Vallahi çok ciddiyim bu askeriyenin arasında bi kuaför 50 yaşlarında ama Ra. söylemedim beyazlı kuaför mü diyor oraya oda söylet mi yorumhahaha oha ciddi misinnnn nasıl olur ya
Vallahi çok ciddiyim bu askeriyenin arasında bi kuaför 50 yaşlarında ama Ra. söylemedim beyazlı kuaför mü diyor oraya oda söylet mi yorum
Ay vallahi çok ta güzel kaş alıyor o yüzden gidiyorum ağda felanda ucuza geliyorTipsiz karı ​Bula bula ...
GünaydınnnGünaydın
Squatsımı yaptım erkendenŞimdi dersaneye gidicim, görüşmek üzere
Tatlım telefonun video çekiyorsa videoları 15-20 dakikalık videoları çek teline . Eğer oda olmaz diyorsan çıktı al ben sana istediğin hareketli resimlerin yanına yazayım anlatayım neyi nasıl yapacağını sende çıktısını al ?
[video=youtube;rwVzamFR-tg]https://www.youtube.com/watch?v=rwVzamFR-tg[/video]
İnanılmaazz popo bacak içi çalıştırıyor 3x şeklinde yapılmalı kesinlikle
squat basen eritmez canım popo bel ön bacak ağırlıklı squat .. Linkleri vereyim ama birraz beklemen lazım işlerim var öğleden sonra yazarımkedi squat basen eritiyor mu ben bilmiyorum da merak ettim çünkü ben de başladım squata bgn 3. günüm bunun yanında hergün 1 saat tempolu yürüyorum ve koşuyorum egzersizler de cabası ama sonuç güzell olucak inşallahhh...
Tamam canım yazayım ama dediğim gibi biraz bekleticem ev temizlik günü bugün çok işim varevet telefonuma cekebilirim canim videolari ama bana bi kac hareket söylesen daha iyi olur
Üst bacak ve simit icin
cok sagol canim
tmm bekleyelim bakalım sana kolay gelsin cnmmsquat basen eritmez canım popo bel ön bacak ağırlıklı squat .. Linkleri vereyim ama birraz beklemen lazım işlerim var öğleden sonra yazarım
Tamam canım yazayım ama dediğim gibi biraz bekleticem ev temizlik günü bugün çok işim var
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rwVzamFR-tgbu videonun linkini istiyorum mümkünseeee
Canm vallaha topikte baya yazdım 2-3 5 sayfa geri geri gezersen görürsünevet telefonuma cekebilirim canim videolari ama bana bi kac hareket söylesen daha iyi olur
Üst bacak ve simit icin
cok sagol canim
vallaha bir bu var çok iyi çalıştırıan verdim zatn sana onu benkedicikk haftasonu yaptığın egzersizler var yaaa onların sadece linkini yazar mısın diğer türlü göremiyorm çünkü hani bacak içi filan diyodun o videoların linkini diyorum lütfenn:26:
Çoook duyduk biz bunlarıı kuru kuru tahta gibi batmıyor mu kız sana okedicimm ben geldim..=) hadi beni azarla ve utandır ...ama bu sefdr karalıyım