Canim bu detayli degil ama ? Morfoloji ne? Hareket yuzdesi kac? Bisey yokki bu raporda? Birde biruni,hipokrat gibi lab. Da yaptirin daha guvenilir cunku[/QUOTE][QOTE="Lovely35,post: 3805. 4727,member: 472120"]Anlayanlar bana da yardımcı olabilir mi? Benim herhangi bir sorunum yok ama eşimin spermiogram sonucunu böyle çıktı. Özel bir hastanenin sonucu bu, perşembe günü de devlette verecek.
%12 gayet iyiÇok tşk ederim cvp için inş bebişler yakın zamanda gelirbugün kruger de istedi dr cnm sonucu aldık %12 diyor ama dr görmedi Henüz bu çok kötü değil sanırım
Tşk ederim cnm dr da bugün iyi dedi umarım benim rahim filmimde temiz çıkar :) bu velet bize çok çektirecek gibi%12 gayet iyi
QUOTE="yasell, post: 38094169, member: 590449"]Tşk ederim cnm dr da bugün iyi dedi umarım benim rahim filmimde temiz çıkar :) bu velet bize çok çektirecek gibisende varmı bebek :)
Canım anladığım kadarıyla sperm sayısı, hareketlilik ve morfoloji çok iyi. Ama likefaksiyon süresi yüksek. Bildiğim kadarıyla bu enfeksiyona işaret olabilir.3 yıldır evliyiz.ben bir kimyasal düşük yaptım.bir de 2.5 aylıkken bebeğin kalbi durdu.kürtaj oldum.benin bütün sonuçlarım normal.eşim de test yaptırdı.sonuçlar şöyle çıktı.lütfen yorum yapın.
volum: 2
görünüm: sarı-opak
vizkozite: 2
likefaksiyon süresi: 60 dakika
pH: 7.5
eritrosit: -
lökosit: 3-4
bakteri: -
aglünitasyon: -
anamoli tipler: -
toplam sayı: 130 mil/ml
toplam motilite: %71
hızlı ileri: %14
yavaş ileri: %53
yerinde: %4
hareketsiz: %29
morfoloji:
normal form: %10
patolojik form: %90
canım teşekkür ederim.doktora gitmemiz gerekiyor o zaman.Canim
Canım anladığım kadarıyla sperm sayısı, hareketlilik ve morfoloji çok iyi. Ama likefaksiyon süresi yüksek. Bildiğim kadarıyla bu enfeksiyona işaret olabilir.
Canim
Canım anladığım kadarıyla sperm sayısı, hareketlilik ve morfoloji çok iyi. Ama likefaksiyon süresi yüksek. Bildiğim kadarıyla bu enfeksiyona işaret olabilir.
Yanlış yazılmış sanırım arkadaşımızı üzmek istemem ama morfoloji %10 ve krugere göre değil. Yani morfoloji kötü çıkmış iyi değil.
Ben krugere göre sandım, % 14'ün üzerinde olması lazım ama 10 da fena değil. Bizde de morfoloji 10 tabi Krugere göre. Sayı ve hareketlilik sizden daha düşük olmasına rağmen 10 ile hamile kaldım ben. O yüzden söyledim.Doktora gösterdik sonuçları.bi sıkıntı yok.benim de anladığım kadarıyla morfoloji kötü gibi duruyor.kruger her neyse daha önce test yaptırmıştık. % 4 çıkmıştı.nasıl düzelecek ki bu.