Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 Nisan menüm Sabah erkn saatlerde sade kahve Öğle sonrası 3 gibi komşumla kahve Kahve yani yarım dilim kipris tatlısı
Akşam Bir parça tavuk tandır, Çeyrek ekmek 2 buçuk içli köfte Çok az salata İki kaşık kuru fasulye Karma bir şey oldu dolabda kalan yemeklerden çıkardım
Yarın yola çıkma durumumuz var. Kaçta olduğu belli değil. Bugün tartılıp sağlama alayım dedim. Eki Görüntüle 3412108 Geçn Cumartesi 69 Bugün 67.6 Fark 1.4 Bayram hedefim 68 di. 67 lilerle giriyorum bayrama. Yarın fırsat bulursam tartılırım. Belki daha fazla gider Elhan@Ece DidemMthn83
Günaydın kızlar reglim başlıyor o yüzden az eksi çıktım aslında daha çok gitmişti ama olsun Geçen cumartesi 68.9 Bugün 68.65 Fark -250 Eki Görüntüle 3412317 CordeliaElhan@LenaG
An itibarıyla bayram hedefi gelmiş bulunmaktadır Tartıda ılk 61.35 çıktı ıkıncı 61.9 ben 61.9 baz alıyorum bı kac kez çıktım Bayramda korumak dileğimle
Önceki hafta 69.9 Geçen hafta 69.9 Bu hafta 69.9 Regl oldum. Artık ilacımi daha düzgün kullanırım. Bayram sonrası haftası yokum şimdilik ElhanCordelia@Ece Didem
Elhan@LenaG Geçen hafta:60.90 Bu hafta:60.75 Fark : -150 gram
3 gün diyet 4 gün serbest takılmıştım sonuç böyle. Yürüyüşler ve bol hareket olmasa mutlaka artı gelirdim. Buna da şükür diyorum.
59.90 görmeyi çok istiyorum özellikle bayramdan önce çok istemiştim ama bi türlü olmuyor 60 tan 59 a geçmek için o direnci kırmak için ne yapmam lazım @Jasminium84Leyl35 çıtırlar ligi üyeleri bana tavsiye verir misiniz
Gecen hafta cok yogundum,bu onumuzdeki hafta ve diger haftada öyle olacak Okullar kapanmadan kepli mezuniyet cekimleri yapiliyor onlari çek duzenle okula yetistir 23 Nisanda eklenecek simdi
Anneme de pek iş yaptirmamaya cabaliyorum bacagi gecmedi,29 una randevu bulabildim bakalim daha da uzarsa goturecegim
bu sebeplerden gelemedim Girsem takilip kalacagim kendime kural koydum sosyal medyadan falanda uzaklastim yoksa yetistiremem
Bugun tarti günü yapiyor muyuz?
59.2 çıktım bayramda dagittim belliki gerci gecikmeyle gelen regliminde 2. gunundeyim ama şu yogunluk gecsin toparlarim
Ben hazirlikta olayim isler toparlaninca tekrar yarisma yapayim
Günaydın Son kilom 70.30 Bugün 70.00 Sabah regl oldum çok fazla ağrım var hiç iyi degilim buralarda olamazsam çok özür diliyorum Cordelia @ElhanEki Görüntüle 3417140
20 Nisan beslenme listesi Kahvaltı Bir haşlanmış yumurta Bir dilim peynir ve kaşar peynir Bir dilim ekmek Altı tane zeytin Domates ve salatalık Çay Ara Bir çorba kaşığı leblebi Kahve Akşam Bir kase mercimek yemeği İki kaşık yoğurt Bir dilim ekmek Ara İki tane küçük tarçınlı elma 10 tane fındık ElhanMthn83
Selam kızlar bugünkü menum biraz kaçamaklı pazartesi yeni listeye başlıyorum bu iki gün serbestim Kahvaltı 2 yumurta bir dilim ekmek Yarım dilim peynir domates salatalık biber Akşam tavuk dürüm Spor 5100 adım 510 puan CordeliaElhanMthn83
ElhanCordelia@Beth18 Sabah İki yumurta bir dilim salam çeyrek lavaş Akşam iki kase tarhana çorbası bir dilim ekmek Dayanamadım iki üç avuç çekirdek 3 litre su Filtre kahve Spor yok hafta sonu çocuklarla fırsatım olmuyor Herkesi tebrik ederim umarım en kısa sürede dilediğimiz kilolara ineriz bol bol eksiler
Sabah 1 bardak Limonlu su Filtre kahve Kahvaltı 10 da Pırasalı Lor Salatalık Yesillik Ogle 1 avuç kuru üzüm ile leblebi 1.kare çikolata Akşam 7 de 2 kepçe sulu köfte 2 kaşık Bulgur pilavı Yogurt Su 2.5 litre Spor yok bugün ElhanCordeliaMthn83
Kahvaltı: peynir, 6 adet zeytin 2 dilim çavdar ekmeği domates, salatalık, bir tatlı kaşığı petekli bal
Ara: bir yeşil elma, bir kırmızı meyveli zuber bar
Ara: 3 çilek
Akşam: bir tavuk butu ızgara bir tabak salata
Gün içinde bir kahve bir yeşil çay içtim spor yapamadım 3 oda bir koridor sildim viledayla gerçi cam önleri süpürgelikler eğil kalk ondan mı anlamadım fazla yorulmadım sözde ama belim ağrıdı anlamadım
@Beth18Elhan Sabah 11 Bır domatesli yumurta Bir parca haşhaşlı ekmek Domates zeytin peynir İki adet pattes Bugün dolap boşaltma günüydü ara falan yapmadım bir sade kahve ve kayısı yemıstım başlamadan sorry yazarken hatırladım Akşam Terbiyeli tavuk haşlama bir but havuc 2 yk pilav Akşam çay Bir adet susamlı kurabıye Bir parça kek
Adapte olmaya çalışıyorum affola ama olacak Özlemişim 1.5 lt tarçınlı limonlu su
@Beth18Elhan Sabah 2 haşlanmış yumurta Marul zeytın peynır domates 14.00 2 kaşık haşlanmış Mısır 16.00 yarım ekmek döner Günü burda kapatıyorum Bugun aktıf bır gundu bol bol yürüme park aktıvıtesıyle gectı Su 1 lt henuz gün sonuna kadar içerim
21 Nisan menüsü Sabah Ilık limonlu su Filtre kahve Kahvalti 10.30 da 1 adet pişi 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin Peynir Ogle Turk kahvesi 1 adet kuru kayısı 1 adet hurma Yarım avuç kadar leblebi Akşam 17 de 1 kase corba Firinda karışık sebze yoğurt lu 3 adet ızgara kofte Su 2.litre Spor 16.bin adım ElhanMthn83CordeliaEki Görüntüle 3417684
Menü Sabah 10.00 Yarım h.yumurta Domates salatalık 2 çatal peynir
Ara: 2 tane bayram şekeri emcükledim
2.ara çeyrek simit inceydi
Akşam 16.30 Cenaze yemeğine gittik üstünden tavuklarini aldığım 1 tabak pilav ve. Ayran (Allah'ım günah yazma rabbim yediğim en kötü şeyler arasında ilk 5e girdi hala çok kötüyüm)
Dunku menum Sabah 1 tavada yumurta 1 Kk tulum peyniri 1 dilim tahilli ekmek
Aksam Dogum gunundeydim ve kahvaltiyla durdugum icin onjme konulanlari yedim sadece mercimek kofte vardi ondan 4 tanesinin sadece 1 tanesini yedim. 2 kasik rus salatasi, 1 kasik patates salatasi 1 kucuk peynirli yufka boregi, 1 dilim kek (Borekten de 2 dilim vardi ben kucuk olani yedim buyugunu biraktim)
Döndük partiden. Esim yurtdisindan gec saatte dondü cikolatanin meshur oldugu bi yerden geldi dolayisiyla 1 kucuk cikolata yedim ve 1 bardak cay. Olmasaydi da olurdu ama yedim iste ruhsal olarakta dun kotu hissediyordum iyi geldi.
ElhanMthn83 Adim sayim azdir Suyum da azdir Yarin daha dikkatli olacagim
21.04.2024 Saat 7.00 sade kahve limonlu su 8.00 kepek ekmekli tost salatalık domates 14.00 bir porsiyon makarna 18.00 peynirli yumurta sadece Çok su icemedim sporda yapamadım Bugün ki ruh halim pek iyi değil dagilmisim gibi inşallah toparlanicam ElhanCordelia@Beth18
Bugün güzel başladım ananas çayım sporum suyum hepsini vaktinde güzel yaptım. Ama 12 den sonra resmen karabasan bastı bana Sabah yumurta marul maydonoz domates salatalık 4-5 yaprak sarma Aralıkları ne kadar bilmiyorum 1 gofret yedim bide oğlumun dondurmasina sündüm. Hurma yedim. Saat 5 gibi 2 tane tavuk köfte haşlanmış brokoli yoğurt Akşam 7 gibi yine yoğurt. Fırında bisiler var pismeden bile yiyebilirim Biran önce yatsam iyi olacak Adım 6 bin. 50 tane bölgesel egzersiz 2 lt yakın su. Biraz ev işi @Beth18ElhanCordelia Yarın mesai var inşallah düzen oturturum
Selam kızlar bugünkü menüm Kahvaltı 2 yumurta bir dilim ekmek birkaç dilim hindi fume bir kaşık lor domates biber Akşam bir tabak semizotu yoğurtlu Spor 6200 adım 620 puan 20 dk zumba 200 puan toplam 820 puan CordeliaElhanMthn83
21 Nisan menüm ElhanCordeliaMthn83 Kahvaltı 10 Çökelek kavurma 2yk Bolca yeşillik Sahanda yumurta bir âdet Tadımlık kızartma Kk peynir 8 zeytin ,2 dilim ekmek Öğlen yarım elma Öğle sonrası 2 gibi Karışık çerez 10 yakın fıstık 5badem 3 ceviz 3 b.hurma 3 gibi ebegomeci eksilemesi, 4yk tarhana kavurmasi ,ince ekmekle yedim günü kapattım Akşamın yürüyüş 14 bin adım Eki Görüntüle 3417804
Bugün ki menü Kahvaltı 3 kaşık yoğurt 7 adet hurma 1 fincan damla sakızlı türk kahvesi Akşam 3 kaşık yoğurt 5 âdet hurma Acikirsam salata yaptım hazırda bekliyorum. Elhan@Beth18Cordelia
Selamlar kızlar Menümü yazayım ki bir daha başka bir sey yememek adina Sabah 2 haşlanmış yumurta Yarım haşlanmış patates Yesillik Zeytin Salatalık Lor peyniri Ogle ..14 de. 1 hurma 1 kuru kayısı 1 avuç kuru üzüm ile leblebi 17 ..de 2 çilek Akşam 19.00 bulur Kuru fasulye 3 kaşık Bulgur pilavı Semizotu cacigi Şu 2.litre yi bulur ElhanMthn83Cordelia
Selamlar canlar bugün ki menüm Sabah kahvaltı yok Öğle 12.00 :iki dilim kepek ekmeği 1yumurtali peynirli omlet 1 salatalık 1 domates 7 adet zeytin iki kaşık biber kavurması Saat 14.00 1 avuç leblebi 18.00 5 kaşık haşlanmış mercimekli bol yeşillikli salata 1 parça tavuk ızgara 1.5 litre su 8320 adım attım Evde spor yapicam birazdan suyuda 3 litreye tamamliycam ElhanCordelia@Beth18
Menüm Sabah 15 dk lesli 1 ananas çayı Kahvaltı yumurta Öğlen 2 parça haşlanmış brokoli Saat 15 de 1 dlm ekmek acuka 1 balıklı yumurta 20 dk tempolu yürüyüş 40 dk pilates Akşam fırında balık 1 dlm ekmek salata Biraz badem yarım kurabiye Su çok az @Beth18ElhanCordelia
22 Nisan ElhanMthn83Cordelia Akşam 6 sıkım mercimek köftesi Bol bol yeşillik 2 bardak ayran Bir Bağdat hurma Yürüyüş dönüşü frik aldım Dereotlu küçük poğaça Tarhana fıtığı 3 ceviz yedim akşam 10 da Yürüyüş 12 bin adım Eki Görüntüle 3418226
Günaydınlar canlar 20.04.2024 kilom 73.9 23.04.2024 kilom 73.9 Fark yok sabitim Bir kere yanlış yapmak bile iyi gelmiyor bana Allah tan sabitim Cumartesiye en az 1kilo eksik çıkmaya niyet ediyorum ElhanCordelia@Beth18
Günaydın kızlar tartı bana 23 Nisan şakası yaptı anlamadım Dün erken uyudum insalahhh uyku şişligidir .. Cumartesi 67.3 Bugün 67.6 Artı 300 grm ElhanMthn83Cordelia
Günaydın kızlar Geçen cumartesi 66.5 Bugün 66.75 Fark +250 Sebebini anlamadım günlerdir sebze yediğim halde kabızlık çekiyorum sanırım hastalıktan kaynaklı inşallah cumartesiye eksiye düşerim CordeliaElhanMthn83
Dünkü menümü de yazamadım Sabah 2 yumurta 7 zeytin bir dilim peynir bir dilim ekmek domates salatalık Ara bir bardak kefir bir detoks suyu Akşam bir tabak kabak yemeği 3 yemek kaşığı yağsız makarna Spor 6400 adım 640 puan CordeliaElhanMthn83
Cumartesi: 70.00 Bugün: 69.55 Şey ben 6lara geldim galiba hiç bu kiloları görmemiştim hayatımda bı garip hissediyorum. Ve saçlarım aşırı derecede çok dökülüyor takviyelerime başladım bakalım hayırlısı
Herkese gunaydin Oglumun gosterisi vardi oyuzden ancak bildirim yapabiliyorum Cumartesi 75.3 Bugun sabit Yine olmuyor bir turlu gun icinde illaki bozuyorum dun 16 bine yakin yurudum yok olmadi yine olmadi kendime cok kiziyorum ElhanMthn83
Selamlar öncelikle oğlum çok rahatsız dün hastaneye gidip geldik sürekli gecede hastaneden hastaneye gittik bebeğim rahatsız tartılamadım burayada anca girdim sakinleştiremiyoruz kusura bakmayın ben bu hafta olmasam daha iyi olacak çünkü bugün kendi evime geçecektim oğlumun rahatsızlığından ötürü hafa sonuna kadar burdayım
Menüm Sabah 10.30 1 dilim tam buğday ekmeği kızartılmış 1 h.yumurta Lor peyniri, süzme peynir Yeşil biber Azcik bal tereyağı 1 çay kaşığı filab
Öğle: 1 kase kabak çorbası
Akşam: hurmalı uyutma ama 2 kaşık aldım çok güzeldi ama çok şekerli geldi baydı birde katılasmadi muzlu süt gibi oldu dondurup yerim artik ElhanCordeliaMthn83
Menüm Sabah domates salatalık 3 YK menemen 1 YK yoğurt peynir 3-4 parça kızarmış patates Arada piko Saat 2 gibi donas a gittik oglumdan kalan yarımı yedim 1 saat sonra 1 ev yapımı kurabiye Akşam 7gibi haşlanmış brokoli salatalık yoğurt zencefil zerdeçal pul biber karışımı Su yok denecek kadar az. 7 bin olmuş adımım ElhanCordelia@Beth18
Hayırlı akşamlar Sabah İki yumurta 7 zeytin Bir dilim peynir bir wasa yeşillik Öğlen Türk kahvesi iki kare bitter Akşam Tavuklu karnabahar +az karpuz az çilek 3 litre su 45 dk yürüyüş Elhan@Beth18Cordelia
Mthn83Elhan Kahvaltı 10 Ikı haşlanmış yumurta marul domates salata dereotu peynır Ara kahve Akşam 5 Kabak yoğurt 7 gibi bir adet salatalık Akşam 10.30 iki top açık dondurma bu extra oldu
Su 1.5 litre 3 mil yuruyus cordelıacım yazmasanda olur
Bu kahvemide nazarlara gelmeyelim diye iliştireyim şuraya
23 Nisan menüm Sabahin ilk saatlerinde 26 yk et kavurma 11 civarında İki dilim emek,yarım simit, Salatalik , domates Tadımlık patates kızartması Kk peynir 2 haşlanmis yumurta Sucuklu yumurta Aralarda 10 a yakın erik Bir avuç fıstık,iki ceviz tahana firik yarım porsiyon yoktur Akşam Tavuk kebabı ne kadardı saymadım asida değildi iki bardak ayran ,yedimde bişey anlamadım benim oğlan ateşi cikti kafamda rahat değildi biran önce eve gitmek istedim Yürüyüş 15 bin adım ama 4 bjni gündüzden piknikten ayaktayken felan sporsuz atılan adımlar Eki Görüntüle 3418548
Dünki menüm Sabah 11.00 1 tb ekmek 1 sahanda yumurta az beyaz peynir domates salatalık Bir çatal bal kaymak Ara 16.00 Bir dilim böreğin yarısı çay akşam 19.00 bir tabak bamya yemeği 6 kaşık bulgur pilavı ayran Su 2 litre Bugünkü menüm Sabah 12:00 bir tam buğday ekmek bir dilim süzme peynir Bir çatal patates kızartması Bir çatal Nutella akşam 19.30 6 kaşık kıymalı makarna ayran salata 21.00 bir küçük kase karışık çerez çay yarım dilim avokado Su bir buçuk litre ElhanCordelia@Beth18
Selam kızlar bugünkü menüm Kahvaltı 2 yumurta domates peynir bir kaşık lor bir dilim hindi fume bir dilim pide Ara 2 çilek bir kare çikolata Akşam ton balıklı salata Spor 30 dk leslie 300 puan 6100 adım 610 puan toplam 910 puan ElhanCordeliaElhan
Menüyü ve sporu bildirip kaçayım. İki bebem de hasta. Öksürük ateş aldı başını gidiyor. Kahvaltı 7 adetzeytin 2 parça peynir 1 dilim ekmek 1 rafadan yumurta Ara öğün 1 fincan türk kahvesi 1 dilim çikolata Akşam Bir buçuk but haslama (bucuga dikkat) Bolca salata Şimdi çay içtim. Bebeleri uyutacağım. Sonrasında ateş nöbeti başlar. Adım sayım bahçe nobetcisi idim 4000 civarı okulda oldu. 6500 de yürüyerek geldim eve araba eşimde olunca. Toplam sayı 10400. Elhan@Beth18Cordelia
Bugün oğlan çok huysuzdu yürüyüş yapamadım ne yazık ki 24.04.2024 çarşamba Sabah 10:00 1 adet omlet Peynir,yeşillik Yeşil çay Akşam 4 kaşık karnabahar yemeği Yeşil salata 1 dilim tam buğday ekmek
İyi aksamlar 24.04.2024 menüm Sabah 7.00 : sade kahve Saat 10.00 kepek ekmekli beyaz peynirli tost marul 7 zeytin Saat 13.00 1 avuç fıstık sade kahve Saat 19.00 iki parça fırında tavuk salata 2 litre su içildi 11.181 adım atıldı ElhanCordelia@Beth18
Selam kızlar bugünkü menum Kahvaltı bir kaşık lor 2 yumurtadan omlet domates salatalık bir dilim hindi fume Akşam hellim peynirli salata Spor 20 dk leslie 200 puan 2500 adım 250 puan toplam 450 puan CordeliaElhanMthn83
Eve geldim hamur işi yapılmış hemen kendime şöyle hazirlik yaptim.. maydanoz ve salatalikli borulce salatasi Tavuk izgara Baharatli yoğurt 2 karabugday patlagi
20 nisan ctesi Spor yok 0 puan 21 nisan pazar 2000 adım 200 puan 3 saat temizlik 900 puan toplam 1100 puan 22 nisan ptesi 10 bin adım 1000 puan 23 nisan salı 10 bin adım 1000 puan 24 nisan çarş 11 bin adım 1100 puan 25 nisan perş 11 bin adım 1100 puan
İyiaksamlar kızlar Sabah Yulaflı tost Ogle 1 avuç kuru üzüm leblebi karışımı Kahve 1 adet hoşbeş 2 çilek Akşam Tavuk sote 2 kaşık makarna Semizotu cacigi 2.5 litre su Elhan@Beth18Cordelia
25.04.2024 menüm Sabah 9.00: sade kahve 2 bardak su 12.00 1 haşlanmış yumurta yeşil biber 6 zeytin 1 parça peynir çok az yağda kavrulmuş patates 1 dilim kepek ekmeği yedim 16.00 1 dilim kepek ekmeği az sucuk yedim Kapanışı yaptım Bol su içtim
Menümü yazıp uykusuz gecelere merhaba diyeyim Kahvaltı Zeytin peynir bir dilim ekmek 1 bardak çay Ara öğün 2 ara yaptim 2 fincan türk kahvesi Akşam İki kaşık bulgur pilavı yiyebildim Bolca salata 2 mandalina Bunları da nasıl yedim hızlı hızlı
Çocuklar hasta olunca düzeni tutturamadim. Elhan@Beth18Cordelia Spor okula yürüyerek gittim 9100 adım atmışım gün boyu
Günaydın canlar 26 Nisan menü CordeliaElhan Sabah 9 gibi çeyrek tost 6 zeytin yeşil 3cevzi hurma 1 Biraz yeşillik Öğlen İki kâse yayla çorbası dogmeden, Arada 3yeni Dünya,bir dilim elma 2dilim portakal Akşam 2yk pirinç Et döner,cordon bleu bir âdet Bir kase cacik 15 bin adım Eki Görüntüle 3419539
Mthn83 ay dun menümü yazamadım Kahvaltı etmedım 2 gibi omlet yedım 5 gibi bir muz fıstık ezmesi yedım 7 de bı kase çorba ıctım 9 cıvarı 10 tane kaju yedım saygılar efenım Yarın guzel eksıler görmek üzere
Günaydın kızlar Geçen cumartesi 66.5 Bugün 66.55 Fark +50 gr Vermesem de anlamsız artılar gitmiş en azından 67yi görmüştüm çok korkmuştum ElhanCordeliaMthn83
Bende bugün kilomu dusseyim buraya hayal kırıklığıyla Geçen hafta 64,3 Bugün 64,4 Çok üzgünüm,akşam regl oldu ondan olabilir diye düşünüyorum ElhanMthn83Eki Görüntüle 3420015
Eki Görüntüle 3420037 Geçwn hafta 70.0 Bu hafta 70.6 Fark +600 ElhanCordelia@Beth18 Bu arada regl gecikeli 6 gün oldu ondan fazlayım ama hamile olduğumuda zannetmiyorum 2 sefer test yaptım 2 sindede çıkmadı regl olmazsam pzt doktora gideceğim
Geçen hafta 61.70 Bu hafta: 60.20 Fark : - 1.5 kg Yüzde :2,4 Bayram hedefi: şimdiye kadar ki hiçbir hedefimi tutturamadım o yüzden küçük hedef koyacağım bayram hedefim 58 olsun.
Ben menümü yazayim. Küçük bey yine huysuzlandi. Kahvaltı yapamadım Saat 12 gibi 1 bardak süt 2 kaşık yulaf ezmesi 3 adet hurma 1 adet ceviz. Bizzzztttt yapıp icebildim Ara öğün de yok Akşam 2 adet tam haşlanmış yumurta Bolca salata Birazdan izin verirse küçük bey bir bardak çay içmek istiyorum. Adım sayım 8000 3 litre suyum tamamdır. Elhanuranus35Cordelia
Selam kızlar bugünkü menum Kahvaltı 2 yumurta bir dilim peynir bir dilim ekmek domates Öğle bir tabak fellah köfte ayran Akşam 5 ızgara köfte fırında patates Spor 4500 adım 450 puan Cordeliauranus35
Menü Sabah Bir dilim peynir bir yumurta 7 zeytin yeşillik domates salatalık yarım simit bir avuç çam fıstığı Öğlen yarım ay ince karpuz Akşam 2 porsiyon kıymalı ıspanak greten 3 litre su Bir kupa filtre kahve 45 dk yürüyüş
27 Nisan menüm Kahvaltı 10 gibi Bir yabak et kavurma, ince acilmis ekmek yedim abartmadan, buraz yeşillik, kk peynir ,6 yeşil zeytin, Öğleden sonra 2 gibi, 3 ceviz biraz kuru üzüm 4yeni dünya, bir avuç erik, yerlimuz
Akşam yemegini atlamistim kankilar parka çağırdı malesef çekirdek cinttik dönüşte de biraz yürüyüş yaptık gündüzundr çocuklara parka çıkarmıştım Toplam 8 bin adim Cordeliauranus35Elhan
Günaydınlar canlarim dün yazamadım kusura bakmayın köpeğimiz doğum yaptı onunla ilgilendik zor bir akşamdi 27.04.2024 10.00 1 yarım simit 2-3 çatal peynir 7 zeytin 5 dilim sucuk 1 yumurta 14 .00 Sade kahve 1 avuç kuruyemis 17.00 1 adet tavuk şnitzel bol salata 3 litre su 11.579 adım attım ElhanCordeliauranus35
Menümü yazayım unutmadan Sabah aç karnına Türk kahvesi Kahvaltı 3 hurma 1 bardak süt 1 adet ceviz 2 kaşık yulaf ezmesi bizzzzttt yaptım iciverdim. Akşam 2 yumurta Bolca salata
4 litre su 10000 adım=1000 2 saat ev temizliği 120×5=600 Toplam=1600 puan Cordeliauranus35
Günaydın kızlar dun menümu yazamadım Sabah 1.haslanmis yumurta Ceyrek simit Salatalık Lor peyniri Ogle Kahve yarım avuç leblebi Akşam 5 adet mercimekli kofte 2 adet turşu Yeşillik ayran Spor yok uranus35CordeliaElhan
gezegenfezaElhan Dünkü menüm Kahvaltı Yumurta Avokado peynır zeytın kavrulmuş domates havuç kızartma bır dılım ekmek bır tatlı kaşığı bal çay Ara 4-5 kaju 18.00 Çiğköfte dürüm tek lavaş ayran 21.00 karpuz uc dilim
Selamlar 28 Nisan menüm Cordelia ,uranus35 Kahvaltı öğlene doğruydu Yumurta salatası Bol yeşillik İnce acilmis ekmek Tahin pekmez iki lokmalık 11 yeşil zeytin Peynir kk dan fazla Öğle sonrası Birkaç erik 3 yeni dünya 4 gibi İki ceviz, Maraş tarhana firigi , bir küçük kâse fıstık Akşam yürüyüş,gündüz cocuklarla park derken 5 bin adım ve akşam üstünü 16 bin adim tamamladim Eki Görüntüle 3420587
Selam kızlar bugünkü menum Kahvaltı 2 yumurtadan menemen bir kaşık lor yarim gevrek Akşam 4 yemek kaşığı kuru fasulye 2 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı kavurma ayran Su 2.5 litre Spor 5500 adım 550 puan uranus35Cordelia
Elhangezegenfeza Kahvaltı 1 dilim ekmek yarım Avokado domates zeytın labne Ara kahve kayısı 4 tane Ara 1 avuç çerez Akşam 7.30 Bır tabak taze fasülye yoğurt salata 1 yk makarna 1.5 lt su henüz
Menümü yazayım unutmadan. Kahvaltı 5 hurma (hurmalar çok küçüktü) 1 bardak süt 2 kaşık yulaf ezmesi 1 adet ceviz Ara öğün 5 adet badem Akşam 1 yemek kaşığı lor peynir(yumurtadan sıkıldım) Bolca salata Az önce bir avuç kuruyemiş aldım. Akşam ogununu saat beşte yapınca acıktım. 3 litre su tamamdır 4600 adim
Günaydın kızlar Geliyor gelmekte olan diye başladım sabaha ama daha gelen giden yok Tartım 71.5 gezegenfezaCordelia Feza ablam kusura bakma beni al diye yakana yapıştım ama hiç bir iyilik cezasız kalmazmiş seviyorum seni kusura bakma
Cumartesi 74.2 Bugun 74.4 Aksamlari sadece salata yememe ve hic kacamak yapmamama ragmen ama regliyim oyuzden sonuc bu ama cumartesiye eksi gelir insallah
Ad:Yasemin Yaş:27 Boy:162 Kilo:69 Hedef kilo:60 Medeni durum:Evli Meslek:Ev hanımı Çocuk sayısı:2 Kilo alma nedeni: Doğum emzirme sağlık sorunu:Yok Kilo vermeyi isteme:Bu bedenimle mutlu değilim.
Çok haklısın elhan tamamen mı gitti uzaklaştımı anlamadım ben ya Sanırım kötü bi haldeyiz bilmiyorum ben bugun bütün gün beynimdeki sesleri susturmakla uğraştım.
Boşver artık yeter bu kadar böylede iyisin Yapamıyorsun işte daha gitmiyor Ya ye gitsin zaten dünde fazla kaçırdın Grubuda bosyere oyalama ıkı ılerı bı gerı bısey yaptığın yok zaten Bu akşam bahar yerken bişeyler mi yesem Hiç sadık değilsin böyle diyet mı dikkat etmek mi olur zaten Sonra yine gelen tatlı isteği bişiler aldırayım da yiyelim
Hala beynım susmuyor bugun niye boyle oldu bılmıyorum ben ya aşırı düştüm nedense
Menüm Sabah 10.30 Bir dilim ekmek yarım Avokado 5 zeytın domates Ara kahve kayısı 5-6 tane 15 fındık Ara Çizi 8-9 tane Akşam 7.15 İki kepçe mercimek çorbası 4 yk taze fasulye yoğurt Kurutulmuş domatesli havuc tarator 3-4 yk
Menü bildirmedim bu ara hiç evde değilim ve hep ekmek arası yiyorum neyi bildireyim. Bugün menüsü Sabah 1 dlm kıymalı pide Öğlen 3 tavuk but fırın Akşam saat 19 da 2 dlm kıymalı pide 3 YK pırasa (çok severim oğlana yedirirken aldım) Su 500 ml Adım 7 bin gezegenfezaCordelia
Bugün benim iştahım da çok açıktı bütün gün yemek tarifi sitelerinde gezindim durdum her an regl olabilirim onun etkisi Kahvaltı bir dilim peynir bir dilim ekmek domates biber Ara 5 erik Akşam besamel soslu tavuk 4 yemek kaşığı bulgur pilavı Su 3 litre Spor yok uranus35Cordelia
Bende menümü yazayım.gerci düzgün bir beslenme olmadı. Kahvaltı 2 yumurta 3 adet zeytin 1 bardak çay Ara öğün 1 fincan türk kahvesi Akşam 2 yemek kaşığı menemen 1 dilim ekmek Az önce 1 mandalina ile bir avuç kuruyemiş yedim
Ben dün aslında patates detoksuna başlamıştım ama bu akşam dayanamadım ve bozdunm Kahvaltı 11 Bir patates haşlama 4 yemek kaşığı yoğurt Öğle 14.00 Bir patates ve yoğurt Akşam 20.00 1 kase mercimek çorbası, bi tabak lahana sarması ve 2 dilim ekmek yedim Bitane de cikolata yedim gezegenfeza
Dünki menüm Sabah 11.00 1 tb ekmek az patates kızartması 6 yeşil zeytin 2 dilim peynir Akşam20.00 4 sarma 1 dolma 1 biber dolması Su 1 lt Bugünkü menüm Sabah 11.30 1 tb ekmek 1 haş yumurta az beyaz peynir domates salatalık Bir çatal reçel akşam 19.00 6 kaşık bulgur pilavı 1 küçük tabak taze fasulye Su 2 lt Regl geciktiği için hamile olma ihtimalini düşünerek form çayları İçemedim bugün gttm hamile değilim neyse ki 3 cm lik kist varmış yumurtalıüımda bakalım hayırlıso ElhanCordeliauranus35
30 Nisan menüm uranus35Cordelia İki ceviz,bir hurma Tadımlık yumurtalı ekmek, İki patates kızartması Öğlen Yarım elma,6 erik,3 yeni dünya Öğle sonrası 2 gibi komşum geldi kahveye Çekirdek citlettik, aşırı olmadı ama yedim pişmanlık tabi akşam menüsunu ektim Kızımla yürüyüş e çıktım az. Olduğunu düşünerekten tekrar dan çıktım 20 bin adım yaptım
Bugunku menum kızlar Kahvaltı 2 yumurtadan omlet domates peynir bir dilim ekmek Ara 2 dilim soguk baklava Akşam 3 yemek kaşığı bulgur pilavı 100 gram ızgara et 3 yemek kaşığı semizotlu yoğurt uranus35
gezegenfeza Kahvaltı 1 haşlanmış patates yoğurt Ara kahve 3 kayısı İkindi 3 1 közleme patetes yoğurt Akşam 7.15 Bir dilim börek Salata Ikı kare beyaz cık Patates dıyetımın 1. Günü 1.7 su
1.05.2024 1 bardak sirkeli su Sabah 10:00 2 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık Yarım tb ekmeği ile tahin pekmez Ödem atıcı çay 4 zeytin 1 dilim peynir
Ara öğün sade türk kahvesi Akşam 18:00 2 tavuk şiş 3 kaşık karabuğday pilavı 2 kaşık zeytinyağlı kereviz
Spor yapamıyorum maalesef çocuktan dolayı 1.5 lt su içtim. Oğlan suluğumu gaspediyor
01.05.2024 Sabah detoks suyu Gold kahve Kahvaltı 14.00 Yarım avakado, 10 zeytin, 3 tane yeni dünya, 2 dilim tandır ekmeği Akşam piknikteydik 6 tavuk kanat, lavaş 2 adet, köz salata 1 kase, 1 bardak kola 2.5 litre su Yarın inşallah tamamen sağlıklı besleniyorum abartmadan
Eğer bir değişiklik olmazsa bugün Sabah muzlu smoote Öğlen tost Arada 1 meyve Akşam et türü bişey Gece 1 kase yoğurt. Bugün sporum var ama mens halimle gitmek istiyormuyum bilmiyorum ve bu 3 olacak gitmesem Hava kapalı ama güzel bir gün olsun inşallah
Günaydın kızlar dun yine yoğunluktan hiç giremedim yatılı misafirim var herkesler iyidir umarım
Mutlu sağlıklı yaşların olsun canım
Dünkü menüm Sabah Haşlanmış yumurta Domates Salatalık Lor peyniri 1 dilim çavdar ekmeği Ogle Kahve yanı 1 kuru kayısı 1.hurma Yarım elma Akşam 1.kase çorba Balık Salata Şu 2 litre Spor yok