Spor arkadasi arayanlarin yeri

Kızlarrrr :KK3::KK3:
Ramazanda uğrayacağımı söylemiştim ama uğrayamadım :KK25::KK25:

herkes ramazanda zayıflar bende tam tersi 2 kg aldım. kıçım oturmaktan tabak gibi oldu yanlara genişledi :2::2:
dün itibariyle diyete başladım dikkat ediyorum. bu akşam da pilatese başlycam.:KK8::KK8:

elmasekerimmm nerelerdesinnnn:KK16::KK16::KK16:

Kızlarrrr :KK3::KK3:
Ramazanda uğrayacağımı söylemiştim ama uğrayamadım :KK25::KK25:

herkes ramazanda zayıflar bende tam tersi 2 kg aldım. kıçım oturmaktan tabak gibi oldu yanlara genişledi :2::2:
dün itibariyle diyete başladım dikkat ediyorum. bu akşam da pilatese başlycam.:KK8::KK8:

elmasekerimmm nerelerdesinnnn:KK16::KK16::KK16:

bidenemmmm ben de geldimmm :KK16: bende 1 kilo almışım ama göbek felan daha fazla cm olarak baya almışım :KK14:
bende bu akşam başlıyorum ebru şallının o direk göbeği indiren videosu vardı ya ödem onu yapalım müzeyyen sonrada o tiffanyi yanları yapalım olur mu :KK52:

Ouyyyyy bebeğimmmmmmm hosgeldinnnnn :) :* erken gelmissin yada ben daha gec gelicksn diye biliyodum :)

Nolucak bizim buhalimixz saka maka sistim kicim büyüdü :KK43:
Korkudan ölçü bile almiyorum o derece.

Ewet son video dogru olani. Ben simdi yapmaya başlıyorum sonra da tiffany simit videosuna gecicem.
Aslinda popom icinde biseyler yapmam lazım :KK43:

Uzuldm skci gecmesine :KK43:

Oyyy dikkat ett isirmasin.
Bizim de markette var bu aralar. Bekcinin ayagini isirms adam 40 gundr igne yiyo.
Dikkat ettt canmm benmm .
Ben yaptim pilates ve tiffanyi inan suyum ciktii :KK43:

Günaydın canlarrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:
Akşam ki spordan sonra yawaş yawaş bi acı hissi oluştu bende hareket ederken zorlanıyorum yağları yerinden oynattım galiba:KK53::KK53::KK53:

elmasekerimm nerelerdesinn :26::26::26::26:
fndkkrdm senden naberr ??:KK16::KK16::KK16::KK16:

Bende iyiym canimcimm ♥
Sabah istemeye isteemeye tekrar olculerimi aldm 1 2 cm oynamis hep :KK43:
Bende bu aksami sabrszlkla bkliyorum squatsa basliycm.
O poponu oyle gördüm yaaa yapmadan durmam artik :)

ayy popom cidden güzel oldu ya :KK1::KK1: yap yap şiddetle tavsiye ediyorum :KK4:
annem bana genişlemişsin hamile kadınlar gibi olmuşsun dedi o yüzden kesin başlıyorum spora :KK1:

ayy popom cidden güzel oldu ya :KK1::KK1: yap yap şiddetle tavsiye ediyorum :KK4:
annem bana genişlemişsin hamile kadınlar gibi olmuşsun dedi o yüzden kesin başlıyorum spora :KK1:

Basla tabiii :)
Spora dewammm. Bende simdi ilk pilates sonra tiffany sonra da squats yapicamm :)) bitince yazarim öpüyorum senii :* ♡♡

Aaaaayyy fndkkrdmmm :))
Pestilimmm cikti.
Sucuk gibi oldum ://
Soguk bi dus iyi geldi
Oyle yormusum ki kndimi dustan ciktim bacaklarim titremeye basladi :KK43:

Sen naptinn bakim :)

Elmasekerimmmm gelll artikk :KK43:

ay canım ben dershaneye başilıcam ya 7-24 matematik çalışıyorum sınıf belirleme sınavı için ama pazartesi sağlık raporu alıp spora yazılıcam inşallah hemen çağırırlar. ama 58.5 dan 57.8 e düşmüşüm :KK52:

derslerine öncelik ver bence :KK34:
güzel güzel çalış istediğin yere yerleş sporu her zaman yaparsın.:KK34:

ouyy aynı kilodayız nerdeyseeeeee :KK16::KK16:

X