ayyy bi haftadir giremiyorum kizlarr
patronum tatile gittigi icin butuuuun isleri bana devretti.. hem is hem ev derken burayi ihmal ettim, sporumuda ihmal ettim ama zaten ramazan doneminde yapmayi dusunmuyordum..
fndkkrdum bence pilateste sikilastiriyor, ikisine de git bence.. sahsen ben oyle yapardim ama fitnessa daha cok agirlik verirdim :) pilateste istedigim kadar ozgur olamadigim icin bi zamandan sonra sIkIliyorum.. fitnessda kendi hizina gore spor yapma ozgurlugun oldugu icin insan bikmiyor (kendi fikrim)
ayy senin gitmene uzuldum simdii
oraya gittiginde bizi unutma haaa ara sira yaz bizlere :) iyi tatiller canim, optumm senii
ohcanimadeysincim yeni oldugun icin seni silmiyecem zaten, bide durumunu biliyorum zaten
hic strese girme, islerini hallettikten sonra gelir baslarsin bizimle.. zaten oruc ayinda kimse yazmaya zorunlu degil, ramazan bittikten sonra hepimiz bomba gibi gelicez
reyhancim hosgeldin aramiza.. kilo vermek okadar zor bisey degil aslinda canim, biraz yemegine dikkat edip bol spor yaptinmi bizim verdigimiz kadar verirsin
iftardan sonra spor yapabilirsin canim, aksam gec saatte oldugu icin disarda yuruyus yapamazsin belki ama evde internette buldugun bi kac videoyu takip edebilirsin.. iftarda bol su ile baslayip, corba ve salata agirlikli beslenirsen zaten geri kalana yer kalmiyor insan doyuyor gercekten (onemli olan gozunu doyurmak, ac olunca hersey canin ceker).. sahurda ben hic biseyi kesmekten yana degilim, beyaz ekmegi yeme, seni doyurmuyor sadece karnini sisirir (sonra hemen aciktim dersin), onun yerine sahurda bi kase corbayla basla, sonra salatalik, domates, maydanoz, peynir, yumurta, yani ne yiyorsan onu yiyebilirsin doyana kadar (zaten sahurda fazla yiyemiyor insan), ama beyaz ekmek yerine ya kepek yada cavdar ekmegi ye.. bol bol su icmeyi ihmal etme tabii..
oruc ayinda sana tavsiye olarak bunlari verebildim canim.. oruc bittikten sonra daha farkli seyler yapabilme imkanimiz olur, ozamanda gelir katilirsin bize insallah
mrvkys - yok ne kizmasi canimmmm, istedigin zaman buradan birine seslenebilrsin