Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
benim bir sorum olacakti tekrar.

Nette birkac hareketli egzersiz buldum. Bayanlar genelde sikilasmak icin 3 set 15 kere yapsin deniliyor. kasi büyütmek icin ise 25 kere. Bunda dogruluk payi var mi? Ve genelde kac set ve kac kere yapilmali egzersizler, bu konuda bilgileriniz var mi? Ben kaslarimin sismesindense daha cok sikilasmayi amacliyorum cünkü.

benim bir sorum olacakti tekrar.

Nette birkac hareketli egzersiz buldum. Bayanlar genelde sikilasmak icin 3 set 15 kere yapsin deniliyor. kasi büyütmek icin ise 25 kere. Bunda dogruluk payi var mi? Ve genelde kac set ve kac kere yapilmali egzersizler, bu konuda bilgileriniz var mi? Ben kaslarimin sismesindense daha cok sikilasmayi amacliyorum cünkü.
Eğer alt yapı varsa evet 25 er den 3 SET yapılırsa kaslar kuvetlenir ama 25 den 1 x yaparsanız daha cazip olur. Ben onu öneriyorum 2x 25 yani .
kedim bnm acil kg vermem gerek spor haricinde ne yapmamı önerirsin:KK34:
juju düş yakamdan :KK53:

Zayıflatıcam seni ben yarın biraz diyet listesi baakyım uygun bütçeli bol vitaminli bir şeyler yapacağım sana
:KK16::KK9:

Neden seviyorum : Daha hızlı diğerlerin den daha ter atırıyor daha eğlenceli ve çalıştırdığı kaslar ağırlıkla bacak popo
:KK16:

sağol canım :) ama benim sorunum göbekte acaba http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pFsb5oxgJ6k
bumu göbeği çalııştırıyo eğer fikrin varsa öğrenmek istiyorum eğer yoksa kendim izliycem hepsini mecburen kendime uygun olanı bulmak için benim ilk sorunum göbek ve yan simit sonra tabiki popo ve bacak ama dediğim gibi göbek problemim var toplayıp sıkılaştırmam lazım seni çok yoruyorumm farkındayım ama topik sayesinde başladım, gaza geldim, spor heyecan vermeye başladı ve bunun için sana çoook teşekkür ediyorum canım
ha bu arada benim egzersiz videolarım vardı ben onlara devam ediyorum şuanda belki işine yarar passion4 profession un göbek bacak göğüs videolarıyla yapıyorum

Son düzenleme:
Eğer alt yapı varsa evet 25 er den 3 SET yapılırsa kaslar kuvetlenir ama 25 den 1 x yaparsanız daha cazip olur. Ben onu öneriyorum 2x 25 yani .
alt yapi yok, yani bayadir spor yapmiyorum. Yaza dügünüm var, ve vucudumun bingil bingil olmasini önlemem gerek. o Zaman 2 x25 yapiyorum hareketleri sikilasmak icin.

Bu arada, pilatesi de düsündüm ancak, ben 155 boyda 60 kiloyum, hem cardio hem egzersiz hemde zayiflamayla olur mu? Yoksa önce daha belli bir kiloya kadar zayiflayip mi egzersiz yapmami önerirsin sikilasmak icin?

Son düzenleme:
sağol canım :) ama benim sorunum göbekte acaba http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pFsb5oxgJ6k
bumu göbeği çalııştırıyo eğer fikrin varsa öğrenmek istiyorum eğer yoksa kendim izliycem hepsini mecburen kendime uygun olanı bulmak için benim ilk sorunum göbek ve yan simit sonra tabiki popo ve bacak ama dediğim gibi göbek problemim var toplayıp sıkılaştırmam lazım seni çok yoruyorumm farkındayım ama topik sayesinde başladım, gaza geldim, spor heyecan vermeye başladı ve bunun için sana çoook teşekkür ediyorum canım
ha bu arada benim egzersiz videolarım vardı ben onlara devam ediyorum şuanda belki işine yarar passion4 profession un göbek bacak göğüs videolarıyla yapıyorum
Şimdi izleyip söyleceğim snaa amayansimitler için ve göbek için istiyorsan ilk sayfadaki bölgesel sıkılaşmadkiler çok uygun!

alt yapi yok, yani bayadir spor yapmiyorum. Yaza dügünüm var, ve vucudumun bingil bingil olmasini önlemem gerek. o Zaman 2 x25 yapiyorum hareketleri sikilasmak icin.

Bu arada, pilatesi de düsündüm ancak, ben 155 boyda 60 kiloyum, hem cardio hem egzersiz hemde zayiflamayla olur mu? Yoksa önce daha belli bir kiloya kadar zayiflayip mi egzersiz yapmami önerirsin sikilasmak icin?
Önce cardio ile başla lütfen yağlar kas'a dönüşmesin. :KK34:

Bugün sabah bir tabak menemen yanınada iki bardak çay içtim :KK53:
Sonra akşam üzeri (hazır annem yapmış diye:KK53:) sucuklu yumurta yedim. sonra 3 bardak çay :KK53:
bir ara peynirli çubuk krakerle balık kraker yediğimide hatırlıyorum :KK53:
8 bardak su içtim.

Yediklerimle kimseye kötü örnek olmak istemem :KK53: bugün bunlar sondu :KK20:

6dan sonra bir şey yemedim.

sonra yarım saat durmadan evde olduğum yerde koştum :KK53: terledim.
sonra 50 tane sumo squat yaptım
kedi attığın video takıldı durdu niye bilmiyorum hareketleri hatırladığım kadarıyla yaptım.
yan yatıp tek bacağımı havaya kaldırıp indirdim 25 kere. diğerinide aynı şekilde yaptım.
sonra yüzüstü yatıp dirseklerimin üzerinde durup tek bacağımı yukarı kaldırıp indirdim 25 kere. diğer bacağımada yaptım.
sonra yine yüzüstü dizlerimin üstünde durup bacağımı yana kaldırıp indirdim. iki tarafada 25 kere yaptım.
sonra sırtüstü yatıp popomu kaldırıp indirdim 30 kere.

hareketlerin isimlerini bilmediğim için böyle anlattım :KK53: daha başka bişey yaptım mı hatırlamıyorum şuan :KK53:
egzersizler 25 dk sürdü..

nasılım kedi :KK53:

yarın diyete de başlıyorum inşallah :KK16:

bundan istiyom :26:

http://24.media.tumblr.com/a7a498db795e93cbd71900913a2b6124/tumblr_mfgkmencQi1qerkqmo1_500.jpg

ne kadar zamanı mı alır ki beni gördün kedicim :KK53::KK16:

Son düzenleme:
Kedi Merhaba,

Ne güzel nickin var gülümsetiyor insanı. .ne zamandır konunu görüyorum squat ı da ilkkez senden duydum, çok dikkatimi çekti ve aklım hep senin konunda. Hayatında hiç spor yapmamış bir insan olarak (ilk okulda atletizm ve hentbol da olduğumu saymazsak) spora çok ihtiyacımın olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok çok zayıfım, doğum yaptım karnımda göbeğim yok ama bir bıngıl durumu var. Yumuşak yumuşak. Popomda aynı şekilde. Ailecek dik yuvarlak popoluyuzdur ama doğumdan sonra düzleşti popom ve çok yumuşadı. Emzirmekten çok kambur durmaya başladım. Artık dik duramıyorum sürekli kamburum... Ve kollarım çok güçsüz... Yani vücudum alarm durumunda bağırıyor spora ihtiyacım var diye. Ama nasıl da üşeniyorum nasıl da üşeniyorum. İki gün gazlansam üçüncü gün sallıyorum...

Böyle işte kedicim. Konun çok dikkat çekici sanırım ben de başlayacağım squata çünkü tam ihtiyacım olan şey gibi gözüküyor... Belki kilo da alırım...

Sevgiler...

:)

[video=youtube;W0VjItiDF3w]https://www.youtube.com/watch?v=W0VjItiDF3w[/video]

Ben paylaşmadım ama tea bo bu egzersiz videosu. Bir çok videosu var en beğendiğim bu :KK1:

Yürü be fındıkım ya seviyorum seni :KK69:

Tatlım hoş geldin oku bari yararım dokunsun :KK23::KK53:

At gibi dediydim :KK9: Nerelere gittin ki
:KK19::KK37:

Dokunmaz mı dokundu.. :KK1:
Başlıyorum bende.. :KK1:

Motivasyon :KK1:

$7fabff43684fa5dbf36c2f02a57b0288.jpg $011df0543775fe10c425d548fde62559.jpg $c6c842db9f03e77b1f2d8191dfdc36f3.jpg

juju düş yakamdan :KK53:

Zayıflatıcam seni ben yarın biraz diyet listesi baakyım uygun bütçeli bol vitaminli bir şeyler yapacağım sana
:KK16::KK9:

tmm düştüm yakandan :KK43::KK43::KK43:

Kediii Merhabaaa :KK52::KK52:

Bende geldim aranıza :KK52::KK52:

Bneim sorunum popo ve bacaklarımlaaa bi el att banaaa :KK53::KK9::KK52:

Kediiii banada yardim et :KK5:

Benim sadece bir iki kilom fazlam var ama hic sIki degilim.

Simitlerim var ve üst bacaklarim kalin, alt bacaklarim iyi. Göbegimde yok.

Ama benim büyük bi sorunum var :KK50:
Evde internetim yok ve bu yüzden videolarinla spor yapamiyorum.

Varmidir bi caresi?

selam ben 46 kiloyum kilo sorunum yok hatta kilo almaya çalışıyorum..
ben sadece sıkılaşmak istiyorum ve kalçamın daha kalkık olmasını istiyorum bana göre çözümleriniz var mı acaba:44::44:

selam ben 46 kiloyum kilo sorunum yok hatta kilo almaya çalışıyorum..
ben sadece sıkılaşmak istiyorum ve kalçamın daha kalkık olmasını istiyorum bana göre çözümleriniz var mı acaba:44::44:

günaydın canıııım:KK16:

bende zayıfıım biliyosun ama göbek sorunum var bide kalçalarımn daha sıkı olmasını istiyorum senin gibi bi çözümü varmı acaba :26:

kedii merhaba bu açtığın konuuu coook super benımde sorunum kalça ve bacaklar son 2 yılda 10 kilo verdım yaşım daha 22 ama sarkık sallanan bır popoya ve bacaklara sahıbım yaz gelıyor ve ben cook mutsuzum :KK43:((( nerden başlamam gerekıyor ama ben zayıflamak ıstemıyrm kılo almaya ugrasıyrm onun ıcın neler yapmama lazım ayy bana yardımcı olursaaannn coooooook mutlu oluurum

X