getirten arkadaşa söyledim cnm satılan siteyi felan msj atıcak tabi tentürün adınıda yazınca bende sana yazarım..evet benimde pek dertleşeceğim kimse yok yani arkadaşlarıma anlatmadım böyle bi sorunum olduğunu ailemlede üzülmesinler diye pek konuşmuyorum ama burda benim halimden anlayan benim gibi sorunları olan insanlar var. birbirimizi çok iyi anlıyoruz .gerçekte tanışmadığımız içinde gayet rahat derdimi anlatabiliyorum mesela bi hamile gördüğümde onu kıskandığımı gerçek hayatta söyleyemem ama burda yazıyorum.güzel arkadaşlıklar edindim.sende dertleşmek istersen dinlerim :)
canm internet sitesi Dacia Plant ilacın adın branca ursulie 200 ml. canım siteden satış yapılıyo ama orda mutlaka satılan yerlerde vardır araştır mutlaka .
canm internet sitesi Dacia Plant ilacın adın branca ursulie 200 ml. canım siteden satış yapılıyo ama orda mutlaka satılan yerlerde vardır araştır mutlaka .
sanirim isirgan otuyla alakali bir ilac bu ilaci kullanip hamile kalanlar var demistin degil mi?hemen baslayayim arastirmaya:))beklenen gun gelecekse cekile cile kutsaldir:))
Herkesi iyi akşamlar ben 3 yıllık evliyim ve evliliğimin ilk 2 yılında 2 tane düşük yaptım bizde 3. yü denemek istemeden önce kontrol olalım dedik ve eşime sperm testi yaptırdım sonuçlar moralimizi bozdu sonuçları veryim yorumlarsanız sevinirim.
İlem:Sipermiogram
Yöntem :Çift fazlı Gradient
Abstines süresi :3 gün
Hacim: 4,5
Görünüm:OPAK
Likefaksiyon süresi: 20 DK
Vizkosite :yok
PH :--
Früktoz :yok
Nonsperm hücre :5.000.000
Lokosit :8.000.000 NORMAL DEĞERİ 1.000.000 OLMASI LAZIM
ANALIZ SONUCU İŞLEM SONRASI NORMAL DEĞERLER
SPERM KONSANTRASYONU 40 milyon
TOTAL SPERM SAYISI 40 milyon
MOTİLİTE(%) %38
SPERM MORFOLOJİSİ(KURGER)%
NORMAL %1
BAŞ ANAMOLİSİ %47
BOYUN ANOMOLİSİ %23
KUYRUK ANOMOLİSİ %29
BU SONUÇLARA GÖRE yorum yaparsanız sevinirim birde eşim bu testi yaptırırken bayağı stres vardı ve hastaydı şimdiden teşekkürler
Slm arkadaşlar benim eşimde bugün test yaptırdı ama doktoru şehir dışına çıkmış ben dönmesini bekleyemicem anlayanlar bi yorumlayabilir mi??
Eki Görüntüle 270848
morfolojide problem var ama sayı çok iyi buda morfolojinin etkisini azaltıyo.hareketlilikte fena sayılmaz ..bol şanslar:)
Sağol canım yaa biraz olsun rahatladım. Cahilliğimi mazur gör morfoloji ne oluyor ne gibi bir problem var?? Jinegolog beni muayene etti ama ayrıntılı test felan yapmadı bi sorun yok dedi eşin de sperm testi yaptırsın iyi olur dedi. Eşimle 1 senedir korunmuyoruz ama bebişimiz olmuyor[/QUO
aşk olsun cahillik ne demek bende iki yıl öncesine kadar ne demek olduğunu bilmiyodum ama zamanla uğraşmaktan öğreniyosun .inş. senin hiç öğrenmene gerek kalmaz.cnm morfoloji spermin şekli yapısı demek..kendinde teste bakarsan baş anomalisi kuyruk anomalisi felan yazar bunlar spermin bozuk kısımlarıdır .mesela baş kısmı büyük olur veya yapışık iki sperm olur bu gibi bozukluklar.ve bu bozukluk yüzünden sperm dölleme yapamaz .ama sizin sayı iyi olduğu için sağlıklı sperm sayısıda artıyo .dr. büyük ihtimal e vitamini ve proxed verir eşine.umarım bi an önce kavuşursun bebeğine:)
viyolet nerede yasiyorsun?
bende yurtdisinda yasiyorum dun keci boynuzu pekmezi buldum cok sevimdim:))
cevizleri blendirden gecirdim ac karnina pekmezle karistirip yedi esim
morfolojisi %3 sayisi da cok yeterli deil bende normal yolla istiyorum ama bende 30 yasindayim artik beklemek istemiorum
burada saglik sistemi okadar yavas ki igrencc randevu bekliyoruz asilama yapilcak artik
once sperm incelenecekmis sonra iste asilama ne zaman olcak allah kerim...
tamam hersey bedava hast asilama hic tek kurus odemiyoruz..
rahim filmi cektirmistim ona bile 1 kurus odenmiyo bu yonden iyi fakat hizli ilerlemiyor hic bisey..
sperm sayınız 40 milyon yeterli bir sayı ama hareketlilik yazılmamış o ksımı da önemli morfoloji yani spermin yapısı ve şekli' normal %1' yazan kısım yani toplam olarak 4 milyon normal yapıda sperm var.bunun normal değeride %15in üstünde olmalıdır.%4ün altına aşılama ve tüp bebek önerilir.ama sizde 2 düşük olmuş sonradan okudum bu gibi durumlarda bence dna deformasyon testini yaptırın .çünkü genelde sıralı düşüklerde spermin dnasında hasar olduğundan ya düşük ya kimyasal gebelik oluyo.umarım morfolojiyi önemsemeyen bir dr.un yoktur da seni yanlış yönlendirmez
tatlim ben romanyada yasiyorum burasi da pek parlak degil saglik sistemi acisindan....ben burda asilama falan hic birsey dusunmuyorum valla 3 gun hastanede kaldim burada kafayi yiyecektim ben 1 yillik evliyim ve buradayim dil problemim var birde burda hersey parali hatta devlet hastaneleri bile rusvet vermessen olsen bakmiyolar yuzune....keciboynuzu falan bulamam burada yani bende bulduklarimi deneyecgim ne yapalim allah buyuk bakarsin sans yuzumuze guler...sen nerede yasiyorsun
viyolet nerede yasiyorsun?
bende yurtdisinda yasiyorum dun keci boynuzu pekmezi buldum cok sevimdim:))
cevizleri blendirden gecirdim ac karnina pekmezle karistirip yedi esim
morfolojisi %3 sayisi da cok yeterli deil bende normal yolla istiyorum ama bende 30 yasindayim artik beklemek istemiorum
burada saglik sistemi okadar yavas ki igrencc randevu bekliyoruz asilama yapilcak artik
once sperm incelenecekmis sonra iste asilama ne zaman olcak allah kerim...
tamam hersey bedava hast asilama hic tek kurus odemiyoruz..
rahim filmi cektirmistim ona bile 1 kurus odenmiyo bu yonden iyi fakat hizli ilerlemiyor hic bisey..
canim benimde esimin sayisi 18 milyon morfoloji %3 ileri ve yavas harketli toplami %49 ben bir defa hamile kaldim dogal yolla ama sagliksiz oldu bir defa daha dogal yolla denemk istiyorum biz sperm testini bir defa yaptirdik doktor 2 veya 3uncude de tam olarak sonuc aliriz dedi
viyolet adetim gecikti bugun 3.gunu 9 ekimdeydi normalde gununde hemen gelir bu ay stress yaptim ondan gecikti sanirim
bugunde koyu kahve akinti geldi ama normal kanamam yok halen..
umudum yok ama genede iste bir umut var nasip bu isler asilamaya gerek kalmasa ne guzel olucak...
esimde kiyamam bol boll sperm arttirici besinleri yyip duruyor diger sperm testine kadar yukselsin diye
adam sigarayi bile birakti ayy valla bebek icin herseyi deniyor insan allah nasip etsin isteyen herkeze...
evet cnm haklisin rahat olunca stress yapmayinca belkide hemen olucak..
stress cok etki eden bir faktor bu hamile kalamamaya...
nasip diyelim ve bekleyelim:)
aşk olsun cahillik ne demek bende iki yıl öncesine kadar ne demek olduğunu bilmiyodum ama zamanla uğraşmaktan öğreniyosun .inş. senin hiç öğrenmene gerek kalmaz.cnm morfoloji spermin şekli yapısı demek..kendinde teste bakarsan baş anomalisi kuyruk anomalisi felan yazar bunlar spermin bozuk kısımlarıdır .mesela baş kısmı büyük olur veya yapışık iki sperm olur bu gibi bozukluklar.ve bu bozukluk yüzünden sperm dölleme yapamaz .ama sizin sayı iyi olduğu için sağlıklı sperm sayısıda artıyo .dr. büyük ihtimal e vitamini ve proxed verir eşine.umarım bi an önce kavuşursun bebeğine:)