- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
Merhaba canim. Esimin gittigi ve ustelik benim dr umun onerdigi urolog esime sayi ve hareketlilik iyi oldugu icin morf.1 olmasi hamile kalmak adina sorun teskil etmez,gayet iyisin demis muayene ile de. Yorumunu dr uma soyledigimde de cok sasirdi nasil sorun yaratmiomus diye. Sonrasinda neyse once senin yumurtlama olayini cozumleyelim de sonra olmazsa esine doneriz dedi. ama bu sartlar altinda zor dedi.
Nette arastirdigim kadariyla %99 anormal spermin dollemeyi gerceklestirmesi mumkun degilmis,hal boyle olunca da aralarindan sagliklisini secip asilama veya tup bebek yapiyorlarmis.
Bende ilk ay sadece klomen kullandim, 2.ayda klomen ve catlatma ignesi kullandim. Gunumu Bekliyorum simdi.
Esim icin de birsey yapmiyoruz suan. Ama sigarayi birakmasi ve keciboynuzu gibi dogal seyler yemeye baslamasi gerekiyor sanirim.
Sonuclarindan beni de haberdar et,insallah hayirli haberler alirsin
bize de güzel güzel dediler gönderdiler. morfoloji %0 dı %4 olmuş. normal yolla bile olur dediler ama başka bi dr mikroenjeksiyon ile tüp bebek olabilir dedi. birinin dediği diğerini tutmuyo valla