Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün ki menü Sabah 1 çay bardağı türk kahve tarçınlı Kahvaltı 2 çatal yumurta Saat 13 de 2 dlm ev baklavası 2-3 yaprak sarma Saat 17 semizotu kabak sote yoğurt Akşam 3-4 çiğ köfte (gezmedeydim)
Selam kızlar bugünkü menüm Kahvaltı 2 yumurtadan menemen bir kaşık lor yarım gevrek Ara filtre kahve 2 tane elmalı yulaflı top Akşam bir tabak bezelye yemeği bir dilim tbe Su 2.5 litre Spor 30 dk zumba 300 puan 3300 adım 330 puan toplam 630 puan @uranus35Cordelia
@gezegenfeza@Mthn83 seni etiketleyem bari fezadan da ses çıkmıyor hiç Kahvaltı 9.30 1 haşlanmış patates Domates zeytın peynır Öğlen 13.30 İki kaşık yulaf granola uc cılek süt Ara Kahve 3 kayısı fıstık ezmelı Akşam 7.30 Tavuklu kabak graten 1 porsıyon Su 1.7 litre
Günaydın kızlar bir süreliğine izine ayrılmak istiyorum zaten kaç gündür giremiyorum son tartı mi paylasip bir ara vericem kaptanlarim ve herkesden özür diliyorum atlamaya çalıştığım bir süre var zorluyor beni Geçen hafta 67.3 du sanırım Bu hafta 67 0 @uranus35CordeliaElhanEki Görüntüle 3422665
Ellerine sağlık canım Spor tam bir yaprak dökümü olmuş
Önceki tartı 66.8 Bugün 67 Fark +0.2 Gitmene üzülürüm yinede buralarda ol. İnşallah sadece hava değişiminden kaynaklı sıkıntılardir Tez zamanda çöz ve bize dön
@gezegenfezaElhanCordelia@Mthn83 @uranus35 birde seni etıketlemek istiyorum ilk kim görür demiştik Kızlar bu yolda sız ve bu sayfaya sahıp olduğum için çok şanslıyım Yola devam etmek ıstıyor muyum naparım bılmıyorum ama korumak ve oturtmak lazım bu kıloyu bana akıl verırsenız sevinirim Cumartesi 60.75 Bugün 59.70 Fark -950 gram
Günaydın kızlar sabah sabah makyaj malzemesi siparişlerim geldi ay bakim nasılmış onu da deneyeyim bunu da deneyeyim derken bu saatte evde full makyaj oturuyorum
Ay bu gün tartıldım 93.9 çıktı. Ödem mi gitmiş yoksa, midem boş olduğu için maşallah benim mide de 2+1 mübarek Tartıldığımız kiloyu açıklıyormuyuz ben direk söyledim.
Hacamatan sonra başım dönüyor ağırlık var gibi acayip uyku bastırdı
Elhan ım beni bu hafta hazırlığa al, kimsenin takımına haksızlık yapmak ıstemem yoğun bir hafta biraz Free takılırım muhtemelen az kıloda olunca kıloda veremezsem dıye gerılıyorum sonra
Kırmızı takımın kaptanı olarak ilk menü bildirimini ben yapayım. Kahvaltı 1 kupa kahve 1yumurta 1 dilim ekmek 7 adet zeytin Akşam 2 kaşık mantı Bir kase cacık Ara öğün 1 bardak çay badem000CordeliaElhan
Elhansibel_84 4 Mayıs menü Kahvaltı yok Saat 13:00 Türk kahvesi küçük çikolata Saat 16:00 5,6 adet z.yağlı sarma Saat 17:00 2 dilim ekmek ile tost Su 1,5 litre Ay baya saçma sapan menü olmuş
Bugunun sporu 9753 adim Cordelia Menu yazmayacagim iki gundur yine motivasyon yerlerde kotu bir haber aldim ve kendimi tatli yerken buldum sonra toparlayamadim insallah yarin daha iyi olur sibel_84
Kızım ateşli kuzular dün bildirim yapamadım bugunde ateşli devam edıyor 2. Günümüz Dün Kahvaltı Avokado tost ekmek olarak 3 dilimlik Ara kahve kayısı 2 adet Akşam Tavuk salata soğan mezesi Çay , 1 kase sütlü tatlı
Elhan@Mthn83 bir kötü haberim var. dünkü bildirim eski tartıylaydı. eski tartı banyoda duruyor, buraya bildirim yaptığım tartı odamda. banyoda tartıldığım için fark etmemişim. dün biraz da kaçırdım. evde hareketsizdim de... velhasıl bu sabah 91.2 çıktım moralimi bozmuyorum ama yine 80 li rakamlara döneceğim
Selam kızlar bugünkü menum Kahvaltı 3 kaşık yulaf bir bardak süt 4 çilekli yulaf lapası Akşam bir tabak besamel soslu et Su 3 litre Spor 40 dk zumba 400 puan sibel_84CordeliaElhan
Bende menümü yazayım Kahvaltı öncesi 1 kupa kahve Kahvaltı 1 su bardağı süt 3 hurma 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi Ara öğün 1 avuç kuruyemiş Akşam Haşlanmis tavuk göğsü(150 gram ) Salata
Ara öğün 1 fincan türk kahvesi yapıp icecegim
Spor olarak sadece ev işi var. Çok yoruldum bugün havada bozuk yürüyüşe çıkamayacağını. 3 litre su tamamdır. Erkenden yatarım. Sabah okul var. Börek yapmam lazım çocuklara sabah. ElhanCordeliabadem000
Ara 4 5 erik 5 tane kara dut Akşam bir kase makarna belki bir yıldır yememişimdir artık yarına toparlarız inşallah Su 2 litre spor gün boyu yürüyüş badem000 maviş kaptanı Elhan
Ben 2 gündür mide sorunu yaşıyorum Dün ishal vardı bugün sadece mide Sabah 1 poğaça Öğlen 2 peynirli Akşam 3yk bulgur pilavı çay tabağı kadar tavuk göğsü salata Su 1 lt kadar. Akşam yemeği hariç içimde tutamadım pek Yarın daha iyi olur inşallah
İki gündür midem beni rahat bırakmıyor sürekli kazıntı halinde onu dindirmek için saçmaladım malesef ama yarından itibaren spor ve diyet ful olacak 3 gün Zumbaya gidecegim Havuza yazılmayi planlıyorum 2 gün haftada Malesef zumba bu hafta son olabilir salon kapaniyormus evde yaparım büyük ihtimalle Birşeyler yapıcam artık Ama bu hafta güzel spor yapmayı planlıyorum inşallah birşey cikmazsa
ElhanCordeliasibel_84 Bugünkü menum 11.002 haşlanmış yumurta ,bir dilim yağlı ekmek ve yeşillik 14.30 avuç dakota 17.00 sulu patates yemeği ve 4 yk bulgur pilavı salata
5 Mayıs menü Elhan ,Cordeliasibel_84 Kahvaltı 10 da Menemen bir porsiyon Yarım simit bir dilim ekmek Çiğ havuç ve salatalık Sucuklu yumurta,kk peynir Bolca yeşil zeytin 15 yakın
Öğlen sonrasi Maraş Tarhana firigi bir porsiyon dan fazla 4 ceviz 1 portakal Akşam yemeği Bir tabak yeşil fasulye,2yk bulgur pilavı 13 bin adim Eki Görüntüle 3423270
Bogazim aciyor kulaklarim dolgun olarak uyandim ve geçmiyor sanırım alerji... Ara öğün ve ilk öğünüm böyleydi 15:30 da ikinci araogunumu yaparim 2 lt su ictim bu saate kadar Eki Görüntüle 3423452 Eki Görüntüle 3423453
Selam kızlar bugünkü menümü yazıp günü kapatayım yoksa birşeyler yerim Kahvaltı domates bir dilim peynir bir dilim tbe Ara filtre kahve 2 tane yulaflı elmalı top Akşam 1.5 lahmacun ayran sibel_84CordeliaElhan
merhaba kızlar bugün ki menüm 06.05.2024 12:00 1 haşlanmış yumurta 2 kuru erik 15:00 ara öğün Sade soda 2 ceviz 1 yeşil elma 18:00 8 kaşık barbunya yemeği 2 kaşık yoğurt Salata
Gün içinde 1 fincan yeşil çay 1 lt su içebildim şuana kadar halen devam içmeye
Benim bugün ekmek türevi oldu genelde Sabah 1 peynirli pide Öğlen 4 köfte 3 YK makarna 1 elma Akşam 2 YK karabuğday 2 köfte turşu domates peynir Su az Spor 7600 adım 40 dk pilates ElhanCordeliabadem000
Bugünkü menum 13.30 1 haşlanmış yumurta ,2 dilim peynir salatalık ve domates 15.00 6 7 fındık ve kuru üzüm 18.30 saç tava, 3 YK pirinç pilavı bir kase yoğurt 2 litre su Elhansibel_84
06.05.2024 10:30 Peynirli yumurta Zeytin Domates Salatalık Ekmek Ara 14.00 Türk kahve Badem fındık 18:30 Domates çorbası bir kase Köfte 5 tane Salata Ayran @Mthn83
6 Mayıs menüm Cordelia ,sibel_84Elhan Öğlen komşularla kahve çay içildi Bir âdet misirunundan pişi, . 4 ceviz ,birkaç fıstık Bir porsiyon tarhana firik Bu rnadet kuru hurma birkaç Kuru üzüm
06.05.2024 Sabah 7.00 sade kahve 2 bardak su Saat 7.30 2 haşlanmış yumurta 1 parca peynir 6 adet zeytin 1 dilim kepek ekmeği 13.00 1 tane cokoprens fıstık leblebi 17.30 ton balıklı salata 2.5 litre su 11037 adım sporum ElhanCordeliasibel_84
kızlar ben 7 gibi çıktım evden doğum çekimi çıktı dönüşüm gecikecek unuttum tartılmayı sabit sayalım beni kusura bakmayın Elhanbadem000 cumartesi 58.8 salı 58.8
Cumartesi 72.300 Bugün 74.000 Fark + 1,700 Kaptanım hem ödem, hem kabızlık var, tabi en önce yediğim sakıncalılar, cumartesi gidecek, söz Elhanbadem000@Mthn83
Selam kızlar bugünkü menum Kahvaltı 3 yumurta domates biber bir dilim ekmek Akşam 4 tavuk kanat fırında patates Spor8500 adım 850 puan badem000Cordelia
07.05.2024 salı Sabah türk kahvesi su 12.00 kahvaltı 2 yumurta haşlama roka domates salatalık 5 zeytin peynir yeşil çay 15.00 ara Sütlü soğuk kahve 10 erik 17.45 akşam yemeği Kabak havuç sote bir kase yoğurt 21.00 5 kiraz 1 küçük şeftali türk kahvesi 2.5 litre su spor yok @Mthn83ElhanCordelia
Yağ yakıcı salata diyetisyen den bir tarif bu Malzemeler 3 4 yaprak marul 2 küçük boy salata 3 yemek kaşığı mısır
Yoğurt sosu için 2 3 yemek kaşığı yoğurt pul biber karabiber tuz zeytin yağı bir kaşık kuru nane bir çay kaşığı sumak bir çay kaşıgı zencefil 3 4 damla limon
Bütün malzemeler doğranıp hazırlanan sosa katılır. Afiyet olsun ben çok severek yedim badem000
Qpazartesi menüm Sabah 11.00 1 tb ekmekle tost çay Akşam 19.00 6 tane mercimek köftesi ıspanak ekşilemesi ayran Su 2 lt Bugünki menüm Sabah 11 30 1 tb ekmek az krem peynir 1 haş yumurta 5 yeşil zeytin 1 çatal bal kaymak Ara 15.00 1 muz Akşam19.00 4 sarma 1 er tane patlcan biber dolması ayran Su 1.5 lt Cordeliabadem000
Selam canlar 7 Mayıs menüm Öğlen Üzüm 5 âdet, 4yenidyunya, 1 nektarı, Bir kase mercimek çorbası Sarmayı sararkende yemiş oldum Akşam 7 de 10 yakın sarma ,bir bardak ayran Yürüyüş 17 bin adım ElhanCordeliasibel_84Eki Görüntüle 3424439
Selam kızlar bugünkü menüm Kahvaltı bir yumurta domates biber bir dilim ekmek Ara filtre kahve 2 yulafli top Akşam bir tabak ıspanak yemegi yoğurtlu badem000
Bende menü atayım Sabah filtre kahve Öğlen 2 YK pilav çorba salata 1 tavuk çöp şiş Ara 2 tatlı kurabiye Akşam firinda balık salata 1 orta boy patates Donmuş muz dondurması Su 1 lt yakın Adım şimdilik 8400 ElhanCordeliabadem000
08.05.2024 12:00 ilk öğün omlet,yeşillik,domates,5zeytin,2dilim peynir 15:00 ara öğün 1 hurma 1 bardak süt 1 tk türk kahvesi karışımı 18:00 akşam Yoğurtlu semizotu Haşlanmış tavuk göğsü 2 lt su ( halen içmeye devam) 5 bin adım ElhanCordelia
Şimdi acilden geldim buraya uğramayadım bildirim yapamadım kusura kalmayın kızlar konu sağlık olunca çok zormuş Kalbimdeki çarpıntı dan dolayı doktor ilaç yazmıştı kullanmaya başladım iki gün sonra nefes darlığı falan yapmaya başladı devam ettim dedim psikolojiktir ki en son bu ikindi alana kadar nefessiz kalıp bayılma noktasına geldim çok kötüydü ilacı bıraktım yan etkisi devam ediyor ilaç alerji lerim var benim hep hafife alıyor um
Sabah iki haşlama yumurta salata falan
Akşam yok ara yok
Biraz önce 4 5 kaşık tavuklu pilav yedim mecbur açlıkta çok kötü etti beni ayakta durmak için o vardı onu yedim..
İyi geceler herkese Zumbadan yeni geldim duş falan derken ancak fırsatım oldu 08.05.2024 Sabah 7.00 sade kahve 2 bardak su 7.30 kepek ekmekli tost 11.00 filtre kahve 15.00 1 avuç fıstık leblebi filtre kahve 18.00 1 kase yeşil mercimek çorbası 1 parça tavuk ızgara yarım tabak semiz otu 1 saat zumba 2.5 litre su içildi Ayrıca 11884 adım atıldı ElhanCordeliasibel_84
8 Mayıs menüm ElhanCordelia @ Sabah Çeyrek tost Öğleden sonra İki tabaka yakın patates salatası İki çiğ köfte,3 sarma, bir avuç çekirdek Çok az kuru tarhana Kahve yani yumurtaninn sarısının yarisi kadar alman çikolatasi
Bende menümü yazayım Kahvaltı 1 yumurta 3 adet zeytin Bir dilim ekmek Çay bile içmedim zaman kalmadı. Ara öğün 2 kaşık kısır Sonrasında 1 fincan türk kahvesi Akşam Bir tabak patlıcan kebabı Çoğunlukla patlıcan idi. Cay içerim günü kapatırım ElhanCordeliabadem000
09.05.2024 Perşembe Kahvaltı 11.30 2 yumurtalı omlet peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmek Ara 13.00 Türk kahvesi bir kase patlamış mısır Ara 15.00 1 elma 7 erik Akşam 18.30 Bir kase mercimek çorba bir tabak taze fasulye kavurma bir bardak ayran 1 tam buğday ekmek Su 2.5 litre 4500 adım @Mthn83CordeliaElhan
Selam kızlar bugünkü menum Kahvaltı domates biber bir dilim peynir bir dilim ekmek Akşam 2 kalamar birkaç parça ahtapot 2 yk tarator 2 yk kuru cacık badem000
09.05.2024 Menum 7 .00 sade kahve iki bardak su 7.30 1 yumurta marul salatası peynir oki ceri domates 1 dilim kepek ekmeği 12.30 2 dilim tam buğday ekmek 2 kaşık menemen 2 kaşık turşu kavurması bol salatalık domates 1 zeytin Araziye göreve gittik aslında a menü çok zengindi börek simit poğaça ben bu şekil.siyirdim kendimi 18.00 1 porsiyon istiridye mantarı 1 dilim kepek ekmeği 1 kase yoğurt 2 litre su 45 dakika yuzme 13.000 adım ElhanCordeliasibel_84
Saçma bir menü Sabah 11 de yarım poğaça Öğlen 13 de patates oturma Saat 19 yarım kase çorba ton balıklı salata 1 dlm börek Akşam 22 da yarım poğaça (can sıkıntısı açlık değil ) Adım 8500 Yaklaşık 1 lt su badem000ElhanCordelia
bu hafta takımlara katılmak istiyorum eğer izniniz olursa Cordelia @Mthn83 Elhan Geçen hafta 60 küsür bişeydim hatırlamıyorum. Bu hafta yeni bir başlangıç..
Elhanbadem000 Kendi tartıma kavuştum şükür geçen cumartesi annemlerdeki tartıda 74 çıktım ama eve gelince kendi tartımda perşembe günü 75.350 çıkmıştım Bu hafta 73.95 Fark -50 gram ama bence daha fazla ya diğer tartı eski tip güvenilir değildi neyse bu hafta daha güzel farklar göreceğim inşallah
Selamlar geçen hafta 63,5 Bu hafta 63,4 Bu hafta baya eksi görmeyi düşlüyordum olmadı Dünden yatılı misafirim vardı onun da etkisi oldu sanki Elhansibel_84Eki Görüntüle 3425854
Elhanbadem000 Kendi tartıma kavuştum şükür geçen cumartesi annemlerdeki tartıda 74 çıktım ama eve gelince kendi tartımda perşembe günü 75.350 çıkmıştım Bu hafta 73.95 Fark -50 gram ama bence daha fazla ya diğer tartı eski tip güvenilir değildi neyse bu hafta daha güzel farklar göreceğim inşallah
Selamlar geçen hafta 63,5 Bu hafta 63,4 Bu hafta baya eksi görmeyi düşlüyordum olmadı Dünden yatılı misafirim vardı onun da etkisi oldu sanki Elhansibel_84Eki Görüntüle 3425854
Günaydın Benim tartı durumu karışık 50 defadır tartılıyorum 3 ayrı sayı çıkıyor Bende en son sayıyı paylaşıyorum Geçen cumartesi başladım 95 kg Bu günkü tartım 91.1
Tünaydın kızlar dışarıda işlerim var bildirimimi yapıp kaçayım akşam gelirim inşallah
Geçen hafta: 61,90 Bu hafta: 61,80 Fark: -100 Yüzde: 0,16
Reglim çok gecikti, geçen ayda gecikmişti Önümüzdeki ayda gecikirse doktora gideceğim, işin kötüsü belirti de yok ama genel olarak beslenmem iyi olduğu için bu farkın ödem kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Selam kızlar bugünkü menum Kahvaltı 2 yumurta bir dilim peynir biber domates bir dilim ekmek iki dilim hindi fume Akşam bir tabak etli bezelye yemeği 2 yemek kaşığı pilav Su 2 litre Spor 40 dk zumba 400 puan CordeliaElhan@Jasminium84
Kahvaltı 11:30 2 yumurtadan patatesli ve mantarlı omlet,45 gr kaşar peyniri,6 zeytin,1 domates,şekersiz çay
Ara 16:30 yarım çay bardağı tuzlu fıstık,2 kupa kafeinsiz filtre kahve,1 top fit profiterol (yulaf,ceviz,elma bızztt top yap üzerine şekersiz çikolatayla ganaj)
Akşam 19:30 8 yk karışık fırında sebze (patates yok) 4 yk yoğurt
@Jasminium84 kaptanım bugün resmen şeker komasına giricem ama hala doyuma ulaşamadım Çikolata kuyusu olsa beni içine atsalar yetti diyemeyeceğim o kadar bir dipsiz kuyu var içimde Onun dışında yaklaşık 40 dk koşu bandında hızlı yavaş şeklinde yürüdüm. Saat saymamis. Adım ne olur bilmiyorum CordeliaElhan
Kahvaltı 12.50 Sucuklu kaşarlı menemen, kaşar peynir normal peynir 2 tane pankek çikolatalı 1dilim tam buğday ekmek 1 dilim beyaz ekmek Ara 10 erik 5 yeni dünya 2 çilek yarım muz 100 ml gazoz Akşam 18.00 Karışık salata bir kase 4 küçük köfte ince bir dilim tam buğday ekmek Ara 23.00 Fındık çekirdek kaju çay Bugün bol kacamakli bir gün oldu Su 2.5 litre 4 bin adım 25 dk egzersiz @Mthn83CordeliaElhan
12:00 Bikaç lokma tiramisu Bol yeşillikli yumurta salatası ( sarıları) 1 ekmekcik (2 dilim ekmeğe eşdeğer diye tahmin ediyorum) Küflü peynir
Kınada kuruyemişi fazla yedim, bile isteye ( bağırsakları bozmuşum, durdursun diye)
20:00 Bikaç lokma pirinç pilavı Bikaç lokma et, tavuk Bikaç lokma iki çeşit meze Domates, salatalık Bikaç lokma( 2 vardır) tavukgöğsü tatlı Miktarlar gerçekten çok azdı
Eve gelince dondurma
2 lt ye yakın su 2 kupa çay 2 kupa kahve
Bugün eşimin arkadaşının doğum gününe gideceğiz Menüde poğaça, sarma, makarna salatası var, bende yoğurtlu köz patlıcan yapıyım diyorum. Kahvaltıda hurma ceviz düşünüyorum Ne kadar hafif o kadar iyi İnşaAllah istediğim gibi gider
Cordelia kaptanım, bu hafta saati takmayacağım, yürüyüşüm diğer haftalar gibi olur
Canım kaptanım dün ev işi falan derken menüm pek düzenli olmadı yazmaya değer olmadı Bugünden itibaren düzene girdim çok geç yattım aksam geç uyandım kahvaltıda geç oldu o yüzden bir öğün yapmayı düşünüyorum bugün 12.05.2024 Saat 12.00 sade kahve iki bardak su 14.00 2 haşlanmış yumurta kepek ekmekli tost 1 salatalık 8 adet zeytin Başak birsey yemiycem çok ackkirsam salatalık yerim çünkü qksam yüzmeye gideceğim inşallah 1 saate yakın yüzme sporum olacak Git gel çok uzun qma ben yürümeyi tercih ediyorum adım sayımı akşama aticam canim @Jasminium84 kaptanım ElhanCordelia Adım sayım ve Su tüketimim akşama yazicam inşallah
Selam kızlar bugünkü menüm Kahvaltı 08.30 bir yumurta bir dilim ekmek domates biber bir dilim peynir Akşam 17.00 200 gram tepsi kebabı bir dilim ekmek ayran Su 3e tamamlarım Spor 40 dk zumba 400 puan Elhan@Jasminium84 [USER=444639]@Cordelia
Menüsü yazayım kızlar Akşam uyuyakalabilirim Sabah 9 1 domates peynir
Saat 13.00 gibi 1 topkek
Saat 19.00 Biraz pilav 1 adet kızarmış tavuk 2 sarma 1 bardak cay Suya şimdi başlıyorum 3 litre bitmeden uyumayacağım inşallah 49 ip atlama 8000 adım yürümüşüm
Menümü yazayım unutmadan. Kahvaltı Yulaflı süt hurma attım yine 3 adet Ara öğün 1 nektar Akşam saat 15.00 da Üç kaşık kısır Bolca salata Ara öğün 3 yeşil erik 2 bardak çay(çayın yaninda 2 adet ikram aldım) 3 litreyi aştım. Ama sonrasını saymadım artık. Spor yok sadece ev işi ve ütü var. ElhanCordelia@Ceeeeeeeeeeee
Selamlar Tüm gün temizlik yaptım aşııırrıı yorgunum
12 Mayıs menü Aç karnına detoks smoothiemaydanoz, limon, yeşil nane, soda bıızzztt üzerinde demlenmiş yeşil çay ekleyip içtim)
Kahvaltı: yulaf tostu, zeytin, haşlama yumurta, yarım avokado, ceviz
Ara yok Akşam yok
Su 2 olmuştur Egzersiz: 8 saat temizlik ama dinlenerek yaptım 4 saat diyelim İşe dalmışım temizlik bitince saat 8 olmuştu o saatten sonra yemek istemedim. Yulaf tostu baya tok tuttu 5 e kadar acıkmadım hiç. Ama şu an çok açım aynı zamanda yorgunum hemen yatacağım. Yarın misafirim var kahvaltıya muhtemelen ben de biraz fazla kaçıracağım. o yüzden bu gün hafif olsun. Cordelia@CeeeeeeeeeeeeElhan
Kahvaltı Bir dilim kızarmış ekmek bır yumurta peynır domates Ara kahve Uc bes kaşık dondurma Bir adet bisküvi Akşam Çıtır tavuk Salata biraz patates iki üç adet
İyi aksamlar güzel anneler ve anne adayları günümüz kutlu olsun menumu de yazayım fırsat bulmuşken . Yine aşırı yoğun geçiyor günlerimiz çocuklarımızla . Okulun tatil olmasını hiç bu kadar istememiştim Bugün tek öğün yaptım . Sevdiğim yemeği daha fazla yiyeyim diye 16.00 6 adetcik içli köfte ,salata ve ayran 2,5 litre su Elhan@Jasminium84
Kahvaltı 11.00 Yulaflı avakadolu kaşarlı tost domates salatalık Ara 15.00 Sütlü soğuk kahve 5 erik 2 yeni dünya 10 kaju Akşam 19.30 Fırında tavuk bir tabak 4 yemek kaşığı pilav bir kase yeşil salata bir bardak soda
İyi geceler arkadaşlar bu saat oldu uyumadım oğlumu bekliyorum yoldan gelecek diye Menümü yazmıştım şimdi sporumu yazayım hemen 1 saate yakın yüzdüm 11747 adım attım CordeliaElhan@Jasminium84 Öpüyorum herkesi
11:30 kahvaltı 2 yemek kaşığı kadar kıymalı yumurta 1 dilim ekşi maya ekmek 4 zeytin Domates salatalık 1 dilim süzme peynir 1 tane küçücük top şeklinde pişi tadına bakmak için kendime özel çok küçük yapmıştım
15:00 1 fincan Türk kahvesi
19:00 evde değildim gittiğim yerdeki yemeklerden az az aldım sağlıksızdı çoğu ama idare ettim 2 sarma 1 tabak salata 2 haşlanmış et (küçük kemikte) 1 yemek kaşığı erişte
Merhaba ben de guzel yaptim diyetimi fakat az once aksam yemeginden sonra bozuldu ev yapimi yaptigim pizzaya dayanamadim onun harici iyiydi Sabah iki galeta Oglen corba salata az tavuk Aksam tavuk iki top zuber Ama sonra yarim orta boy pizza gitti Sanirim gunduzu bu kdr hafif tuttugum icin dayanamadim bir de spor yaparsam insalah
Canlarım inanılmaz derece de açım bugün çok zorlandım. Normalde öğle yemeği hakkım çok aç olduğum günlerde kullanıyordum. O gün bugün. Bir haller oldu bana. Suda çok içemedim 1.5 lt ancak olmuştur. Kendimi tutuyorum ama inşallah tutacağım. Birşey yemeyeyim diye erkenden paylaşıyorum. Son öğünümü hazırladım ama daha yemedim. 18.30 gibi yiyeceğim. Muhtemelen bugün bitki çayına abanıcam.
13.05.2024 - Menü Z Raporum
İlk Öğün
3 yumurta çılbır - Üzeri 1 yk yağlı biberli sos
İkinci Öğün
Az yağlı büyük bir kase brokoli salatası 1 adet serçe parmak boyutunda köfte (oğluştan )
Üçüncü Öğün
Salatalık, Havuç Yoğurtlusu (2 küçük salatalık, 1 ince havuç, 1 sb yoğurt ve az yağ)
Ara 16: 00 yarım çay bardağı tuzlu fıstık,2 kupa kafeinsiz filtre kahve
Akşam 19:30 3 yk karabuğday pilavı,bol yeşillik,90 gr tavuk ızgara,1 bardak şalgam suyu (ayran içmem gerekiyordu ama canım çok istedi umarım ödem yapmaz)
10:30 12 adet badem findik,adacayi 13:00 1 haş yumurta,1 yk labne,10 adet zeytin,bol yesillik,2 adet karabugday patlagi,yesilcay 16:00 3 adet ceviz,3 adet kuru erik,karanfilli yesilcay 18:00 2 yk bulgur pilavi 2 kofte kadar tavuk 5 yk kabak 2 yk yogurt 20::30 Hibiskus maden suyu
ilk gun menumu paylaşayım o zaman Sabah Peynir zeytin yeşillik iki yumurta iki dilim ekmek Ara 10. Adet taze kayısı Aksam İki biber dolma salata iki kase cacık İlk gun diye galiba elim surekli atistirmaliklara gitti çocukları doyururken ağzıma atmalar falan oldu 40 dk hafif tempo yürüdüm Elhan yarından itibaren fotograflayacagim inşallah.10 gun raporluyum cuma günü troid ameliyatı oldum.10 gunde en azından 90 i goreyim istiyorum