Spor arkadasi arayanlarin yeri

fndkkrdu hayirdir niye yapamadin? biseymi olduki? kac haftadir durmadan spor yaptin zaten canim, bence dinlenmeyi hakettin canim :KK34:
bu arada nerdeyse yarim saattir ariyorum ariyorum eski olculerini bi turlu bulamadim ama buldum nihayet biseyler.
iste burda

GogusBelGobekKalcaBacakKol
25 nisan927693955928
1 temmuz897184935528
Fark35924-

en cok gobeginden gitmis canim :KK53:

Hosgeldin canm aramiza.
Oncelikle cok gecmis olsun.
Elmasekerim anlatmis yapilmasi grreknleri.
Aslinda bizim amacımız kilo vermekten ziyade yağlarmzdan kurtulmak :KK66: :KK66:

Bu arada lazeri gözlük takmaktan kurtulmak icin mi yaptrdin.
Bende 1sene sonra yaptrmayi düşünüyorum da :KK43: :KK43:
hoş bulduk..Teşekkür ederim..evet gözlükten kurtulmak için yaptırdım...çok şükür daha iyiyim..benim lasek olduğu için iyileşme süresi uzun net görüş iyileşme 2 ayla 3 ay arası oluyormuş..daha 1.5 ay oldu uzun sure yazı okuyamıyorum..:KK43: ama güne karşımdaki aynaya baktığımda yüzümü görerek uyanmak çok güzelmiş..:) derecelerim çok yüksekti gözlük veye lens olmadan yarım metre ötedeki kişilerin yüzünü bile net görmezdim..şimdi 2.5 metreden en küçük yazıyı okayabiliyorum..:KK76: niye seneye olacaksın eğr gözün uygunsa erteleme bu kadar beklediğime çok üzüldüm :KK43:
hosgeldin canim.. kisaca anlatayim o zaman, bu arada gecmis olsun.

öncelikle seni listeye almam icin ölcülerini alip buraya yazman gerek (göbek, bel, göbek, kalca, üst bacak, üst kol).

her pazartesi ölcme günümüz, o gün mutlaka ölcülerini bildirmen gerekiyor.

sart degil ama spor yaptiktan sonra buraya yazip neler yaptigini yazabilirsin (bizde faydalaniriz belki diye).

sadece spor degil herhangi bisey aklina gelirse, sormak veya söylemek istediginde buraya dökebilirsin kendini :KK66:
burda hepimiz arkadasiz :KK66:)

hoşbulduk teşekkür ederim..tamam yarın sabah ölçülerimi alıp yazarım..Paylaşım konusuna gelince paylacağım bilgi olursa tabikide paylaşırım.:KK34:

hoş bulduk..Teşekkür ederim..evet gözlükten kurtulmak için yaptırdım...çok şükür daha iyiyim..benim lasek olduğu için iyileşme süresi uzun net görüş iyileşme 2 ayla 3 ay arası oluyormuş..daha 1.5 ay oldu uzun sure yazı okuyamıyorum..:KK43: ama güne karşımdaki aynaya baktığımda yüzümü görerek uyanmak çok güzelmiş..:) derecelerim çok yüksekti gözlük veye lens olmadan yarım metre ötedeki kişilerin yüzünü bile net görmezdim..şimdi 2.5 metreden en küçük yazıyı okayabiliyorum..:KK76::

Canim 1 sene gözlük taktiktan sonra lazer oluyomus yada yanlis mi biliyorum.
Gerci doktorum 25ten sonra lazer olabirsin dedi.
25e kadar ilerlermis gözümün durumu.
Bnmkiler 0,75 1.25 yanlis hatrlamiyosam.
Gözünün duzelmesine sevindim :)
Agri sizi oluyo mu peki.?

Kizlarrrrrrrrrrr bn 1 aydir hcbsey yapmadin sankii :KK43: :KK43: yeni seyler lazimmmmmmmmm yeni yenii. Sıkıldım bu yaptigim seylerden :KK43: :KK43: :KK43:

Canim 1 sene gözlük taktiktan sonra lazer oluyomus yada yanlis mi biliyorum.
Gerci doktorum 25ten sonra lazer olabirsin dedi.
25e kadar ilerlermis gözümün durumu.
Bnmkiler 0,75 1.25 yanlis hatrlamiyosam.
Gözünün duzelmesine sevindim :)
Agri sizi oluyo mu peki.?

Kizlarrrrrrrrrrr bn 1 aydir hcbsey yapmadin sankii :KK43: :KK43: yeni seyler lazimmmmmmmmm yeni yenii. Sıkıldım bu yaptigim seylerden :KK43: :KK43: :KK43:

derecelerin 1 yılda sanrım ki net bilmiyorum ilerlememişse göz ve yaşda uygunsa yapılıyor..senin numaralar düşük en iyi doktor ölçüm ve kornea kalınlığı hesabından sana ne yapacağını söyleyecektir..bu gün görüşüm daha iyi çok şükür..ağrı sızı operasyona göre değşiyor lasicte ağrı yok yanma batma var sanırım..lasekte benimki lasek oldu çok ağrı olacağı söylendi hatta bu yüzden 2 hafta erteledim ama bende ağrı olmadı yanma batma sulanma oldu sadece birde ilk gün ışığa aşırı duyarlı oluyorsun evde akşam güneş gözlüğü takılı halde gözümü açamadım :KK52: ama benimki biraz zor olan dı sebebi kornea kalınlığı ince olana lasek öneriliyor benim ince çıktı :KK43: korktuğum kadar olmadı doktorumun yorumu sen bir mucizesin oldu çünkü hiç ağrım olmadı..:nazar::nazar: ve kornean kalınsa lasic yöntemi uygulanıyor..:KK34:..ağrısız bir yöntem..aralarındaki fark lasekte üst tabaka alkolle sıyrılıyor kesme yok sinirler zarar görmediği için çok ağrı oluyormuş..lasicte kesme var sinirler kesiliyomuş hiç ağrı olmuyormuş..başka sorun olursa yanıtlarım..:KK34::KK54:

derecelerin 1 yılda sanrım ki net bilmiyorum ilerlememişse göz ve yaşda uygunsa yapılıyor..senin numaralar düşük en iyi doktor ölçüm ve kornea kalınlığı hesabından sana ne yapacağını söyleyecektir..bu gün görüşüm daha iyi çok şükür..ağrı sızı operasyona göre değşiyor lasicte ağrı yok yanma batma var sanırım..lasekte benimki lasek oldu çok ağrı olacağı söylendi hatta bu yüzden 2 hafta erteledim ama bende ağrı olmadı yanma batma sulanma oldu sadece birde ilk gün ışığa aşırı duyarlı oluyorsun evde akşam güneş gözlüğü takılı halde gözümü açamadım :KK52: ama benimki biraz zor olan dı sebebi kornea kalınlığı ince olana lasek öneriliyor benim ince çıktı :KK43: korktuğum kadar olmadı doktorumun yorumu sen bir mucizesin oldu çünkü hiç ağrım olmadı..:nazar::nazar: ve kornean kalınsa lasic yöntemi uygulanıyor..:KK34:..ağrısız bir yöntem..aralarındaki fark lasekte üst tabaka alkolle sıyrılıyor kesme yok sinirler zarar görmediği için çok ağrı oluyormuş..lasicte kesme var sinirler kesiliyomuş hiç ağrı olmuyormuş..başka sorun olursa yanıtlarım..:KK34::KK54:

Cooooooook sagol canimm, bende en yakin zamanda gosteriyim daha cok yeniyim ben gozlukte 1 ay oldu nerdeyse.
Sende gercekten mucizeymissin :) ne guzel agrin olmamis :)
Kafama takilan merak ettigim bisey olursa ozelden yazarim :KK66:Teşekkürlerr :))

kendimkinide yaptim :KK55:

GogusBelGobekKalcaBacakKol
18 subat9580981136333
1 temmuz846578985528
Fark11152015855

Auy insan olmusuz :KK70: senden baya gitmis canim ya massallah :)
ya misafir var 1 haftadir yapamiyorum bugunde isonlari gezdirdim yoruldum
yarin baslicam artik spora koyden gelincede sppra yazilcam tekrar :)

ayyy kizlarrr bende bi haftadir dogru durust spor yapamiyorum :KK50: dun fitnessda zumba kursuna katildim, bi oydu.. evdede cesitli egzersizler yapiyorum ama oyle eskisi gibi degil.. evde nerdeyse hergun deli gibi temizlik yapiyorum, misafir geleceginden degil ama esim evle cok ilgisizsin demisti (daha dogrusu direk demedi ama anladim bi sekilde ne demek istedigini), bende sesimi cikaramadim hergun deli gibi temizlik yapip borek corekler kekler yapiyorum ona.. dun aksam ne yapmaya calistigimi anladi ozur diledi, ben oyle demek istemedim sadece cok fazla fitnessa gittigin icin eve halin kalmiyor filan dedi.. haksizda degildi zaten, is ve spor derken evi nerdeyse unuttum gibiydi, sadece haftasonlari ilgilenebiliyordum evle.. ama aramizda anlastik, herkes kendi dagittigini topluyacak. esim ben gittikten sonra ise gittigi icin evi temiz birakip gidecekki , ben eve geldigimde bana is kalmasin sadece yemek yapayim diye, bide kirli camasir varsa o da benden sorulu tabi :)
yarin erkenden misafirlerim geliyor o yuzden evde hazirlik yapmam lazim, kek filan yapayim.. bugun fitnessa gidemiyecem yanii.. ama isim erken biterse evde yapmayi dusunuyorum..

kizlarrrr sizede hayirli cumalar, muzeyyencim fndkkrducum siz napiyonuz bakim?? hersey yolundami? bu sicak havalarda gercekten bisey yapilmiyor yaa :KK43:

ayyy kizlarrr bende bi haftadir dogru durust spor yapamiyorum :KK50: dun fitnessda zumba kursuna katildim, bi oydu.. evdede cesitli egzersizler yapiyorum ama oyle eskisi gibi degil.. evde nerdeyse hergun deli gibi temizlik yapiyorum, misafir geleceginden degil ama esim evle cok ilgisizsin demisti (daha dogrusu direk demedi ama anladim bi sekilde ne demek istedigini), bende sesimi cikaramadim hergun deli gibi temizlik yapip borek corekler kekler yapiyorum ona.. dun aksam ne yapmaya calistigimi anladi ozur diledi, ben oyle demek istemedim sadece cok fazla fitnessa gittigin icin eve halin kalmiyor filan dedi.. haksizda degildi zaten, is ve spor derken evi nerdeyse unuttum gibiydi, sadece haftasonlari ilgilenebiliyordum evle.. ama aramizda anlastik, herkes kendi dagittigini topluyacak. esim ben gittikten sonra ise gittigi icin evi temiz birakip gidecekki , ben eve geldigimde bana is kalmasin sadece yemek yapayim diye, bide kirli camasir varsa o da benden sorulu tabi :)
yarin erkenden misafirlerim geliyor o yuzden evde hazirlik yapmam lazim, kek filan yapayim.. bugun fitnessa gidemiyecem yanii.. ama isim erken biterse evde yapmayi dusunuyorum..

kizlarrrr sizede hayirli cumalar, muzeyyencim fndkkrducum siz napiyonuz bakim?? hersey yolundami? bu sicak havalarda gercekten bisey yapilmiyor yaa :KK43:

canım benim ne güzel anlaşmışsınız eşinizle :KK34: Hep böyle mutlu olun nazar değmesin :KK16::KK16:

Canım ya ben bıraktrım sanki sporu diyette gitti yarın başlıcam tekrar :KK50:
Ya kızlar sizce köyden gelince fitnessa mı yazilim platese mi? 2 yere yazılcam ikiside bedava ikiside haftada 2 gün toplamda 4 gün olcak bu yıl gittiğim yerdeki hocam aerobike gel dedi eylülde ama karar veremedim ben ordada fitness plates aerobik var. diğer yerde fitnessa mı yazılsam platese mi? napsam ya bana bi fikir verin hangisinde daha çabuk sıkılaşabilirim ?

canım benim ne güzel anlaşmışsınız eşinizle :KK34: Hep böyle mutlu olun nazar değmesin :KK16::KK16:

Ya kızlar sizce köyden gelince fitnessa mı yazilim platese mi? 2 yere yazılcam ikiside bedava ikiside haftada 2 gün toplamda 4 gün olcak bu yıl gittiğim yerdeki hocam aerobike gel dedi eylülde ama karar veremedim ben ordada fitness plates aerobik var. diğer yerde fitnessa mı yazılsam platese mi? napsam ya bana bi fikir verin hangisinde daha çabuk sıkılaşabilirim ?

sagol canim Allah sevenleri ayirmasin, herkes mutlu olur insallah :))
canim ikiside bedavaysa ikisinede yazil bence.. ikiside ikiser günmüs zaten.. ikiside silastiriyor yani, ben senin yerinde olsam ikisinede yazilirdim, tabi en son karari sen ver :KK66:)

Ayyyy göhkanlar böyle mi oluyoooo :KK52::KK52::KK52::KK52:
Maaaşallahhhhh canım nazar değmesinn ne güzel anlaşmışsınız
:nazar::nazar:
Olsun canım ev temizliği de sonuçta bi spor :KK34::KK34:
Misafirlerin var diye fazla kaçırma yeter. sen yine telefi edersin bu 1 haftayı
:KK34::KK34:

,

fınfkkrdmm senin yerinde olsam evdeyken her ikisine birden giderdim. sonuçta önünde 1 sene var ve sen bu 1 sene içinde evrim geçirmek istiyosun.
ipin ucunu sıkı tut derim. istediğin vücuda sahip olunca birini bırakırsın. :KK34::KK34:
Şahsen benim fikrim bu.
tabi yine son karar sende bitiyo elmasekerimin dediği gibi :KK34:

X