Bende şeker diyetine başladım bugün. Şekerli hiçbirşey yemiyorum (meyve dışında) bugün ilk günümdü baş ağrısı ve sinir bozukluğu oldu yarın da koşmaya başlicam sıkılaşıp fit görünmek istiyorum umarım başarırım
Aslinda vücudumuzda şeker yağa dönüştüğü icin öncelikli olarak sekerden uzak durmanız cok güzel ama vucudumuzun sekere de ihtiyacı var... bence tartidaki eksiklik yerine sıkı bir vücut cok daha iyi.
Sağlıklı beslenme ve düzenli sporla dilediğimiz ölçülere ulaşacağımıza eminim... sevgiler
Spor şart arkadaşlar, sağlıklı ve güzel olmak için hatta güzel yaşlanmak için spordan başka çare yok
Kesinlikle katılıyorum....
topiğin hayırlı olsun.İnşallah bende en kısa zamanda düzenli egzersize başlayacağım.
10 dk mekik, kendi vücut ağırlığınla mı yoksa alet yardımıylamı çektin.Geçen kış bende 100 tane kadar çekiyordum ama dinlene dinlene. Benimde göbek sorunum var.Belim 71cm, doğru ölçmşümdür inşallah.......
Teşekkür ederim
Mekik aleti ab rocket almistim ancak belimde boynumda ağrı yapti kullanamadim , kendi agirligimla yaptigimda karin kaslarimin daha cok harekete gectigini hissettim, aslında kac tane mekik cektim bilmiyorum on dakikalik mekik videom var oradan çalışıyorum , benim belim de 70 , biraz inceltmem lazım :)
birde eliptik bisikletin markasını, modelini olumlu ve olumsuz özelliklerini öğrenebilirmiyim?
Voit lc 210 kullaniyorum
Olumlu ozellikleri :
Bu aletle 2-3 sene once 7 kilo verdim ve hic bir yerimde sarkma olmasina izin vermedi
Yuzmede çalışan bütün kaslar eliptik bisiklette de çalışıyor , kollar bacaklar ,kalca,hatta karın bile...
2-3 yıl oldu kullanali ve hic bir yerinde bozulma olmadi , yani gercekten abartmiyorum alet aldığım ilk günkü gibi duruyor.
Olumsuz ozellikleri:
Kayişli olduğu icin ses yapmasi bazılarına gore olumsuz özellik olabilir , ben kulakligi takiyorum ,odamin alt katinda da rahatsiz olacak kimse olmadığından sesi benim için problem değil, ancak siz sessiz çalışmasını isterseniz manyetik olanları tavsiye ederim ...
Sevgiler