg

kedicimm ben geldim..=) hadi beni azarla ve utandır ...ama bu sefdr karalıyım
Çoook duyduk biz bunlarıı kuru kuru tahta gibi batmıyor mu kız sana o Vallaha benimki hem kaslı hem ponpon gibi her yerde yastık görevi görüyor. Haaa dersen ki istiyorum o popoyu ozaman sadece 20 dakikanı ayırarak squat + popo egzersizi yapacaksın yoooook yapmam dersen sen böyle ben böyle olaka devam ederiz :

Motivasyonsa motivasyon !

Hadi amaaa kamoonn
Sıkı kalçalar diri bir karın için her şey mübahtır !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…