Spor arkadasi arayanlarin yeri

Oyle yapicam ikisinede yazilcam ama hangi dala yazilsam onu bilmiyorum hangisi daha cabuk sıkılastirir ki ?

,

fınfkkrdmm senin yerinde olsam evdeyken her ikisine birden giderdim. sonuçta önünde 1 sene var ve sen bu 1 sene içinde evrim geçirmek istiyosun.
ipin ucunu sıkı tut derim. istediğin vücuda sahip olunca birini bırakırsın. :KK34::KK34:
Şahsen benim fikrim bu.
tabi yine son karar sende bitiyo elmasekerimin dediği gibi :KK34:
[/QUOTE]

Oyle yapicam ikisinede yazilcam ama hangi dala yazilsam onu bilmiyorum hangisi daha cabuk sıkılastirir ki ?

,

fınfkkrdmm senin yerinde olsam evdeyken her ikisine birden giderdim. sonuçta önünde 1 sene var ve sen bu 1 sene içinde evrim geçirmek istiyosun.
ipin ucunu sıkı tut derim. istediğin vücuda sahip olunca birini bırakırsın. :KK34::KK34:
Şahsen benim fikrim bu.
tabi yine son karar sende bitiyo elmasekerimin dediği gibi :KK34:
[/QUOTE]

Pilates olabiir canım.elmasekerim daha iyi bilir gerçi :KK16:

Pilates olabiir canım.elmasekerim daha iyi bilir gerçi :KK16:[/QUOTE]

elmaşekerim fitnnesla böyle inceldi :KK53: bi yerde fitnessa diğer yerde platese yazılim :KK1:

ramazanın ilk günü bitti :KK76: Açlık çekmedimde çok susadım ya :KK50: 1.5 litre su içtim sofrada

1 saat sonra felan spor yapıcam :KK76:

ay kızlar beni silmeyin nolur ben daha yenı geldim tr ye ye..10 gündür yollardayız.belki daha fazla.dönmeden son bı gezi yaptık.sonra hemen tr ye geldik.şimdide aileleri geziyoruz.sonra ev bul yerleş telaşımız başlayacak..ama söz yerleşeyim cok sıkı biçimde başlayacagım..hala sersem gibiyim..yorgunum :KK43:

ay kızlar beni silmeyin nolur ben daha yenı geldim tr ye ye..10 gündür yollardayız.belki daha fazla.dönmeden son bı gezi yaptık.sonra hemen tr ye geldik.şimdide aileleri geziyoruz.sonra ev bul yerleş telaşımız başlayacak..ama söz yerleşeyim cok sıkı biçimde başlayacagım..hala sersem gibiyim..yorgunum :KK43:

Canım bizde zaten ramazan diye girmiyoruz pek :)

ablalarm merhabalar topiginize katılmak istiyorm sizden küçügm diye tahmin ediyorum :KK1::KK1: 18 yaşındayım üniyee gidicm bu yıll ee malumm kilo vermem lazm evde ne yapabilirimm spor olarak sahura kadr uyumuyorum sahurdan snra devm edicem zatn ayrıca yürüyüşş boll diyett insüln direncimde varr bu aradaa ilacımada devm edicem çizelgenizi gördüm çk güzl kilo vermişsinz geçmişii okumak mümkün degl nası verdiniz hngi diyett hngi spor ? :KK54::KK54:

Son düzenleme:
ablalarm merhabalar topiginize katılmak istiyorm sizden küçügm diye tahmin ediyorum :KK1::KK1: 18 yaşındayım üniyee gidicm bu yıll ee malumm kilo vermem lazm evde ne yapabilirimm spor olarak sahura kadr uyumuyorum sahurdan snra devm edicem zatn ayrıca yürüyüşş boll diyett insüln direncimde varr bu aradaa ilacımada devm edicem çizelgenizi gördüm çk güzl kilo vermişsinz geçmişii okumak mümkün degl nası verdiniz hngi diyett hngi spor ? :KK54::KK54:

Kusura bakmayın reyh_an a ulaşamadım :KK43: mesaj kutusu dolmuş haber vermek için yazdım. en son buraya yazdığı için buradan söyleyim dedim. konu sahibi kızma bana :)

Son düzenleme:
ayyy bi haftadir giremiyorum kizlarr :KK43: patronum tatile gittigi icin butuuuun isleri bana devretti.. hem is hem ev derken burayi ihmal ettim, sporumuda ihmal ettim ama zaten ramazan doneminde yapmayi dusunmuyordum..

fndkkrdum bence pilateste sikilastiriyor, ikisine de git bence.. sahsen ben oyle yapardim ama fitnessa daha cok agirlik verirdim :) pilateste istedigim kadar ozgur olamadigim icin bi zamandan sonra sIkIliyorum.. fitnessda kendi hizina gore spor yapma ozgurlugun oldugu icin insan bikmiyor (kendi fikrim)

ayy senin gitmene uzuldum simdii :KK43: oraya gittiginde bizi unutma haaa ara sira yaz bizlere :) iyi tatiller canim, optumm senii :KK54:

ohcanimadeysincim yeni oldugun icin seni silmiyecem zaten, bide durumunu biliyorum zaten :KK34: hic strese girme, islerini hallettikten sonra gelir baslarsin bizimle.. zaten oruc ayinda kimse yazmaya zorunlu degil, ramazan bittikten sonra hepimiz bomba gibi gelicez :KK34::KK52:

reyhancim hosgeldin aramiza.. kilo vermek okadar zor bisey degil aslinda canim, biraz yemegine dikkat edip bol spor yaptinmi bizim verdigimiz kadar verirsin:KK34: iftardan sonra spor yapabilirsin canim, aksam gec saatte oldugu icin disarda yuruyus yapamazsin belki ama evde internette buldugun bi kac videoyu takip edebilirsin.. iftarda bol su ile baslayip, corba ve salata agirlikli beslenirsen zaten geri kalana yer kalmiyor insan doyuyor gercekten (onemli olan gozunu doyurmak, ac olunca hersey canin ceker).. sahurda ben hic biseyi kesmekten yana degilim, beyaz ekmegi yeme, seni doyurmuyor sadece karnini sisirir (sonra hemen aciktim dersin), onun yerine sahurda bi kase corbayla basla, sonra salatalik, domates, maydanoz, peynir, yumurta, yani ne yiyorsan onu yiyebilirsin doyana kadar (zaten sahurda fazla yiyemiyor insan), ama beyaz ekmek yerine ya kepek yada cavdar ekmegi ye.. bol bol su icmeyi ihmal etme tabii..

oruc ayinda sana tavsiye olarak bunlari verebildim canim.. oruc bittikten sonra daha farkli seyler yapabilme imkanimiz olur, ozamanda gelir katilirsin bize insallah :KK34:

mrvkys - yok ne kizmasi canimmmm, istedigin zaman buradan birine seslenebilrsin :KK52:

Son düzenleme:
ayyy bu aralar dikkat edemiyorum tercih zamanı nası stresliyim :44::44: haklısın ablacm zorr degl bu aradaa burcun en ? :KK1::KK1: benm takıntım vrda insanların isminden çk burcunuu merk ederm :KK1::KK1:

Son düzenleme:
ayyy bu aralar dikkat edemiyorum tercih zamanı nası stresliyim :44::44: haklısın ablacm zorr degl bu aradaa burcun en ? :KK1::KK1: benm takıntım vrda insanların isminden çk burcunuu merk ederm :KK1::KK1:

benim burcum basak canim seninki ne?

elmaşekerim :KK16: çok özlicem sizi :KK14:

şimdi size popomu paylaşcam :KK52:
bende seni coooooook ozlicemmmmmm canimcimcimcimmmm :KK5::KK5:

paylas bakalim, bekliyor olacam burda :KK34:

elmaşekerim :KK16: çok özlicem sizi :KK14:

şimdi size popomu paylaşcam :KK52:

tek kelimeyle süpersin canım yaaa, ay görünce şok oldum :KK51: 30 günlük squats mı böyle yaptı, önceden de kalkıkmıydı popon merak ettim şimdi, benimki yayvanda :KK50:

bu arada kızlar siz yazmıyorsunuz diye çok uğramıyordum, sporuma devam ediyorum ramazanda da, jillian ripped ve pilates yapıyorum...
bacakları çok inceltiyor diyorlar ama görecem ramazandan sonra :KK37:

tek kelimeyle süpersin canım yaaa, ay görünce şok oldum :KK51: 30 günlük squats mı böyle yaptı, önceden de kalkıkmıydı popon merak ettim şimdi, benimki yayvanda :KK50:

bu arada kızlar siz yazmıyorsunuz diye çok uğramıyordum, sporuma devam ediyorum ramazanda da, jillian ripped ve pilates yapıyorum...
bacakları çok inceltiyor diyorlar ama görecem ramazandan sonra :KK37:

teşekkür ederim canımmm :KK16: yok kalkık değildi yayvandı 30 gün yaptım sonra bikaç gün sonra 15 gün daha yaptım bıraktım ama 2 ay sonra felan tekrar başlıcam :KK34:

selammmm herkeseeee :KK3: ben geldimmm aranızaa katılamkk istiyorumm zayıflamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorummm :44: zor bi sene geçirdim kpss ye hazırlandım vee 6 kilo aldım :KK43: en büyük sorunum kalça ve basenler :KK43: daha önceleri spor yürüyüş kendi kendime yapıyordum ama artık içimde hiç istek yok :KK50: sınava 3. girişim ve bu maraton bi çok şey götürdü galiba benden :KK5: toparlanmam lazım... kalçam için önceden de çok şey denedim ama etkili olmuyo ne önerirsinizz kızlarrr :KK28:

merhaba kızlaar bende konuyu görünce üye oldum hemen :) birşey sormam lazım umarım bileniniz vardırr nivea body le başladm bende ama 2 değişik video var bir nivea body ile dinamik sabahlar var bir de nivea body ile dinamik sabahlar bbg ali var ben ilk yazdığıma başlamıştım bbg aliyi dün farkettim yanlışa mı başladım acaba hangisini yapmak lazım sıkıntım basennler de maalesf :) umarım bilgisi olan vardırrr

X