- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi Yasamenerjisi
-
İdrak dalga geçmiyorsun dimi bak:))Hemen sonuç aldım ben. 2 kilo aldım. Niye böyle oldu ben de bilmiyorum.
İdrak dalga geçmiyorsun dimi bak:))
Ben de başlayalı 2 hafta oldu ama tartı yıkarı gidiyor
Yukari derkenİdrak dalga geçmiyorsun dimi bak:))
Ben yememi değiştirmedim ama tartıda eksilme görmüyorum hatta aksine kilo almaya başladım ve bu çok canımı sıktı.Dedim bunu bilse bilse tecrübeli kk hanımları bilir :)Yok yav ciddiyim hatta hocaya da sordum az ye dedi. Aydınlattı sağolsun. Spor yaptıkça kilo alıyorum.
İdrak dalga geçmiyorsun dimi bak:))
Kilo artışı anlamındaYukari derken
İşte ben de diyorum ki tamam kaslar şişiyor ,kütlesi artıyor ,tartı o yüzden böyle ..peki görüntüdeki değişiklikler ne zaman başlar ,incelme vs ..önemli olan tartinin yukari gitmesi degil aynadaki görüntün, spor yapmak= kilo vermek degildir
önemli olan tartinin yukari gitmesi degil aynadaki görüntün, spor yapmak= kilo vermek degildir
İşte ben de diyorum ki tamam kaslar şişiyor ,kütlesi artıyor ,tartı o yüzden böyle ..peki görüntüdeki değişiklikler ne zaman başlar ,incelme vs ..
Yok bunun farkındayız ama spor yapmak kilo almak da değildir ama alıyoruz. Orada sıkıntı var :)
Ay kopardın yine beni gece gece :)))İncelme var olmaz olur mu mesela yarım mm incelmişim ben. Metreyi iyice sıkınca ama böyle epey sıkınca gördüm gitmiş yarım mm.
Bak abartmıyorum ;3 gün üst üste spora gittim ,sabah tartıldım ;1 kilo fazla çıktım ..yuh diye tartıyı camdan atacaktım :)) sabah öğle akşam hamburger be pasta ile beslensen böyle olmaz :dkas kütleniz mi artiyor acep :)
kas kütleniz mi artiyor acep :)
Ay kopardın yine beni gece gece :)))
Bide idrakcıgım salona gelen bayanlara soruyorum ;bana nispet yaparcasına 15. Günüm şu kadar verdim şu kadar inceldim demezler mi :s yaw diyorum bir yanlışlık var bu işte
:))Enine artıyor evet. Popomda toplanıyor kaslar. Bir kısmı isyankarlık yapıp göbeğime kaçmış mesela. Bunlar hep spordan.
Ben spora baslamaliyim o zamanKilo artışı anlamında
Valla bugun bana bir bayan dedi ki ben 4 kilo verdim ;döndüm bir daha baktım ..ay bide spor hocaları gelip gidip hömmm evet şu bölgenizde fazlalık var vs demez mi ;heee evet oramda buramda var eritmeye geliyoruz diyesim geliyor ama erimiyorlarrrAman onu bana göbeği üç kat olmuş teyze de diyor salonda. Bir gün çok pis bozucam o olacak. Ayak tabanından mı inceliyor nedir biz göremiyoruz o inceliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?