Erkek İnfertilitesi Spermiogram Yaptıranlar, Yaptıracaklar Buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bize de güzel güzel dediler gönderdiler. morfoloji %0 dı %4 olmuş. normal yolla bile olur dediler ama başka bi dr mikroenjeksiyon ile tüp bebek olabilir dedi. birinin dediği diğerini tutmuyo valla

Canım ben de anlamadım ya biri evet diyor biri hayır siz ne yapacaksınız peki

bize de güzel güzel dediler gönderdiler. morfoloji %0 dı %4 olmuş. normal yolla bile olur dediler ama başka bi dr mikroenjeksiyon ile tüp bebek olabilir dedi. birinin dediği diğerini tutmuyo valla
Canım ben anlamadım birsey neye karar verelim şaşırdım

ailemizde de hiç doktor yok ki gösterip soralım. gittiğim bi kadın doğum doktoru var. infertilite ile de ilgileniyor ona gidince görüşücem
Beni de haberdar et canım benim doktorum bu ay hamile kalamazsan konuşuruz bir yön veririz dedi şaşırdık kaldık

Beni de haberdar et canım benim doktorum bu ay hamile kalamazsan konuşuruz bir yön veririz dedi şaşırdık kaldık
Aynenn benimki de oyle diyor :) bu ay da hamile kalmazsan rahim filmi cekelim dedi. Ama doktorum umutla konusuyor,umarim morfolojinin etkisi yoktur uzerimde :)
Sonuclarimizi paylasalim,haberleselim..

Aynenn benimki de oyle diyor :) bu ay da hamile kalmazsan rahim filmi cekelim dedi. Ama doktorum umutla konusuyor,umarim morfolojinin etkisi yoktur uzerimde :)
Tamam canım ben de bu ay aksilikler gidiyor bana estrofem vermişti ne zaman kullanacağımı söylemedi ben de başladım çünkü diğer jel için sakla dursun dedi ben ona başladım oysaki başlamam gerekiyormuş ne olur dedim artık başlamışsın ne diyeyim dedi bozuk olan moralim iyice bozuldu yani senin bat ne zaman şuan ne tedavi görüyorsun

ailemizde de hiç doktor yok ki gösterip soralım. gittiğim bi kadın doğum doktoru var. infertilite ile de ilgileniyor ona gidince görüşücem
Gecen ayin 26 siydi ama bende pko oldugu icin bilmiyorum ne zmn olur. Hatta dr dio adet olmazsan test yaptir.. iyide dedim ben zaten olmuorum ki klomen iciosunya adet olursun demisti.o dedigin ilaci duymadim. Rahim filmi cekecek bisey olmazsam. Catlatma ignesi vurundum,haftaya hcg yaptircam iste. Sonuc umarim guzel olur ve paylasirim sizle de

İnş canım hayırlısı ben de yarın yaptırıaam iğnemi sana iğneden birgün önce ilişki dedimi doktorun

İnş canım hayırlısı ben de yarın yaptırıaam iğnemi sana iğneden birgün önce ilişki dedimi doktorun
Yok demedi ama duymustum baska kisilerden. Bize 36 ile 46 saat sonrasini onerdi. Benim merak ettigim konu da catlama olmus mudur,yoksa catlama olmasina ragmen mi tutmuyor ? Belki de catlamayip kist e donusuyor.. bi sonraki kontrolde sorcam bunu

inşallah. morfolojiden de iğrendim artık

ben de yumurta rezervi azalması var. eşimde hareket az morfoloji bozuk. 2 hafta önce hsg çekildim temiz çıktı. bana herhalde aşılama yapıcaklar. zaman geçiyo boşuna niye direk tüp yapmıyolarsa

Gunaydin kizlar biz cumartesi esime hormon testi yaptirdik hormonlar cok dusuk cikti yarina sperm testi yapacak moralimiz cok bozuldu hersey yarina belli olacak

Yok demedi ama duymustum baska kisilerden. Bize 36 ile 46 saat sonrasini onerdi. Benim merak ettigim konu da catlama olmus mudur,yoksa catlama olmasina ragmen mi tutmuyor ? Belki de catlamayip kist e donusuyor.. bi sonraki kontrolde sorcam bunu
Benim doktorum söyledi ama malesef bizde olmadı eşim in morali çok bozuk bugün iğnemi yaptırdım bakalım hayırlısı

6 kutu proxees plus kullandı öncesinde bana mısın demedi. 2 ay önce emodex önerdiler. onunla sayı arttı morfoloji de biraz düzeldi ama harekette hala sorun var.

6 kutu proxees plus kullandı öncesinde bana mısın demedi. 2 ay önce emodex önerdiler. onunla sayı arttı morfoloji de biraz düzeldi ama harekette hala sorun var.
TAtlim sayi ve hareketlilik artio, morfoloji artmaz diolar. Yani daha sanslisin bence, keciboynuzu falan dio herkes, bi arastir istersen . Canini sıkma

merhaba kızlar. ben geçen sene mayıs ayında hamile kaldım. kalmadan 3 ay önce eşimin sperm hareketlilik sayısının %10 olduğunu yerinde hareketlilik %20 ve hareketsiz %60 olduğunu öğrenmiştik. hemen proxeed plus kullandı 3 ay snra hamıle kaldım. şmdide kalamıyorum yine deneyeceğz galiba ilacı..

Anlayanlar bana da yardımcı olabilir mi? Benim herhangi bir sorunum yok ama eşimin spermiogram sonucu böyle çıktı. Özel bir hastanenin sonucu bu, perşembe günü de devlette verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…