Merhaba canim. Esimin gittigi ve ustelik benim dr umun onerdigi urolog esime sayi ve hareketlilik iyi oldugu icin morf.1 olmasi hamile kalmak adina sorun teskil etmez,gayet iyisin demis muayene ile de. Yorumunu dr uma soyledigimde de cok sasirdi nasil sorun yaratmiomus diye. Sonrasinda neyse once senin yumurtlama olayini cozumleyelim de sonra olmazsa esine doneriz dedi. ama bu sartlar altinda zor dedi.
Nette arastirdigim kadariyla %99 anormal spermin dollemeyi gerceklestirmesi mumkun degilmis,hal boyle olunca da aralarindan sagliklisini secip asilama veya tup bebek yapiyorlarmis.
Bende ilk ay sadece klomen kullandim, 2.ayda klomen ve catlatma ignesi kullandim. Gunumu Bekliyorum simdi.
Esim icin de birsey yapmiyoruz suan. Ama sigarayi birakmasi ve keciboynuzu gibi dogal seyler yemeye baslamasi gerekiyor sanirim.
Sonuclarindan beni de haberdar et,insallah hayirli haberler alirsin
Canım ben de anlamadım ya biri evet diyor biri hayır siz ne yapacaksınız pekiMerhaba canim. Esimin gittigi ve ustelik benim dr umun onerdigi urolog esime sayi ve hareketlilik iyi oldugu icin morf.1 olmasi hamile kalmak adina sorun teskil etmez,gayet iyisin demis muayene ile de. Yorumunu dr uma soyledigimde de cok sasirdi nasil sorun yaratmiomus diye. Sonrasinda neyse once senin yumurtlama olayini cozumleyelim de sonra olmazsa esine doneriz dedi. ama bu sartlar altinda zor dedi.
Nette arastirdigim kadariyla %99 anormal spermin dollemeyi gerceklestirmesi mumkun degilmis,hal boyle olunca da aralarindan sagliklisini secip asilama veya tup bebek yapiyorlarmis.
Bende ilk ay sadece klomen kullandim, 2.ayda klomen ve catlatma ignesi kullandim. Gunumu Bekliyorum simdi.
Esim icin de birsey yapmiyoruz suan. Ama sigarayi birakmasi ve keciboynuzu gibi dogal seyler yemeye baslamasi gerekiyor sanirim.
Sonuclarindan beni de haberdar et,insallah hayirli haberler alirsin
Canım ben anlamadım birsey neye karar verelim şaşırdımbize de güzel güzel dediler gönderdiler. morfoloji %0 dı %4 olmuş. normal yolla bile olur dediler ama başka bi dr mikroenjeksiyon ile tüp bebek olabilir dedi. birinin dediği diğerini tutmuyo valla
ailemizde de hiç doktor yok ki gösterip soralım. gittiğim bi kadın doğum doktoru var. infertilite ile de ilgileniyor ona gidince görüşücemCanım ben anlamadım birsey neye karar verelim şaşırdım
Beni de haberdar et canım benim doktorum bu ay hamile kalamazsan konuşuruz bir yön veririz dedi şaşırdık kaldıkailemizde de hiç doktor yok ki gösterip soralım. gittiğim bi kadın doğum doktoru var. infertilite ile de ilgileniyor ona gidince görüşücem
Beni de haberdar et canım benim doktorum bu ay hamile kalamazsan konuşuruz bir yön veririz dedi şaşırdık kaldık
Aynenn benimki de oyle diyor :) bu ay da hamile kalmazsan rahim filmi cekelim dedi. Ama doktorum umutla konusuyor,umarim morfolojinin etkisi yoktur uzerimde :)Beni de haberdar et canım benim doktorum bu ay hamile kalamazsan konuşuruz bir yön veririz dedi şaşırdık kaldık
Tamam canım ben de bu ay aksilikler gidiyor bana estrofem vermişti ne zaman kullanacağımı söylemedi ben de başladım çünkü diğer jel için sakla dursun dedi ben ona başladım oysaki başlamam gerekiyormuş ne olur dedim artık başlamışsın ne diyeyim dedi bozuk olan moralim iyice bozuldu yani senin bat ne zaman şuan ne tedavi görüyorsunAynenn benimki de oyle diyor :) bu ay da hamile kalmazsan rahim filmi cekelim dedi. Ama doktorum umutla konusuyor,umarim morfolojinin etkisi yoktur uzerimde :)
Sonuclarimizi paylasalim,haberleselim..
Gecen ayin 26 siydi ama bende pko oldugu icin bilmiyorum ne zmn olur. Hatta dr dio adet olmazsan test yaptir.. iyide dedim ben zaten olmuorum kiailemizde de hiç doktor yok ki gösterip soralım. gittiğim bi kadın doğum doktoru var. infertilite ile de ilgileniyor ona gidince görüşücem
İnş canım hayırlısı ben de yarın yaptırıaam iğnemi sana iğneden birgün önce ilişki dedimi doktorunGecen ayin 26 siydi ama bende pko oldugu icin bilmiyorum ne zmn olur. Hatta dr dio adet olmazsan test yaptir.. iyide dedim ben zaten olmuorum kiklomen iciosunya adet olursun demisti.o dedigin ilaci duymadim. Rahim filmi cekecek bisey olmazsam. Catlatma ignesi vurundum,haftaya hcg yaptircam iste. Sonuc umarim guzel olur ve paylasirim sizle de
Yok demedi ama duymustum baska kisilerden. Bize 36 ile 46 saat sonrasini onerdi. Benim merak ettigim konu da catlama olmus mudur,yoksa catlama olmasina ragmen mi tutmuyor ? Belki de catlamayip kist e donusuyor.. bi sonraki kontrolde sorcam bunuİnş canım hayırlısı ben de yarın yaptırıaam iğnemi sana iğneden birgün önce ilişki dedimi doktorun
inşallah. morfolojiden de iğrendim artıkAynenn benimki de oyle diyor :) bu ay da hamile kalmazsan rahim filmi cekelim dedi. Ama doktorum umutla konusuyor,umarim morfolojinin etkisi yoktur uzerimde :)
Sonuclarimizi paylasalim,haberleselim..
Gecen ayin 26 siydi ama bende pko oldugu icin bilmiyorum ne zmn olur. Hatta dr dio adet olmazsan test yaptir.. iyide dedim ben zaten olmuorum kiklomen iciosunya adet olursun demisti.o dedigin ilaci duymadim. Rahim filmi cekecek bisey olmazsam. Catlatma ignesi vurundum,haftaya hcg yaptircam iste. Sonuc umarim guzel olur ve paylasirim sizle de
Benim doktorum söyledi ama malesef bizde olmadı eşim in morali çok bozuk bugün iğnemi yaptırdım bakalım hayırlısıYok demedi ama duymustum baska kisilerden. Bize 36 ile 46 saat sonrasini onerdi. Benim merak ettigim konu da catlama olmus mudur,yoksa catlama olmasina ragmen mi tutmuyor ? Belki de catlamayip kist e donusuyor.. bi sonraki kontrolde sorcam bunu
inşallah. morfolojiden de iğrendim artık
Tup bebek hasta inisiyatifinde degil mi ki? Maliyetli ve zor bir surec oldugu icin enson care tup bebek diyorlar. Esin icin, proxeed die mi ne ilac varmis 130 tl,gerci dr lar soyler kullanin die. Hareketlilik vs artirilabiliyormus,beslenmeye dikkat edin,insallah olur..
ben de yumurta rezervi azalması var. eşimde hareket az morfoloji bozuk. 2 hafta önce hsg çekildim temiz çıktı. bana herhalde aşılama yapıcaklar. zaman geçiyo boşuna niye direk tüp yapmıyolarsa
Tup bebek hasta inisiyatifinde degil mi ki? Maliyetli ve zor bir surec oldugu icin enson care tup bebek diyorlar. Esin icin, proxeed die mi ne ilac varmis 130 tl,gerci dr lar soyler kullanin die. Hareketlilik vs artirilabiliyormus,beslenmeye dikkat edin,insallah olur..
TAtlim sayi ve hareketlilik artio, morfoloji artmaz diolar. Yani daha sanslisin bence, keciboynuzu falan dio herkes, bi arastir istersen . Canini sıkma6 kutu proxees plus kullandı öncesinde bana mısın demedi. 2 ay önce emodex önerdiler. onunla sayı arttı morfoloji de biraz düzeldi ama harekette hala sorun var.
TAtlim sayi ve hareketlilik artio, morfoloji artmaz diolar. Yani daha sanslisin bence, keciboynuzu falan dio herkes, bi arastir istersen . Canini sıkma