Spor hocaları yada spor tecrübesi olanlar bilginize ihtiyacım var

Yasamenerjisi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
2.166
3.957
83
Merhaba kızlar
Spora başladıktan ne kadar süre sonunda sonuç almaya başladınız ?tabiki herkesin vücudu ,tepki hızı vs farklıdır ama ortalama bir fikir verebilecek olan var mı?

Yok yav ciddiyim hatta hocaya da sordum az ye dedi. Aydınlattı sağolsun. Spor yaptıkça kilo alıyorum.
Ben yememi değiştirmedim ama tartıda eksilme görmüyorum hatta aksine kilo almaya başladım ve bu çok canımı sıktı.Dedim bunu bilse bilse tecrübeli kk hanımları bilir :)

önemli olan tartinin yukari gitmesi degil aynadaki görüntün, spor yapmak= kilo vermek degildir
İşte ben de diyorum ki tamam kaslar şişiyor ,kütlesi artıyor ,tartı o yüzden böyle ..peki görüntüdeki değişiklikler ne zaman başlar ,incelme vs ..

İşte ben de diyorum ki tamam kaslar şişiyor ,kütlesi artıyor ,tartı o yüzden böyle ..peki görüntüdeki değişiklikler ne zaman başlar ,incelme vs ..

İncelme var olmaz olur mu mesela yarım mm incelmişim ben. Metreyi iyice sıkınca ama böyle epey sıkınca gördüm gitmiş yarım mm.

İncelme var olmaz olur mu mesela yarım mm incelmişim ben. Metreyi iyice sıkınca ama böyle epey sıkınca gördüm gitmiş yarım mm.
Ay kopardın yine beni gece gece :)))
Bide idrakcıgım salona gelen bayanlara soruyorum ;bana nispet yaparcasına 15. Günüm şu kadar verdim şu kadar inceldim demezler mi :s yaw diyorum bir yanlışlık var bu işte

Ay kopardın yine beni gece gece :)))
Bide idrakcıgım salona gelen bayanlara soruyorum ;bana nispet yaparcasına 15. Günüm şu kadar verdim şu kadar inceldim demezler mi :s yaw diyorum bir yanlışlık var bu işte

Aman onu bana göbeği üç kat olmuş teyze de diyor salonda. Bir gün çok pis bozucam o olacak. Ayak tabanından mı inceliyor nedir biz göremiyoruz o inceliği.

Aman onu bana göbeği üç kat olmuş teyze de diyor salonda. Bir gün çok pis bozucam o olacak. Ayak tabanından mı inceliyor nedir biz göremiyoruz o inceliği.
Valla bugun bana bir bayan dedi ki ben 4 kilo verdim ;döndüm bir daha baktım ..ay bide spor hocaları gelip gidip hömmm evet şu bölgenizde fazlalık var vs demez mi ;heee evet oramda buramda var eritmeye geliyoruz diyesim geliyor ama erimiyorlarrr

Ben 5 sene karate ile uğraştım. Siyah kuşağım var ayıptır söylemesi.

Sonuç almak deyince esneme açma germe gibi kavramlar geldi aklıma. Kilo gelmedi. .

Esneme açma ve germe konusunda en azından 2 sene zaman alıyor diyecektim.

Ama kilo vermek 3 ayda belli olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…