Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben krugere göre sandım, % 14'ün üzerinde olması lazım ama 10 da fena değil. Bizde de morfoloji 10 tabi Krugere göre. Sayı ve hareketlilik sizden daha düşük olmasına rağmen 10 ile hamile kaldım ben. O yüzden söyledim.
Yanlış bilgi verdiysem özür dilerim :KK16:

Özür dilenecek bişey yokki canım. bilgilerini paylaştın.bizim durumumuzda iyi olmayan yönleri söylemen boş yere poh pohlamandan daha kıymetlidir.

Kizlar biz bi sene once sperm testi yaptirmistik, dr cok iyi deyip yollamisti, biz de hic incelemedik acikcasi. Siz uzmandan daha iyisiniz :) bu degerler nasil?
Ileri hareketli 35
Yavas hareketli 20
Yerinde hareketli 15
Hareketsiz 30
Sperm sayisi 48.600.000
Normal basli 78

Bi de aglutinasyon negatif olmasi getekirken pozitif cikmis:KK43: bi senedir cocuk istiyoruz da, yine mi yaptirsak bu testten ki acaba? Ne dersiniz?

kızlar benim eşim de ergenlik sonrası kabakulak geçirmiş 2 aydır denedik olmadı bu hastalığında kısırlık yapabileceğini duydum salı gününe randevu aldık inşallah korktuğum başıma gelmez :KK43:

eşimin sperm sayısı 3 mılyondu 2 kutu proceed plus kullandı sonra hamile kaldım elımde 4 kutu var ısteyen varsa arkadaşlar kargo ucretı benden 350 tl gonderırım

Yorumlanabilecek bi arkadaş varmi.bu durumda olsaniz direk tüp bebekmi yoksa varikosel ameliyatı mi yaptirirdiniz...:KK43: isin içinden cikamiyorum.

Eklentiler

• IMG_20141226_233316-1.jpg
    IMG_20141226_233316-1.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 137
Burada sağlık ki sperm var sonuçta.arti ameliyat1500 lira.ki bendede polikistik över var.duzelse bile normal yolla olabilecek seviyeye gelmez dediler.şuan Esim l carnitin çinko ve pharmaton kullanio.iyi gelip gelmiyecegine ocakta testler karar vericez.

Arkadaslr bzm test sncları sle ileri hızlı hareketli %25 ileri yavas hareketli %25 yerinde hareketli %10 hareketsz %40 morfoloji %11 iknci teste hareketli %60 hareketsz %30 cktı sperm sayısıda 32mlyn ilknde ikncidede 75milynö

İyimz, post: 38581263, member: 646917"]Arkadaslr bzm test sncları sle ileri hızlı hareketli %25 ileri yavas hareketli %25 yerinde hareketli %10 hareketsz %40 morfoloji %11 iknci teste hareketli %60 hareketsz %30 cktı sperm sayısıda 32mlyn ilknde ikncidede 75milynö[/QUOTE]
İyi bence nasil arrti sperm sayisi.

Valla pek bse yapmadm sperm sayısı iyiydi ztn hareketlilkte sorun vrdı 1hfta fln keci boynuzu kurunu uyguladk ztn 3hafta snra bdaha test istemşlrdi ondada iyi çktı.

slm kızlar bizde pazartesi günü vericez ama yaklaşık 4 gündür birlikte olmadık ve pazartesi günü 7. gün oluyo 3-5 arası olması lazım mış pehrizn herhangi bir sorun yaratır mı

slm kızlar bizde pazartesi günü vericez ama yaklaşık 4 gündür birlikte olmadık ve pazartesi günü 7. gün oluyo 3-5 arası olması lazım mış pehrizn herhangi bir sorun yaratır mı
Slm cnm 7gunde oluo diolr ama en uygnu 3-5 arası istrsn salı gnu fln gdn yani yanlş anlamada bgn berabr oln salıya kdr ztn 3gn gecş oluo ama ynede sn blrsn

Slm cnm 7gunde oluo diolr ama en uygnu 3-5 arası istrsn salı gnu fln gdn yani yanlş anlamada bgn berabr oln salıya kdr ztn 3gn gecş oluo ama ynede sn blrsn
adetliyim cnm zaten yüzden pazartesi 7 gün oluyo birde rahim filmi çeklck bana bu test kaç günde çıkıo snucu

Canım 7 gün uzun bir süre. Muhtemelen test yanlış çıkar. Doktor söylemişti, uzun zaman geçerse hareketlilik ve morfoloji düşük çıkar. Ölü sperm sayısı artar.

X